Nečudujem sa, že k nemu spoluhráči a fanúšikovia pristupujú pozitívne. V mladom veku raketovo vystrelil, boli na ňom všetky oči, a keď zdedil 10 po Messim, stal sa barcelonskou hviezdou. Kto vie, čo by z neho bolo, nebyť tých zranení. A myslím si, že to cítia aj fanúšikovia a spoluhráči a za mňa je úplne v poriadku, keď v zime neodišiel a chcel sa ešte ukázať - myslím, že si to zaslúži. Na zamyslenie je jedine jeho vysoký plat, čo je v súčasnom stave najväčší kameň úrazu.
Když vynechám včerejšek, držet si Fatiho při předcházejících výkonech je zcela absurdní, protože tak teoreticky zabírá místo kvalitnějšímu hráči, což je základní náhled. Důvody k setrvávání Fatiho u nás by mohly být doslova jakýkoliv, byly by bezcenný. No včerejšek tenhle náhled může deformovat, uvidíme, jak dál Fati + Flick. Co nechápu, jak může tak obrovský talent jako Fati, takhle prudce degradovat.
Bohužiaľ, zrejme je to v hlave. Nie je prvý, ani posledný. Treba sa ale pozrieť tvrdej realite priamo do očí. Ansu nemá v Barce budúcnosť. Už nikdy to nebude ten Fati ako pred zranením. C´est la vie...
Za mna nepresvedcil ani vcera. Nemozeme zit z nejakej minulosti. Nechytil sa ani v PL,kde nebol ani v zakalde priemerneho muzstva.
Proste Ansu na Barcu nema.
Konečne sa niekto pozrel na Yamala kritickým pohľadom. Niekedy je brzdou lebo mu už zrejme stúpla sláva do hlavy a zabúda na fakt, že futbal je kolektívna hra. Niektorí ho prirovnávajú k Messimu, ale ten takú šancu ako mal včera Lamine s prehľadom premieňal.
Mna netrapi ani tak ta sanca,ako to,ze ho cim dalej,tym menej vidim branit. Nepamatam na jeho posledny navrat do 16ky,kde by sklzom zabranil sanci supera,ako sa to objavuje u Raphinhu,ba dokonca aj Dembele to raz za cas daval. Mozno je tak ukolovany od trenerskeho stabu,ale pokial si srdciar,tak to mas v sebe.
Je strasne mlady a treba ho len usmernit.Hansi to hadam zvladne,aj ked ma prekvapilo,ze Fort a Fati sa spravali,ako spratkovia a za odmenu ich dal do zakaldu??
Toto mi nejak nesedi na neho a dufam,ze je za tym nieco viac.
Proste Ansu na Barcu nema.
Je strasne mlady a treba ho len usmernit.Hansi to hadam zvladne,aj ked ma prekvapilo,ze Fort a Fati sa spravali,ako spratkovia a za odmenu ich dal do zakaldu??
Toto mi nejak nesedi na neho a dufam,ze je za tym nieco viac.