Tak som zvedavy na Fatiho.Normalne sa tesim.Zazraky necakam,predsa zapasova prax chyba.Ale clovek nikdy nevie.Je to v nom,len hlava neposlucha.Ak ho Flick neda dokopy tak uz nikto
Tak tento výber ma riadne prekapil, každopádne chce tréner neriskovať v prípade piatej žltej pre Koundeho, Raphinu a Gaviho a predpokladám, že Inigo dnes jednu žltú schytá, aby boli hráči ready na Real.
Bože můj. Poslední zápasy to je strašnej zmar...... I když vystřelíme na bránu dvacetkrát, tak prostě nejsou schopni dát aspoň jeden gól.........
Není na co čekat. Raphinha a FDJ na plac
Jinak Fati herně vypadá dost dobře, ale koncovku má tedy strašně tragickou..........
Tim hra zatial super, keby bolo 3:0 neda sa nic vytknut. Ansuovi to velmi prajem, ale ten chlapec vyzera, ze gol za Barcu uz snad ani neda, je to v hlave. V situaciach ked mame strielat chceme ist narazackami az do brany a ked treba prihrat hraci radsej zasebčia a oddrbu to na tribunu. Dame gol a upokojime sa, inak z toho moze byt drama az do konca. To by bola skoda, lebo Mallorca dnes nema narok ani na bod.
Bohužiaľ, neskutočne horí Araujo. Gavi - nerád to píšem - nulový prínos. Výborný Pedri, ako vždy. Radosť pozerať na Yamala. Inak ukážkový príklad, čo všetko sa "dá nedať". Gavi ↔ DeJong, Fati ↔ Raphinha.
Naozaj nerozumiem, Araujo vzadu cistil vsetko. Som zvedavy na konkretne statistiky hracov (nabehane km, vyhrane suboje a pod...). Barca hrala skvelo, az na koncovku. Ak by MVP nedostal Pedri, tak by som to dal brankarovi Malorky.
Není na co čekat. Raphinha a FDJ na plac
Jinak Fati herně vypadá dost dobře, ale koncovku má tedy strašně tragickou..........