Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-04-21 08:24:27
Dúfam, že skončí bez trofeje v tejto sezóne 😄 Včera urvali výhru v nadstavenom čase a majú ľahší kalendár do konca ligy ako my, tak sa trochu obávam, aby sme to zvládli. Zajtra rotácia a výhra za 3 body, aby sme boli oddýchnutí na sobotné finále.
2025-04-21 09:32:13
To, že Real urval tri body v nadstavenom čase je znak, aby sme sa mali pred Realom na pozore. Tie body Real získal korektne v nadstavení, tak ako aj my proti Celte.
2025-04-21 09:57:40
Pani ja si myslim,ze sa netreba bat.Mat respekt je OK,ale realita je taka,ze Madrid vedie velke psychologicke vojny,kde sa snazi vnutit myslienku,ze su silni.Ale v podstate to tak tuto sezonu nie je. V zakaldnej casti LM skoncili dost nizko.Neporazili ziadneho silneho supera a City bolo v riadnych srackach,ked s nimi vypadlo.
Teraz nedali Arsenalu vlastne ani gol,lebo ten jeden jediny treba pripisat chybe obrancu a nie umeniu Realu.
S nami hrali dva krat a oba zapasy dopadli debaklom s celkovym skore 9:2. Takze za mna Real na silnych superov nema.Vcera chybali Bilbau hraci a najma Nico.
Co ma trapi,je ten nahusteny kalendar a ze bude Real odpocinutejsi ku koncu ligy,ako my. A prisiel cas na Raphinhu.Ak opat da dolezite goly,moze mat zlatu loptu,tak smelo do toho.
2025-04-21 20:56:42
Škoda, tuhle sezónu se mi celkem líbil... Asi Xabi jako náhrada...