Dúfam, že skončí bez trofeje v tejto sezóne 😄 Včera urvali výhru v nadstavenom čase a majú ľahší kalendár do konca ligy ako my, tak sa trochu obávam, aby sme to zvládli. Zajtra rotácia a výhra za 3 body, aby sme boli oddýchnutí na sobotné finále.
Tak všetko bude záležať od toho, ako dopadne ligové El Clásico. Ideálne by bolo, aby sme posledné dve kolá už mali titul vo vrecku, alebo teda aspoň aby sme na San Mamés cestovali ako majstri.
To, že Real urval tri body v nadstavenom čase je znak, aby sme sa mali pred Realom na pozore. Tie body Real získal korektne v nadstavení, tak ako aj my proti Celte.
Pani ja si myslim,ze sa netreba bat.Mat respekt je OK,ale realita je taka,ze Madrid vedie velke psychologicke vojny,kde sa snazi vnutit myslienku,ze su silni.Ale v podstate to tak tuto sezonu nie je. V zakaldnej casti LM skoncili dost nizko.Neporazili ziadneho silneho supera a City bolo v riadnych srackach,ked s nimi vypadlo.
Teraz nedali Arsenalu vlastne ani gol,lebo ten jeden jediny treba pripisat chybe obrancu a nie umeniu Realu.
S nami hrali dva krat a oba zapasy dopadli debaklom s celkovym skore 9:2. Takze za mna Real na silnych superov nema.Vcera chybali Bilbau hraci a najma Nico.
Co ma trapi,je ten nahusteny kalendar a ze bude Real odpocinutejsi ku koncu ligy,ako my. A prisiel cas na Raphinhu.Ak opat da dolezite goly,moze mat zlatu loptu,tak smelo do toho.
Teraz nedali Arsenalu vlastne ani gol,lebo ten jeden jediny treba pripisat chybe obrancu a nie umeniu Realu.
S nami hrali dva krat a oba zapasy dopadli debaklom s celkovym skore 9:2. Takze za mna Real na silnych superov nema.Vcera chybali Bilbau hraci a najma Nico.
Co ma trapi,je ten nahusteny kalendar a ze bude Real odpocinutejsi ku koncu ligy,ako my. A prisiel cas na Raphinhu.Ak opat da dolezite goly,moze mat zlatu loptu,tak smelo do toho.