Nj najlepsia by bola kombinacia oboch:) za roznych okolnosti sa kazdy z nich timu hodi viac alebo menej. Bohuzial ani jeden z nich neni kompletny striker a takeho Barca musi skor ci neskor mat.
Bože ja ako nechápem ako môže niekto spochybňovať Lewu ohľadne 9tky ? :-O a ešte porovnávať ho vôbec s feranom ... František jeho level nedosiahol a ani nikdy nedosiahne ...36 ročný 16tkovy zabijak a tu ho ešte niekto uráža...a stále ma obrovský gólový potenciál
Ja nevidím nikde urážky na jeho osobu, ak sa ti páčia jeho výkony posledne zápasy tak chyba nie je na tých, ktorí poukazujú na jeho zhoršené výkony, naozaj.
Lewa dnes tiež spálil tutovky a páli naozaj pomerne jednoduché beci. Mne ešte viac vadí keď kazí nádejné akcie.
Ferran nie je 9na, ale ukazuje že je túto sezónu efektívny. Snáď mu to bude naďalej takto padať.
Culesking,úprimne ..... hrá preto lebo je najlepší strelec La ligy a dal 25 nikto nedal viac. Aj ospevovaný Haaland dal len 21 a tiež nehrá oslnivo ale nikto ho nezatracuje.
Jaj tieto argumenty s gólmi keď sa bavíme o jeho výkonoch v posledných zápasoch su totalne mimo. Poronávaš zase fyzicku PL kde sa samotné City trápi a Barcelonu v La Lige, kde sme dominantným klubom, jablka s hruškami. To jak keby ja ti poviem ako argument, že Gyokeres dal viac gólov v lige, 34 v 29 zápasoch, tiež sa to neda porovnávať 😂 Ja hovorím o tom, že keby máme na lavičke niekoho kto je primárne 9tka, tak by posledne zápasy nehral a bol by na lavičke, takto tam hráva niekedy Ferran ale nie je to ono pretože to nie je jeho prirodzená pozícia.
Akože štatistikami to zachraňuje že ten gól vie dať aj ked poslednú dobu zahadzuje vela šancí ale mňa každy zápas výtača ked ho niekto zapojí do kombinácie tak buď stratí alebo spomalí a v podstate vždy robí to isté ze to chce zakryť telom a obranca ho dohrá a potom leží. Čiže štatisticky ok, herne katastrofa. Mne v zostave chýbať nebude ale samozrejme neprajem zranenie nikomu, mozno sa nato ešte doplatí lebo smerom dopredu je málo alternatív
Tie moje keby kedy majú väčšiu vahu a logiku, než to tvoje porovnanie s Haalandom😂 Tam si len ukazal, že absolútne si mimo. A preto som ti tam hodil porovnanie s Gyokeresom, že to je úplne mimo. Cely čas tu tvrdím, že Lewa posledné zápasy hra len preto, lebo nemáme na jeho poste žiadnu adekvátnu náhradu, nie preto, že hra vynikajúco, keď toto nevieš pochopiť, tak sa s tebou fakt nemá cenu baviť o tom.
ja som rad ze bol vystriedany,ziadne zranenie mu neprajem, ani nikomu inemu, ale keby nebol vystridany,kopal by penaltu a podla mna by sme boli remizovali, lebo penaltu by nepremenil,to je len moj nazor.
Ferran nie je 9na, ale ukazuje že je túto sezónu efektívny. Snáď mu to bude naďalej takto padať.