Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Ak sa ma klub financne stabilizovat do buducnosti,tak mi nevadi vobec ked neprivediem nikoho.A aj ked trofeje nebudu prezijem.Ono to raz pride.Mame tam zlatu generaciu co je az neuveritelne co dokaze la masia produkovat.Hraci “zadarmo” ktory maju neskutocnu cenovku.
No a sme vriti do buducej sezony. Yamal sa zrani a sme bez utoku
To bude obří chyba. Máme teď útoční trio + Torres (který má formu), ale to je málo. Je potřeba ty hráče více střídán nebo jim dát odpočinek, když jsou přetíženi a ztrácí formu. A pokud forma Lewandowskeho bude klesat, tak to bude ještě větší problém. Je potřeba přivést aspoň 1 křídlo! I když v ideálním světě by si chtěl mít zdvojenou každou pozici, tak nám by prozatím stačilo mít útočné trio a 2 náhradníky.
Myslím, že Nico zas není až takovej fotbalovej zázrak, kterej bychom museli mermomocí chtít. Ano, měl nějaký úžasný momenty. Ale ono to chce taky nějakou trvalost výkonu, mám pocit, že toto tam není, že má v tom výkyvy. Kdyby přišel, OK. Ale když nepřijde, žádná velká tragedie.
za olma 60 dali a za nica 60 ne? dobre ak nechcu dat 60 za nica. tak je tu lacnejsia a mozno rovnako dobra varianta v podobe Lookmana. 30m+- Lookman a David+tah zadarmo..a potom doriesit backupy na LB a RB. to by bol super prestupak