Už vieš kúpiť, ale basic plus lístok, tj. o niečo drahšie ako keby kupuješ len basic.
Ja som išiel do toho, je to cca o 50 Eur drahšie, zavisí o ktoré miesta máš záujem.
Kupoval som takto aj minulý rok na ligový zápas ,výhoda je že ak si ešte nebol, môžeš ísť do múzea FCB, plus je teraz taký areál v blízkosti Nou Camp kde je výhľad aj na rozostavaný štadión. (to je vlastne ta možnosť Basic Plus - je to v cene ). Mňa teraz vyšla horná tribúna pod strechou na 500 eu / lístok.
presnejšie , obrdžíš vstupenku na zápas, Official Barça gift pack - čo bola v mojom prípade pred rokom kapitánska páska FCB a tuším nejaký zlavový kód do shopu, Barça Immersive Tour ticket - toto je tá Nou Camp časť a 1-year subscription to Culers Premium.
Podľa toho čo som sledoval pri Benfice/Dortmunde, rátam že v priebehu budúceho týždňa to bude možné :-) Ak by si nakoniec išiel, rád ti dám tie poukážky , ja som to už zažil, samozrejme zadarmo.
Ja som išiel do toho, je to cca o 50 Eur drahšie, zavisí o ktoré miesta máš záujem.
Kupoval som takto aj minulý rok na ligový zápas ,výhoda je že ak si ešte nebol, môžeš ísť do múzea FCB, plus je teraz taký areál v blízkosti Nou Camp kde je výhľad aj na rozostavaný štadión. (to je vlastne ta možnosť Basic Plus - je to v cene ). Mňa teraz vyšla horná tribúna pod strechou na 500 eu / lístok.