Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-04-16 09:43:13
Lewandovski byl brzda našich útoků. Nejvíce v situaci, kdy dostal míč a byli jsme tři na jednoho a on misto aby okamžitě nahrál uplně volnému Yamalovi ve směru jeho pohledu,který by šel sám na bránu, tak se otáčel s míčem kolem své osy a pak vyslal nahrávku Raphinovi do ofsaidu. Fakt děs jaké má řešení situací .
2025-04-16 09:52:48
Včera hrali slabo takmer všetci. Škoda, že Rafinha a Fermin nevyužili šance, možno by to bol iný zápas. Ale sťahovať to na Arauja sa mi zdá mimo. Ten chlap zvyčajne hasí fuck-upy iných a potom to vyzerá, že niečo posral on, no málokto má viac zásahov na úrovni 11tky či viac vyhraných kľúčových vzdušných súbojov v 16-tke. Včera nahral na tretí gól, no tú loptu musel hrať a reflexívne ju dával smerom od brány. To bola skrátka smola.

Je výrazne rýchlejší, silnejší a má lepší výskok ako Inigo alebo Cubarsí. Neviem, či je rozumné odpisovať hráča jeho kvalít obzvlášť po zápase, v ktorom na neho spoluhráči púšťali vlnu za vlnou. Až by som sa stavil, že ak by sme ho predali, tak nás o rok v LM popraví práve on.
V minulom zápase bol naopak brilantný: https://www.youtube.com/... ma trápi (asi) únava Yamala, Perdiho, Rafinhu a Koundeho. Snáď sa chalani dajú na posledných 6 týždňov dokopy. Do toho fakt chýbala Baldého rýchlosť, no najmä v prípade Pedriho je trochu desivé, ako veľmi sme na ňom závislí a taktiež nemáme dostatočné náhrady za krídla (ani vzadu ani vpredu).
Každopádne, treba dúfať, že táto studená sprcha správne nabudí. Zatiaľ majú všetko vo vlastných rukách a aj napriek včerajšiemu zakopnutiu je v tejto sezóne radosť byť fanúšikom Barcelony. Ak nič nevyhráýme budem akiste sklamaný, no futbal hráme v priemere oveľa pozerateľnejší za čo som ako fanúšik veľmi vďačný.
2025-04-16 10:12:04
Araucho je skvelý obranca, súhlasím s tonorom (aj v ostatnom). Treba si uvedomiť, že nemôžeme stavať na dvoch obrancoch. Jedine čo sa mu stáva, že niekedy vyrobí prúser, ale to je úplne normálne pri obrancoch, nedá sa všetko vyriešiť ako na pozlátku - koľko prúserov sa spraví v útoku, kde sa zahodia tutovky....
Navyše má Araucho fakt geniálnu konkurenciu, keď v súčasnej forme Iniga a Cubrasího, ktorí robia fakt že minimum chýb a sú v tomto vysoko nad priemer.
Základ hry Barcelony je stred + útok a dnes to podľa mňa viac posral útok ako obrana... ak by nezahodili šance, Dotrmund by nemal toľko pozitívnej energie a šťastia ako mali...
2025-04-16 10:24:11
Martín 6.6 je joke. Obranne katastrofa a smerom dopredu si pamatam snad jednu dlhu loptu co bola presna.
2025-04-16 11:12:26
Martin 6,6 a cubarsi 6,1?? Rekl bych ze minimalne to melo byt naopak..a spis Martin klidne pod 6
2025-04-16 11:32:28
Vcera kazdy jeden, co bol na ihrisku max 5. Vsetko navyse je vysmech.
2025-04-16 11:36:15
Včera se to svezlo tak nějak na všech ten špatný výkon a nepamatuju si nikoho, kdo by hrál vyloženě dobře. Ale Martin včera jen jasně dokázal, že na něm prostě nemůžeme stavět a je potřeba v létě přivést někoho na levou obranu, aby se případně mohl střídat s Baldém a v případě zranění byl plnohodnotnou náhradou. A pokud by dokázal alternovat na pravé obraně tak ideál, protože Flick nevěří Fortovi a i Kounde potřebuje občas odpočinek a nemůže hrát vše. Ale krom Martina mě zarazil i Gavi, který mi prostě tuto sezónu nepřijde dobrý. Nevidím žádný přínos u něj na hřišti. Jasně je to bojovník a nic nevypustí, to je dobře (i když to často smrdí kartama), ale jinak tam nic nevidím. Nepomáhá plynulosti zálohy, nedává překvapivé přihrávky, neposílá do nebezpečných šancí náš útok, prostě nevidím žádnou přidanou hodnotu. Svým stylem by seděl do Atlética Madrid, ale u nás to nějak nevidím. Kdyby měl Torre minutáž jako Gavi, tak je úplně jinde. A Yamalovi už by taky prospělo si na zápas sednou na lavičku, jde vidět, že je vycucaný a není se co divit.
2025-04-16 13:00:52
Araujo sklamal, takisto aj Fermin. Obom by som dal menej ako 6.0. Niektorí tu kritizujú Martina, no nezahral horšie ako tí dvaja. Smiešne hodnotenia ako vždy.
2025-04-16 13:58:15
Baví Vás stať do vlastného hniezda ? A to nie je voľnosť názoru, ak nevyhráme 4-0 všetko je podľa Vás nanič. Zabudli ste ako máme zdvojené posty - nemáme ? A že Borussia tiež vie hrať ? Vždy máme vyhrať 4-5 : 0 ? Zobuďte sa aj iní vedia hrať. O PSG ste dlho písali “farmárska liga” takže ani oni nevedia ? Rralita !!!!!
2025-04-17 01:34:08
Martín 6.6? To jsme se asi nedívali na stejný zápas...