Precital som si vystizny popis nasej hry. No v skutocnosti to bolo ovela horsie ked to clovek videl. Desi ma tento sposob hry. Mam vazne obavy ked si spojim obsah clanku s videnym, ci to nebol posledny z velkych superov s ktorym sme uspeli.....
Idem si to obhájiť jo.Rafa možno aj nejakým zazrakom vyhrá zlatú loptu ale uňho to už pôjde len strmo dole,potrebuje vela šancí na gól (min.rok liga majstrov,teraz mohol mať aj dvakrat tolko +bodov..)bude mať 29...btw Dinha sme tiež pustili a išlo to ovela lepšie a to bol ešte iný level..
S de Jongom sme nič zasadné nevyhrali+ten plat..
No a Araucho dosť kazí ..mi tie prachy proste potrebujeme jednak na 9tku a treba kua aj šetriť..
JežišMariaJozef, chlapi pre živého boha... Prvý zápas sme vyhrali 4:0 - jasné, že chýbala motivácia a podcenili sme súpera. Len nikoho nepredávajme (teda okrem Fatiho, ten je fakt nanič). Ja to beriem tak, že sme vypustili zápas, nesústredili sa a našťastie nám to tentoraz prešlo. Taká tá dúfam správna preberacia facečka.
preboha...predavat jednoho z nasich najlepsich hracov po jeho najlepsej sezone u nas a kandidata na zlatu loptu po jednom zlom zapase. to chce uz fakt kus odvahy..
btw ronaldinho neodisiel od nas kvoli vykonom, ale kvoli mimofutbalovym aktivitam. keby mal workrate jak rapha a lepsiu disciplinu, tak by u nas ostal dlhsie
Sylarko, niekedy treba vedieť vystihnúť ten správny moment a predať tovar za tu najvyššiu možnú cenu. Presne tak dnes funguje moderný futbal, hráčov treba predávať pred poklesom výkonnosti. Tým absolútne netvrdím že rafu treba dať na transfer list. Ale ak by v lete niekto ponúkol solídnu cenu, +-100m bez váhania by som ho predal. Rafa je veľmi kvalitný hráč a v tejto sezone išiel super hore, ale ako rýchlo mu ta forma stúpla, tak rýchlo sa aj sfúkol. Nie je to len jeden zápas čo hra otrasne, ale už aj pred repre som si začal všímať pokles formy, plus evidentne chlapec chytil hviezdu čo dokazuje jeho sebeckost a hádky s rozhodcami v poslednom čase. A to už ani nehovorím o tej dráme čo spravil keď mu údajne rozhodca povedal za ma byt ticho, keď dokonca strkal aj do matsa po zápase. Určite pre mňa rafa nie je stavebným pilierom do budúcnosti.
Môj názor..
Simao suhlasim takmer vo vsetkom, hlavne, ze treba vystihnut predaj hraca v spravnom case, ako napr. real predal casemira, alebo varana.
az na to, ze Raphinha sfukol. hra konstatne dobre celu sezonu staci sa pozriet na cisla, ktore ma akurat Salah a Dembele
ano je tam pokles formy, ale to nie je len u neho, unava robi svoje, ze zahral par zapasov slabsie este neznamena ze sfukol
stale je extremne platny pri defenzivnej praci, co je u kridelnikov skor rarita. spomeniem len zapas s Leganes ked na konci prveho polcasu ked vacsina hracov uz mysli na satnu sprintoval az na petku pred Wojta a zakrokom zmaril golovu sancu. keby sme dostali ten gol tak neviem neviem ako dopadne ten zapas.
V predchádzajúcom komentári som chcel napísať, že to moze byt únavou a nedostatočnou rotáciou, ale nechcel som vypisovať eseje.. súhlasím.
Proti leganesu to zachránil parádne, ale ja by som oveľa radšej ho videl zachraňovať v útoku, tam kde patrí..
Každopádne dúfam, že forma mu pôjde hore a nejaký ten titul aj s jeho pomocou vyhráme v tejto sezone.
simao: to bude podla mna unavou. nemame tam nahradu. on pojde zas hore uvidis, len potrebuje tiez konkurenciu. take 2 roky este v pohode zahra na vrchole. potom ho mozme poslat za slusne peniaze do arabie. teraz keby ho predame mozme kupit nie jedno LW ale rovno 2.
predat Raphinhu by bolo velke riziko. nevie sa, ako by hrala jeho nahrada a stale by sme za nu museli vysolit asi tolko za kolko by sme predali Raphinu.
Gavi môže ďakovať rozhodcovi, že pískal ako písal, keďže si zase pomýlil futbal s americkým futbalom a mal ísť pod sprchy. Potom by ten zápas vyzeral úplne inak.
Nevidím najmenší dôvod prečo by mal ísť Gavi pod sprchy a kde ho akože podržal rozhodca... nemal tam podľa mňa ani jeden zákerný faul, či tvrdší zákrok na žltú kartu a nie to ešte dva.. to že ty sa nevieš vysporiadať s jeho agresívnejšiou hrou je tvoj problém ale nie rozhodcu, či nebodaj Gaviho...
Pán upír, zase si sa napil krvi nejakého narkomana? Čo to melies? Ten zákrok mbappeho sa ani nedá porovnať s tým ako ho faulovali! Stačí si len pozrieť reakciu ancelottiho mladšieho, keď to videl na monitore. To bol úplne že likvidačný zákrok, mohlo to dopadnúť ako Keane vs Haaland. Toto mal byt ban na 3-4 zápasy minimálne!
Zabudol som na akom fóre som. Rovnaké zákroky na hráčov Realu sú v poriadku, boli bez karty, pohodička. Mbapé spraví to isté, dostane červenú kartu a má dostať trest na 3-4 zápasy. Len tak ďalej. Objektivita -100%.
Je pravda že zápasy reálu okrem LM skoro vôbec nesledujem, nezaujíma ma to. Tak bud konkrétnejší, za posledné 2-3 roky pošli mi aspoň 3 videá ekvivalentných zákrokov na hráčov realu, možno máš ozaj pravdu..
nosferatu. videl si jak mbappe siel vylozene mu zlomit nohu? sak si este podskocil pred dopadom aby ten zakrok bol tvrdsi...ten faul na nho mal byt tiez cervena, ale toto bolo zdaleka horsi zakrok...ty objektivita
Včera Rudiger tomu ležiacemu typkovi z Arsenalu úmyselne stúpil na brucho a ani kartičku nevidel. To len na okraj k tomu, čo je sem-tam madridistom odpustené.
Ale v princípe rozhodca nepískal včera zle, on to nevidel a VAR mu asi nedal echo.
Sylarko: Objektivita rovnaký zákrok bol túto sezónu na Viniciusa aj Mbapého, nebol odpísaný ani faul na nich, nieto ešte aspoň žltá karta. Mbapé dostal zaslúžene kartu. Takže toľko k objektivite.
Lapi: pozri si záznam, kde nájdeš ako Gavi vyslovene skočil ramenom do hráča Dortmundu, vrazil do neho ako keby hral americký futbal. Ale neboj sa, určite to nenájdeš, lebo klasická fanúšikovská slepota.
Najskor nezapiska jasny faul na Lewu v 16stke a nasledne nevidi faul na Cubarsiho pred druhym golom. Ano, mala tam byt ZK naviac u nás ale aj u supera.
plus dvojfaul na Fermina najprv ho ten placko co sa tam cely cas valal potiahol a ked to nepomohlo ho este skopol samozrejme bez karty..... tak som bol rad ze si ten spinavec dal vlastny gol :D
Chlapci, ok, naši mladíci si musia zvyknúť, že na takom fóre sa hrá vždy naplno a s vášňou od začiatku do konca, lebo ležérnosť súpera povzbudí a potom príde panika. A panika stiera rozdiely v kvalite a zahmlieva úsudky.
@Nick01 pobavilo 😂
S de Jongom sme nič zasadné nevyhrali+ten plat..
No a Araucho dosť kazí ..mi tie prachy proste potrebujeme jednak na 9tku a treba kua aj šetriť..
btw ronaldinho neodisiel od nas kvoli vykonom, ale kvoli mimofutbalovym aktivitam. keby mal workrate jak rapha a lepsiu disciplinu, tak by u nas ostal dlhsie
Môj názor..
az na to, ze Raphinha sfukol. hra konstatne dobre celu sezonu staci sa pozriet na cisla, ktore ma akurat Salah a Dembele
ano je tam pokles formy, ale to nie je len u neho, unava robi svoje, ze zahral par zapasov slabsie este neznamena ze sfukol
stale je extremne platny pri defenzivnej praci, co je u kridelnikov skor rarita. spomeniem len zapas s Leganes ked na konci prveho polcasu ked vacsina hracov uz mysli na satnu sprintoval az na petku pred Wojta a zakrokom zmaril golovu sancu. keby sme dostali ten gol tak neviem neviem ako dopadne ten zapas.
Proti leganesu to zachránil parádne, ale ja by som oveľa radšej ho videl zachraňovať v útoku, tam kde patrí..
Každopádne dúfam, že forma mu pôjde hore a nejaký ten titul aj s jeho pomocou vyhráme v tejto sezone.
Ale v princípe rozhodca nepískal včera zle, on to nevidel a VAR mu asi nedal echo.
Lapi: pozri si záznam, kde nájdeš ako Gavi vyslovene skočil ramenom do hráča Dortmundu, vrazil do neho ako keby hral americký futbal. Ale neboj sa, určite to nenájdeš, lebo klasická fanúšikovská slepota.
Najskor nezapiska jasny faul na Lewu v 16stke a nasledne nevidi faul na Cubarsiho pred druhym golom. Ano, mala tam byt ZK naviac u nás ale aj u supera.