Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-04-15 08:29:16
Tady píšou o Fatim - hráč je fyzicky fit a pripravený súťažiť - Toto je názor úplně na hovno. Už jsem několikrát psal, že Fati má zřetelně psychickou blokádu ohledně fotbalu. Možná ale jen v Barce, možná se uchytí někde jinde, ale ani na to moc nevěřím. Na co existují sportovní psychologové??? Poslední roky mi to přijde, že zmizeli ze sportu úplně, no bodejť, soustavně se ukazuje, že tahle pseudoprofese je úplně na hovno, což si tedy já myslím od chvíle, kdy jsem zjistil, že vůbec nějaká psychologie existuje. Tahle "věda" musí prodělat ještě hodně dlouhý vývojový rozvoj, než se dostane na úroveň naší civilizace.
2025-04-15 10:11:14
O tom by som pochyboval teo,mám 71 a som to nikdy nepotreboval doteraz,a mladý sportovec neviem načo psychologa,,,,
2025-04-15 10:29:53
Može to byť kludne podobný prípad ako Rashford v Utd…odišiel do iného klubu a naštartoval sa od znova…v utd vyzeral tak isto ako Fati u nás, bez nasadenia, nechuť atď
Teraz je čávo vymenený pressuje,zapája sa akcii…
2025-04-15 10:44:05
Mizap neviem, aký si psychológ skôr by si ho ty potreboval. Fati je dobrý hráč, lenže mu Flick nedal vôbec ale vôbec žiadnu šancu.
2025-04-15 12:00:11
Bude mať nálepku večného talentu a teraz už inak ani nebude, má obrovský plat ktorý podľa mňa mu skazil kariéru lebo vie že mu cinkne dobrá výplata, v jeho veku ak chce ešte mať akú takú kariéru musí odísť hneď preč
2025-04-15 14:32:36
V com je Fati a jeho tabor zmateny? Na jesen nehraval, trener mu nedaval moc prilezitosti. A ked dostal sancu, ledva dohral.

Co su zmateny? Uz kazdemu a aj hracovi musi byt jasne, ze za Barcelonu hrat nebude, mozno par minut za kvartal. Zial uz konecne by mohli pochopit kolka bije
2025-04-15 20:29:33
Hlavně ať už v létě natrvalo odejde...