Tady píšou o Fatim - hráč je fyzicky fit a pripravený súťažiť - Toto je názor úplně na hovno. Už jsem několikrát psal, že Fati má zřetelně psychickou blokádu ohledně fotbalu. Možná ale jen v Barce, možná se uchytí někde jinde, ale ani na to moc nevěřím. Na co existují sportovní psychologové??? Poslední roky mi to přijde, že zmizeli ze sportu úplně, no bodejť, soustavně se ukazuje, že tahle pseudoprofese je úplně na hovno, což si tedy já myslím od chvíle, kdy jsem zjistil, že vůbec nějaká psychologie existuje. Tahle "věda" musí prodělat ještě hodně dlouhý vývojový rozvoj, než se dostane na úroveň naší civilizace.
Pls, čo s tým má vek ? Poznal som v živote veľa inteligentných, slušných a vzdelaných ľudí a tak isto veľa mladých "debilkov."
Napísal slušne svoj názor, tak respect.
Ani ja nemám uvedený správny vek, lebo to nepovažujem za dôležitú info do tejto diskusie .....
mizap dovolim si s tebou nesuhlasit pri fatim ide o viac nez len psychiku ten chlapec je rychly asi ako sergio busqets totalne stratil rychlost a vybusnost a to bola vec ktora mu pomahala v subojoch. Za druhe mam z fatiho pocit ze zhrabol velke peniaze a neurobi nic navyse ak je taky odhodlany tak kurnik kazdy den tam ma byt prvy a posledny odchadzat aby ukazal ako moc chce. Flik niekolko krat ked dostal otazku na fatiho na tlacovke povedal ze hraju hraci podla toho ako trenuju na treningu a ze fati ked bude viac makat dostane sancu...
Dalej k tym psychologom co si sa opustil. Absolutne nezmizli psychologovia zo sportu zato ze o tom nepise nejaky bulvar alebo portal kde si citas clanky neznamena ze to zmizlo. Rapinha zacal pracovat zo psychologom na konci minulej sezony a asi mu to dost vyrazne pomohlo sam to priznal ze mal zacat skor. Ta pseudoprofese ako to pises ty nieje absolutne na hovno ale na druhej strane su to dvaja ludia psycholog a samotny pacient kde aj ten pacient musi chciet vid raphina a naopak z fatiho mam pocit ze nechce. A to neviem ci nieje 3 alebo 4 hrac v kadri s najvyssim platom tak ako sa nato maju potom pozerat ostatny hraci. Lamine Yamal ma tak 12x mensi plat ako fati :D
Može to byť kludne podobný prípad ako Rashford v Utd…odišiel do iného klubu a naštartoval sa od znova…v utd vyzeral tak isto ako Fati u nás, bez nasadenia, nechuť atď
Teraz je čávo vymenený pressuje,zapája sa akcii…
“Vůbec žádná šance” je co přesně?
Pokud má hráč ŠANCI zaujmout trenéra na tréninku a trenérovi se jeho výkon nelíbí, má přece právo mu nedat minuty.
Fatiho je mi líto, v 16ti to byl náš klíčový hráč, podobně jako teď Yamal.
Tímto Yamalovi přeji hlavně ZDRAVÍ
Bude mať nálepku večného talentu a teraz už inak ani nebude, má obrovský plat ktorý podľa mňa mu skazil kariéru lebo vie že mu cinkne dobrá výplata, v jeho veku ak chce ešte mať akú takú kariéru musí odísť hneď preč
V com je Fati a jeho tabor zmateny? Na jesen nehraval, trener mu nedaval moc prilezitosti. A ked dostal sancu, ledva dohral.
Co su zmateny? Uz kazdemu a aj hracovi musi byt jasne, ze za Barcelonu hrat nebude, mozno par minut za kvartal. Zial uz konecne by mohli pochopit kolka bije
Ty si padol na hlavu, chlapče?
Napísal slušne svoj názor, tak respect.
Ani ja nemám uvedený správny vek, lebo to nepovažujem za dôležitú info do tejto diskusie .....
Dalej k tym psychologom co si sa opustil. Absolutne nezmizli psychologovia zo sportu zato ze o tom nepise nejaky bulvar alebo portal kde si citas clanky neznamena ze to zmizlo. Rapinha zacal pracovat zo psychologom na konci minulej sezony a asi mu to dost vyrazne pomohlo sam to priznal ze mal zacat skor. Ta pseudoprofese ako to pises ty nieje absolutne na hovno ale na druhej strane su to dvaja ludia psycholog a samotny pacient kde aj ten pacient musi chciet vid raphina a naopak z fatiho mam pocit ze nechce. A to neviem ci nieje 3 alebo 4 hrac v kadri s najvyssim platom tak ako sa nato maju potom pozerat ostatny hraci. Lamine Yamal ma tak 12x mensi plat ako fati :D
Teraz je čávo vymenený pressuje,zapája sa akcii…
Pokud má hráč ŠANCI zaujmout trenéra na tréninku a trenérovi se jeho výkon nelíbí, má přece právo mu nedat minuty.
Fatiho je mi líto, v 16ti to byl náš klíčový hráč, podobně jako teď Yamal.
Tímto Yamalovi přeji hlavně ZDRAVÍ
Co su zmateny? Uz kazdemu a aj hracovi musi byt jasne, ze za Barcelonu hrat nebude, mozno par minut za kvartal. Zial uz konecne by mohli pochopit kolka bije