Zatial dost priemer, v utoku vela nepresnosti a zlych spracovani. Hlavne lewa , uplne washed. Kazdy osobny suboj prehraje a rozhadzuje rukami. Torres lepsi a hrame s nim dynamickejsie
Ja by som poprosil pana trenera Rafinu urychlene vymenit a poslat tam Toresa. A sucasne by mal trener gumenym kladivom nabit do kotrby hracom fakt, ze fotbal je kolektivna hra !!!
Suarez a zasa trepeš fakt si tu za blba a aj ostatní trtkovia ako Vták gabo a ostaní trulovia. Lewa dal už dva kusy blbci a trafil hlavou šibenicu blbci.
Ok ale máme ich a preto sme tam kde sme... Nemôžeš mat celý tím špičkový.. Na to akí mladí chlapci hrajú, a s akými finančnými a inými problémami sa trápime tak je to dosť dobré.. Ja som vďačným za každý zápas. Len už treba pokutovať po novom hrote.
Nič v zlom ale mal by si začať fandiť inému mužstvu Sua, napriklad Al Hilal alebo tam niekomu z púštnych chlapcov keď nevidíš pre oči.
Nato koľko má Robo rokov a koľko dal už gólov v tejto sezóne môžu mladý (tie tvoje hviezdičky) zabudnúť a to má o 10-15rokov viac. Pomáha v defenzíve čo je čierna robota ktorú málo kto vidí ale je tam a veľa gólov zachránil . V jeho veku už budú tvoji strikeri min. 5 rokov na dôchodku možno 3 ligu kopať .
Hráča ktorí je najlepším strelcom La ligy a druhým najlepším v LM môžu hejtovať iba chudáci ,ktorý nerozumejú futbalu. A svoj názor si hovorte v bare na pive a nezosmrádzajte toto fórum.
Nato koľko má Robo rokov a koľko dal už gólov v tejto sezóne môžu mladý (tie tvoje hviezdičky) zabudnúť a to má o 10-15rokov viac. Pomáha v defenzíve čo je čierna robota ktorú málo kto vidí ale je tam a veľa gólov zachránil . V jeho veku už budú tvoji strikeri min. 5 rokov na dôchodku možno 3 ligu kopať .