Najlepší a najspoľahlivejší SK/CZ informačný servis FC Barcelona
Zabudol si heslo?
Registrácia
Toggle navigation
Domov
FANZÓNA
FORCA SOCIO
Premium Fórum
Tipovačka
Kam na Barcelonu?
Fórum
Sekcie
PENYA
História klubu
Mužstvo
Kategórie
Partneri
Eshop
Sezóna
Tabuľky
Kalendár
PODCAST
Účet
Členstvo
Registrácia
Prihlásenie
Zabudol si heslo?
Registrácia
Diskusia k článku
Hansi Flick čelí pred súbojom s Dortmundom veľkej dileme v strede poľa
Pre pridávanie komentárov sa musíte
prihlásiť
alebo
registrovať
.
1
leo_messi10
2025-04-07 20:55:36
Jsem asi za Fermína...
Bleskovky
6 dní
Szczęsny najlepším hráčom zápasu s Leganes
0
Wojciech Szczęsny sa vydal po stopách Roberta Lewandowskeho, ktorý si v dueli proti Borussii siahol na ocenenie pre hráča zápasu. Poľský brankár získal podobné ocenenie v konfrontácii s Leganés. Szczęsny sa vyznamenal najmä na začiatku prvého polčasu, keď skvele vychytal strelu domáceho hráča a…
9 dní
Lewandowski najlepším hráčom zápasu proti BVB
0
Barcelona zdolala Borussiu 4:0 po Lewandowskeho double a góloch Raphinhu a Lamineho Yamala. Poľský útočník bol vyhlásený za najlepšieho hráča zápasu. Štatistiky Roberta Lewandowskeho v zápase proti Borussii Dortmund: Hodnotenie Sofascore: 8,8 (najvyššie: Raphinha - 8,9) 81 minút 2 góly 1…
13 dní
Gavi najlepším hráčom zápasu proti Betisu
0
Barcelona ukončila zápas proti Betisu s určitou mierou nespokojnosti. Ako útechu si cenu pre najlepšieho hráča stretnutia odniesol jej hráč Gavi. Záložník Blaugransa otvoril skóre v 7. minúte zápasu, keď využil chladnokrvnú prihrávku Ferrana Torresa. Gavi si sám pripísal 2 kľúčové prihrávky a…
19 dní
Lewandowski najlepším hráčom zápasu proti Girone
0
Barcelona vyhrala nad Gironou 4:1 po góloch Roberta Lewandowskeho (2), Ferrana Torresa a Krejčího vlastnom góle. Poľský útočník bol vyhlásený za najlepšieho hráča zápasu. Štatistiky Roberta Lewandowskeho v zápase proti Girone Hodnotenie podľa sofascore: 8,2 (najvyššie: Lamine Yamal - 8,7) …
články
2988
prečítaní
Barcelona má najnižšie šance vyhrať Ligu majstrov spomedzi semifinalistov
2763
Čo sa stalo s Raphinhom? Kam sa stratil...
2577
Odveta v Dortmunde len potvrdila závislosť Barcelony na dvoch hráčoch
1683
Mingueza: Cubarsí? Yamal? Je to šialené
1598
Tréner Maroka prezradil skutočný dôvod, prečo si Yamal vybral Španielsko
1457
Mbappé je otázny na finále Copa del Rey
1236
V semifinále Ligy majstrov proti Interu Miláno!
1216
Mužstvo má dnes voľno, no 3 hráči napriek tomu trénujú
1206
Laporta: Dokončí dnes Arsenal svoju prácu? Prestaňte s tými kecami a nechajte ma tešiť sa zo semifinále
1067
Tebas pomôže Barcelone s ligovým kalendárom pred odvetou Ligy majstrov s Interom
nové
komentáre
Mužstvo má dnes voľno, no 3 hráči napriek tomu trénujú
"Ja by som proti Celte postavil do bránky Peňu. Nech ukáže čo v ňom je. Neverím, že by zachytal…"
18.4.2025 11:15
1
komentárov
Plán Hansiho Flicka na prípravu Barcelony na finále Copa del Rey proti Realu Madrid
"Martin bude najslabším článkom v našej zostave. Musíme si uvedomiť, že v tak Celta ako aj Mallorca…"
18.4.2025 11:12
4
komentárov
David Villa: Verím, že Barcelona získa nejaký titul
"Pri Villovi v tom drese sa mi vzdy vybaví moje obľúbené el clasico, 5-0 na jesen 2010 bol veľký…"
18.4.2025 10:35
2
komentárov
Mingueza: Cubarsí? Yamal? Je to šialené
"Ja by som ho bral späť,ku Koundemu by sa hodil./len či by chcel prijať funkciu náhradníka.../"
18.4.2025 10:23
1
komentárov
Šatňa Barcelony verí v zisk treble
"Keby sa o tom hovorí až po vyhratí CdR, alebo po uzavretí ligy, keď by sme už vedeli s istotou, že…"
18.4.2025 10:17
1
komentárov
Barcelona vylúčila príchod Nica Williamsa aj hrotového útočníka
"To bude obří chyba. Máme teď útoční trio + Torres (který má formu), ale to je málo. Je potřeba ty…"
18.4.2025 09:45
6
komentárov
Prihlásenie
Nick:
Heslo:
Zabudol som heslo / Mám problém s prihlásením.