Je to útočník zo starej školy do 16ky . Potrebuje servis. Ked ho má tak dává góly ale tvorit ti moc nebude. Nemoze každý Iba klickovat přihrávat a tvorit hru. Vo svojej kariéře dal viac ako 800 gólov ale nebude sám bez servisu rozhodovat zápasy sólom . Není to Messi
Lewa bol takmer zbytocný popri Feranovi. Ferran omnoho lepší do autobusu. Radšej tam mal byť Rapha namiesto Roberta, ale tak vyskúšalo sa a treba rotovať. Betis neskutočne predvídal akcie, lepšie ako Lewandovski :)
Lewandowski a Ferran absolútne neviditeľný, Raphonhovi to po repre zraze tiež akosi nejde, Yamal sa utápal v kľučkách, mal by hrať oveľa viac pre kolektív ako pre seba a Araujo...gól ide jednoznačne na jeho triko pretože bol pri hlavičkujúcom hráčovi, ale okrem toho že ho držal okolo pásu neurobil nič aby zabránil mu hlavičkovať. Pri svojej postave keby bol vyskočil spolu s hráčom tak si myslím že by bol (možno) zabránil hlavičke. Keby to bol urobil tak si myslím, že by bol VAR upozornil Manzana na držanie Arauja hráča Betisu a bola by z toho penalta. Napriek strate dvoch bodov máme pred Realom náskok štyroch bodov a pokiaľ sa nám podarí v ostatných zápasoch nazbierať dosť bodov, aby sme pre EC mali aspoň trojbodový náskok, tak si myslím, že Real doma zdoláme.
no, mne sa zdalo, že torres toho veľa nenarobil, pri narážačkách zlyhával, vyloženú šancu nepremenil, nebezpečenstvo pre bránu nijaké, zdalo sa mi, že v strede útoku máme dve polená, len rôznej národnosti
tie znamky nedava redakcia, ale je to priemer znamkok zo 4 velkych portalov. tak budte radi, ze tu mame tento pozapasovy clanok a nekydajte furt pod kazdym tymto clanokom ze nesuhlasite so znamkami
zbierat znamky, primerovat to a pisat komentar da vela roboty a nemusia to robit
Ty uz niekam zalez, prosim Ta. Ty sa uz nevies dockat najblizsieho zapasu Barcelony, aby si mohol striehnut na Lewandowskeho. Ty tupelo.
Lewandowski je aktualne najlepsi strelec muzstva a najlepsi strelec La Ligy. Ty trubiroh.
Suarez9100 nezalezie. Aj ho trošku ľutujem, musí mať smutný život .... ale mal by sa čo najskôr začať liečiť, aspoň ambulantne.
Ja som našiel riešenie - proste jeho príspevky vôbec NEČÍTAM ...
Suarez,rambla,bendo vy bežte na tie Biele stránky a tam sa odbavujte na najlepších útočníkoch celého vesmíru ktorí strielajú góly v každom zápase a možno aj každý deň
Teo ty trulo. Je to treti najlepsie plateny utocnik sveta! Vies si to v tej svojej malej hlave predstavit?? A tento tvoj naj strelec ligy je pouzitelny kazde tretie az stvrte kolo! Za 20 mega za rok!!! Teo, prerataj si to!
Kalkulacka je zadara na google.
Veru veru tie rohy nase to je cudne nieco. Naviac v hodnoteni som nikde necital o Arauchovej fatalnej chybe z ktorei rezultoval gol, rovnako o DeJongovom ketastrofalnom nezvladnuti obranej situacie z ktorej sme takmer tiez vyfasovali dalsi.
de jonga by som nevinil, lopta pred ním vyskočila a odrazila sa k súperovi, jongovi za chrbát -- ale hral na mieste, kde mal byť alebo araujo alebo cubarsi -- kde boli?
vraj stratil cez 20 lopt. s borussiou asi rotovat nebude, ale dalsi zapas sa bude musiet nad tym Flick zamysliet, lebo budeme hrat kazde 3 dni do konca mesiaca a radsej by som videl risk v podobe rotacie a oddychu Yamala a Pedriho a mozno v pripade nepriazniveho vysledku nech ti hraci naskocia do unavenej obrany supera, ako riskovat zranenie a takmer isty pokles vykonnosti z dovodu unavy
zbierat znamky, primerovat to a pisat komentar da vela roboty a nemusia to robit
Lewandowski je aktualne najlepsi strelec muzstva a najlepsi strelec La Ligy. Ty trubiroh.
Ja som našiel riešenie - proste jeho príspevky vôbec NEČÍTAM ...
Kalkulacka je zadara na google.