Mali by sa vo vedení zamyslieť (hoc to už mali pred kúpou Olma a mali si vtedy pozrieť denník jeho zranení) či ma nejaký zmysel mať Olma v tíme ak nie je na neho spoľahnutie, že bude pripravený keď ho bude treba.
Je mi to fakt blbo to vravieť, lebo uznávam, že Olmo keď už hral tak nehral zle a aj ukázal v zime srdiečko keď mohol zdrhnúť zadarmo a aj tak zostal aj napriek tomu všetkému ako fakt nezbavím sa pocitu, že predaj Olma a kúpa lepšieho CAMka ako Wirtz je najlepšie riešenie. Sklo ktoré sa zraní každú chvíľu a potom vynechá dôležité zápasy ako k čomu nám to je.
Ja si myslim ze je na zamyslenie praca s hracmi ako napriklad taky dembele u nas neodohral skoro dve sezony dokopy za 5 rokov ale v psg sa za dva roky snad ani raz nezranil...
Dufam, ze az Olmo dostane moznost absolvovat celu predsezonnu pripravu pod Flickovym vedenim(naposledy musel absolvovat ME), a zaroven sa naplno aplikuje "americka" liecba po vzore Pedriho, tak to s Olmom bude lepsie. Myslim, ze aj Inigovi Martinezovi absolvovana predsezonna priprava pomohla, i ked ja u neho boli uz nejake problemy.
Toto vedelo 80% ľudí aj tu , že bude stále zraneny .ale sak nevadí .radšej olmo ako alvarez pre naše vedenie :D
A áno viem ze není sú zrovna ta istá pozícia , ale kde je olmo by mal kto hrať a aj alvarez vie hrať pod hrotom + aj z ľavá aj z práva aj hrot :D
Je mi to fakt blbo to vravieť, lebo uznávam, že Olmo keď už hral tak nehral zle a aj ukázal v zime srdiečko keď mohol zdrhnúť zadarmo a aj tak zostal aj napriek tomu všetkému ako fakt nezbavím sa pocitu, že predaj Olma a kúpa lepšieho CAMka ako Wirtz je najlepšie riešenie. Sklo ktoré sa zraní každú chvíľu a potom vynechá dôležité zápasy ako k čomu nám to je.
A áno viem ze není sú zrovna ta istá pozícia , ale kde je olmo by mal kto hrať a aj alvarez vie hrať pod hrotom + aj z ľavá aj z práva aj hrot :D