Žiaden voľný termín tam nie je, respektíve zápas by sa nemal na akom štadióne odohrať... Viackrát sa to tu písalo ale vidím že zaslepení fanúšikovia si idú stále svoje
plcd: Barcelone fandím od kedy viem čo je to futbal. Od roku 2008 som bol na viac ako 50tich zápasoch FC Barcelony a mám doma podpisy niekoľkých bývalých hráčov. A ty ma ideš nazvať madridským trollom? :-) Radšej keby si napísal dátum, kedy sa mal hrať tento zápas, keď nie včera.
nie, ale je to dost zraneniami. keby bol zdravy tak podla mna ma zaklad. staci sa pozriet na LM a velke zapasy ako atletico a real ci tam bol ked nebol zraneny
dobre ze mame pomerne siroku zalohu a ma tam kto zahrat.
hlavne nech vydrzi zdravie Pedrimu a Yamalovi, na ktorych stoji hra aj ked vsetci hraci hraju v skvelej forme
podla mna je to Pedri, ale moze to kludne byt aj Raphinha. ide o to, ze ked sa nedari v utoku, tak je to Yamal ktory bud spravi nieco genialne, alebo minimalne na svojom kridle da poriadne zabrat superovym obrancom a to nas dostane do tempa a tlaku a tym je tak cenny. ale to je len moj nepodstatny nazor
Neviem no, za mňa ten strelec ma obrovskú vyhodu pri penalte - a sorry ale ak to nevie využiť , tak proste nech ten gól nedá. Zakázal by som dorazky z tých penalt a nebudeme musieť riešiť veci ako kto kedy vbehol do šestnástky. Raz sa penalta opakuje, raz nie, za 3 zápasy to sudi pískne úplne opačne...
dobre ze mame pomerne siroku zalohu a ma tam kto zahrat.
hlavne nech vydrzi zdravie Pedrimu a Yamalovi, na ktorych stoji hra aj ked vsetci hraci hraju v skvelej forme