Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-03-19 07:36:00
Přátelé, můžete mě zabít, ale nemyslím si, že by Xavi mohl být špičkovým trenérem. Chlapec byl kdysi světovou špičkou jako hráč, ale mám tak trochu pocit, že mu to vlezlo do hlavy. Není to přece absolutně totéž - hráč kontra trenér.
2025-03-19 07:58:06
Na mě osobně Xavi působí jako trenér, který si nikdy potřebný respekt od hráčů nezíská. Působí psychicky labilně a snadno se nechá vnějšími vlivy rozhodit. O ješitnosti netřeba ani mluvit. To jsou vlastnosti, které trenér nemůže mít, alespoň pokud chcete být špička a to je zásadní. Což o to, že jeho kariéra mluví za sebe, tento druh respektu však po chvíli opadne a musí ukázat něco více.
2025-03-19 08:14:20
Aj vďaka nemu je súčasná Barca tam kde je. Budem mu držať palce, no bude musieť na sebe ešte riadne zapracovať.
2025-03-19 09:03:43
Jako trenér nic nedokázal , dobře vyhrál jednou ligu, když zbývající dva aspiranti na titul měli velmi špatnou sezonu. Pak už to šlo ale vše z kopce, na většinu zápasů se nedalo dívat, bylo to utrpení.A to ,že vytáhl několik mladých kluků do áčka není tolik jeho zásluha. Při marodce a financích mu nic jiného nezbývalo. Jako hráč byl výborný po celou karieru, jako trenér jeden úspěch a pak nic. Ale sebevědomí tedy má velké. Jen bych chtěl vidět velkoklub, který by ho chtěl. K Barceloně se dostal ke kormidlu z jiných důvodů, než za trenérské kvality . Byl jsem tak rád, že odešel a přišel Flick a hned od prvních zápasů, kdy měl velkou marodku dokázal mužstvo neuvěřitelně pozvednout.
PatrikFCB Premium
2025-03-19 09:57:33
Xavi hlavne musí zapracovať na svojom správaní.
Výsledky pod ním neboli tak zlé, ale celý dojem z jeho pôsobenia kazilo to, že bol nervák a prenášal to aj na tím - z hráčov vyslovene sálalo, že každý zápas je pre nich vojna. Môže to byť aj tým, že ten tlak v Barce je brutálny, ale napr. na Flickovi to takmer nevidno a vštiepil tímu úplne inú mentalitu. Na ihrisku síce je bojovnosť, ale zároveň aj pokoj a sebavedomie.
2025-03-19 11:19:49
Za mňa hráč Xavi bol výborný, ako od trénera som od neho čakal viac, keď hral videl hráčov aj tam kde ešte sami neboli myšlienky mal vpredu ale ako tréner bol veľmi čitateľný striedania vždy tie isté, na zápasy až na pár výnimiek sa nedalo pozerať po góle sme ani nevedeli vyjsť za polovicu ihriska, ak by som porovnal Xaviho a Flicka tak Flick je za mňa niekde inde a nevyhovara sa Xavi po čase začal hľadať výhovorky
2025-03-19 11:33:13
Iba čas ukáže ci Xavi bude dobrý tréner je mladý a musí zbierať skúsenosti trebárs ako Flick ktorý má 60 a už prešiel viacerí my veľkí my klubmi čiže chápe viac. Xavimu prajem aby sa stal veľkým trénerom tak ako bol skvelým hráčom a porovnávať Flick a Xavi je podľa mňa blbosť vzhľadom na skúsenosti ktoré Xavi musí ešte zbierať