se vsim respektem, Ter Stegen i kdyby se vratil rovnou do "formy" pred zranenim, tak neni ani blizko aktualni forme Wojtecha ... a doufam, ze Flick bude mit dost rozumu Ter Stegena nepostavit (minimalne do stezejnich zapasu) ... jsem doslova alergicky na Stegenovo "prohnuti v zadech a protoceni rukama" na jakoukoli strelu co jde vic nez metr od neho ...
trosku me to ted zacalo desit :/
paměť je v pohodě.. nikdy jsem nebyl zastáncem Ter Stegena - jeho jediná výhoda je hra nohou (a i to je otázka).. současný styl s menším zapojením brankáře mi osobně vyhovuje mnohem více..
klidně ať je Ter Stegen 1cka příští rok, ale tuto sezónu už prostě ne (za předpokladu současné formy Wojtěcha)
a co este vyhoda jeden na jedneho najazd, tam sa pri vsetkej ucte Wojto nechyta. Co sa nam pri vysokej hre stava. Wojto priniesol po Penovi klud do obrany, lenze to iste ma aj Stegen. A Stegen stale dokaze vytiahnut zakrok na viac. AK sa dostane do formy, nech nastupi ten lepsi. BTW, sme este len vo stvrtfinale :)
Nie som matsov hater aj keď si myslím, že u nás by už mal skončiť. Ale len tak mimochodom čo sa týka pamäte, mats bol pri všetkých našich hanebnych porážkach v LM v posledných rokoch. Nevravim že len on bol tou pricinou, ale zásluhu v tom ma veľmi veľkú. Nemyslím si že ešte nám moze veľa ponúknuť, prišiel čas vsadit na nového brankára.
Az sa dostaneme do finale LM, neviem si vobec predstavit, ze by mal chytat niekto iny ako Vojto...taku formu ako ma Vojto, Mats nechyti v ziadnom pripade bez zapasovej praxe....a myslim si, ze by to Flick ani nedovolil....
trosku me to ted zacalo desit :/
klidně ať je Ter Stegen 1cka příští rok, ale tuto sezónu už prostě ne (za předpokladu současné formy Wojtěcha)