Tak my sme to vedeli hneď vďaka opakovačke.
Ak to nebol úmysel, tak mu to raz odpustíme.
Teraz pomáha VAR, aj keď ten má tiež slabiny, napríklad 70 cm dlhá Lewova kopačka v ofsajde...
Na tom zápase som bol. Od rána sa pripravovala oslava titulu. Všetky taverny v meste hore nohami. Tesne po zápase len bolo počuť rolety, ako sa všade zatvára. Neuveriteľné sklamanie. Ešte k tomu desať dní pred zápasom mail z klubu, že nám vracajú peniaze za zakúpené lístky vo februári. Štyri lístky po 80,- eur. Ale že nemáme byť smutní, lebo si môžeme kúpiť nové. Prednostne. Za 360,- na tie isté miesta. Toto robí Barcelona bežne, bohužiaľ.
Okrem toho. Za posledne 4 roky sme mali taku neskutocnu smolu. Trikrat nam prelozili zapas na iny termin. Tak, ze sme mali kupene listky, zaplatene letenky, zaplateny hotel. Doslova par dni pred odletom. Raz sme sa to dozvedeli na letisku. Takze sme trikrat nevideli ani futbal a ani nam nevratili listky. Po jednom maily prestali uplne komunikovat. Totalny nezaujem.
Tak Lahoz nás niekoľkokrát potopil, ale tento prípad bol najbolestivejší, lebo sme prišli v poslednom zápase a ešte na Nou Camp o titul. To boli veľmi dlho.
Ak to nebol úmysel, tak mu to raz odpustíme.
Teraz pomáha VAR, aj keď ten má tiež slabiny, napríklad 70 cm dlhá Lewova kopačka v ofsajde...
To som pochopil už ako malý chlapec, keď som (ne)videl Diegovu božskú ruku.