Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-03-17 09:05:57
Poviem to ešte raz. Flick je správny tréner na správnom mieste. Takto som si už dávno neužíval futbal. A nemyslím len včerajší zápas.
2025-03-17 10:05:21
Byl jsem velmi rád, když k nám měl přijít. Konečně jsme se oprostili od toho, že to musí být někdo z minulosti z Barcelony. Navíc mi přišlo, že posledních deset let jsme byli bez fyzičky, že hráči měli trenéry omotané kolem prstu a netrénovali pořádně. O psychické labilitě netřeba mluvit. To vše se s příchodem německého trenéra změnilo a z mužstva, které vstřelilo jednu ,maximálně dvě branky na zápas a pak to jen bránilo se stala mašina na góly. Zase je velká radost sledovat zápasy
2025-03-17 10:09:07
Otazky typu - bliziaci sa titul..... Atd, ved je este v hre tridsat bodov , alebo sa mylim ?. A co sa tohoto zapasu tyka som velmi spokojny, ze sme sa mentalne nezlozili, naopak dokazali vytazit z minima maximum, hoci sme bojovali sami so sebou.
2025-03-17 10:13:56
Keď som včera večer pred 9 hodinou zmizol z roboty kvôli Barce, aby som si mohol pozrieť v kľude futbal, tak som vôbec netušil že žiadny kľud to teda nebude, a nebol. To čo predviedla Barca od 70.min tak to som ešte u žiadneho týmu (okrem Barci z PSG) ešte nevidel, vyhrať nad ATM u nich doma keď do 70.min prehravate 2-0 tak to nedokáže snáď ani jedno mužstvo momentálne na svete.
Jediné Barca, a to vďaka Flickovi, ktorý dokázal tento tím dostať na takúto úroveň, Veľká vďaka pán tréner. Visca el Barça i visca Catalunya!
2025-03-17 10:14:51
Atlético je silný soupeř a vyhrát na jejich hřišti, je fakt dobré pro sebevědomí. --- Tady hodně lidí chválí Flicka, jo i já souhlasím. Je nejlepší od odchodu Guardioly. Nebyl jsem spokojený s Xavim jako s trenérem, dost mi vadilo, že Raphinho nechává pořád na lavičce, i když už tehdy mně bylo jasný, že je to hvězda, což současnost taky potvrzuje, no a místo Raphinha tam pořád cpal Ferrana, kterého Flick samozřejmě nechává na lavičce. I když si včera dal góla, jo, Ferran občas toho góla dá, to jako zase ano. Ale natrvalo jako třetího do útočné trojky bych ho nechtěl. Lewandowski u nás dlouho nevydrží kvůli věku.
2025-03-17 22:20:04
Neskutečný závěr, klobouk dolů Hansi...