Přiznávám že jsem to v 70. minutě chtěl vypnout, nakonec jsem rád že jsem vydržel, nadhernej obrat, skvele Barca, to jsou ty zápasy pro který fandím...👍✌️
Bylo nás víc a myslím, že hodně nám pomohl Lewa, který opravdu z ničeho nic hned skorigoval a tím nás nakopnul a naopak jim srazil hřebínek a otočit 2:0 s Atl je velká vec. 💪Jinak jsem za Lewu hodně rád, tohle potřeboval on, tým i fanoušci, protože tohle delší dobu nepředvedl a snad ho to nakopne a toho Mbappeho udrží za zády! 🤙☺️
Tolko krásnych zápasov tuto sezónu to je neuvěřitelné . Tymom na druhom a tretom mieste t.j. atléticu aj realu nasazame 4 góly hocikedy .
Najväčšia posila je Hansi Flick.
Momentálně hrame nejofenzivnější nejzábavnější fotbal v Europe
Při zlepšení efektivity koncovky by to bylo ještě zábavnější .Vždyť mi spálíme tolik tutovek ,nejvíce Yamal,tam se to dá pochopit ,je to ještě v podstatě dítě ,ale pak především Lewa je palič tutovek
milan, presne taky pocit mam aj ja. barca musi kazdeho nadchnut, vela golov a zabavy. keby boli efektivnejsi, kazdy zapas by bol tenisovy vysledok:) feran je top zolik, uz som to pisal, ze je druhy solskjear.
Včera měl Lewa tutovku před koncem prvního poločasu ,jednak si dal prvním dotekem míč dál a pak trefil břevno(aspon to řikali komentátoři, mně to moc nepřišlo) a jned z protiutoku jsme dostali gol
Ferran Torres, tak to je nahradnik jak sa patrí. Presne toto Barca potrebovala. Typka co zahrá max polhodky a supne aspoň gól. A hlavne nevyzerá ze by mu to vadilo.
Torres je v La Lige 4. v goals per minutes. Myslím ze mu postupne rastie sebavedomie a možno z neho nakoniec niečo bude.
Lewa včera zahral velmi slušný zápas ale ty vždy vidíš len čo chceš. Verím že keby že si tréner Barcelony tak Lewandovski si ani neškrtne. Chvala bohu si len kecálek na forcabarca
Lewandowski je washed napriek jeho golu, bud si slepy alebo madridista ak si myslis opak , presne ako s Xavim, vsetci madridisti ho chceli nechat lebo vedeli ze barca je shitna snim a keby dosiel iny dobry trener ako flick tak by mali vacsi problem a hen.
nakoniec prestrelka...ako v 7 statočných ...parádaaaa.....4:2....
Najväčšia posila je Hansi Flick.
Momentálně hrame nejofenzivnější nejzábavnější fotbal v Europe
Torres je v La Lige 4. v goals per minutes. Myslím ze mu postupne rastie sebavedomie a možno z neho nakoniec niečo bude.
Ja mam pocit ze sa zlepšujú vsetci mladíci.
už nebude zlepšovať nikdy,,pokazí aj čo saa nedá....