Aj keď som nadšený z výsledku, nesmieme zaspať na vavrínoch. Do 72. min. sme nehrali dobre, striedania Flickovi vyšli a v závere zápasu sme využili fyzickú prevahu na otočenie z 0 : 2 na 4 : 2 pre Barcu. Verím, že tréner rozoberie celý zápas na tréningu a výkon do 72. min. by sa už nemal zopakovať. Sebavedomie hráčov i trénerov po včerajšku je opäť na vyššej úrovni, čo pred nasledujúcimi zápasmi je veľmi potrebné..........to otočenie výsledku bolo včera famózne, len tak ďalej.
Asi preto, že nebola v pokutovom území, ale v strede ihriska a po tej ruke sme mali loptu od kontrolou. Tú ruku mal rozhodca vidieť. Ale za to, že Eric hlúpo stratil loptu a Inigo úplne naivne bránil nebránil protiútok rozhodca naozaj nemôže...
Ano ano ja Ti dakujem aj rozumiem, ale po hre rukou predsa nie je vyhoda...... Tam ma nasledovat piskanie. potom podla okolnisti zlta karta ak bola hra umyselna a potom rizohravka, co mi uslo ?
Zabúda sa tu na to,že Atlético je silné,roky sústredené na obranu,cez ktorú sa ťažko presadiť,takže by som nepovedal,žev slabá hra,ale vedeli koho obsadyovať a koho faulovať !
Lengket visel na Lewovo,potom Le Normand,Yamala strážili 2-3....
Hrali sme s druhým najlepším tímom LL !
Lengket visel na Lewovo,potom Le Normand,Yamala strážili 2-3....
Hrali sme s druhým najlepším tímom LL !
vedia o nom všetci už,,ale aj tak prihráva na goly,aj dáva,,17 ročný,,,ako messi