Barcelona prvy rok ukazuje mentalitu vitaza, ajked sa nedari a hra zle tak dokaze vydolovat a obratit vysledok. Dnes to bolo dost chabe 65-70 min ajked ateltico uplne zaparkovalo autobus ale ajtak dokazali to. Flick je presne to co nam chybalo , vniesol tu soravnu mentalitu do tohto timu s milion dalsimi vecami a je to skvele. Lewandowski napriek golu este 2 mesiace a adios. V lete treba kupit eltineho strelca, keby dosiel alvarez alebo isak tak🥹🥹🥹🥹tenti tim by bol inde. Ajtak Flick bro si kral🫶🏽
Lewandowski je jeden z najlepsich CF v historii. Je tu neskutocny hrac a legenda . Ale uz je brutalne stary sa pozri kolko ma rokov a kolko rokov maju utocnici kazdeho velkoklubu na svete. Kewandowski je washed uplne washed. Ano sem tam streli nejaky gol ale uz je to absolutne pod minimom . A skoro vzdy potrebuje 5 tutoviek na jeden gol. Nie dik. Moj vysnivany utocnik je Isak, Alvarez, Haaland, David, Martinez, Mbappe atd….. mozme ist donekonecna. Sme barcelona mi takeho utocnika musime mat. A nespominaj financie, za posledny rok a pol sme nekupili nikoho okrem olma a vratili sme sa k pravidlu 1:1 takze s nejakymi prestupmi v lete elitneho utocnika kupime
Inokedy by to zabalili ale dnešná Barca si tam v kľudnom tempe dá 4 góly chlapci zrejú po psychickej stranke krásny obrat už sa neviem dočkať ďalšieho zapasu
Atletico ako vždy, zaparkovalo autobus a hralo na kontry. Úbohý futbal hodný mužstva zo stredu tabuľky. Druhý gól nemal 100% platiť lebo de paulova ruka bola evidentná. Výhru, ale ani remízu atléti určite si nezaslúžili, takže pomsta je sladká.
PS: Kúpa SÚ v lete je jednoducho nevyhnutná..
Suarez, vôbec by som nebol proti, ale môj favorit je Gyo..
Marián, ale je ich viac, ale nie vždy sa im to darí.. :) svojho času RS a celta nám zrali nervy..
Barce se občas stane taková sranda - celý zápas není schopná dát gól, už je to pro ni prohraný zápas, ale ke konci zápasu se polije živou vodou a začně najednou střílet jeden gól za druhým a zápas otočí. Toto není poprvý. --- Tady kdosi píše o autobusu, jo někdy to před brankou Atlética vypadalo jako na Václaváku. A stejně se tím naši prostříleli. --- Yamal byl vyhlášen jako hvězda zápasu, tohle bude asi častěji, dřív mi poněkud vadilo, že tahle hvězda moc nestřílí góly, ale vypadá to, že už začíná i s gólama. Držím palce!
skôr išlo o to, že atletico fyzicky doplatilo na náročný obranný štýl s ustavičným a vysunutým napádaním -- a yamalova streľba? nebyť teču ,gól by nebol, oblak išiel po jeho lopte
PS: Kúpa SÚ v lete je jednoducho nevyhnutná..
Marián, ale je ich viac, ale nie vždy sa im to darí.. :) svojho času RS a celta nám zrali nervy..