Najlepší a najspoľahlivejší SK/CZ informačný servis FC Barcelona
Zabudol si heslo?
Registrácia
Toggle navigation
Domov
FANZÓNA
FORCA SOCIO
Premium Fórum
Tipovačka
Kam na Barcelonu?
Fórum
Sekcie
PENYA
História klubu
Mužstvo
Kategórie
Partneri
Eshop
Sezóna
Tabuľky
Kalendár
PODCAST
Účet
Členstvo
Registrácia
Prihlásenie
Zabudol si heslo?
Registrácia
Diskusia k článku
Hansi Flick oslavuje narodeniny s Decom, Thiagom a Echevarriom; tréner natočil motivačné video pre Fatiho [VIDEO]
Pre pridávanie komentárov sa musíte
prihlásiť
alebo
registrovať
.
Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.
Bleskovky
4 dni
Raphinha najlepším hráčom zápasu s Atléticom
0
Barcelona v prvom semifinálovom zápase Kráľovského pohára remizovala na Montjuic s Atléticom Madrid 4:4. Hoci oficiálne nebol nikto vyhlásený za najlepšieho hráča zápasu, podľa Sofascore ním bol Raphinha. Raphinhove štatistiky v zápase proti Atléticu: Hodnotenie podľa Sofascore: 9,0 (2. Pedri…
7 dní
Dani Olmo hráčom zápasu proti Las Palmas
0
Barcelona to v zápase proti Las Palmas nemala ľahké, mnohí hráči nemali svoj deň. Výber najlepšieho hráča zápasu nebol vôbec jednoduchý. Nakoniec si oficiálne ocenenie odniesol Dani Olmo. Španiel sa na ihrisku objavil len po polčase, ale hlavne jemu vďačí Barça za tri body. Bol to práve Olmo,…
12 dní
Pedri najlepším hráčom zápasu proti Rayo Vallecano
0
Barcelona zdolala Rayo Vallecano 1:0 po góle Roberta Lewandowskeho z pokutového kopu a vrátila sa na vedúcu pozíciu LaLigy. Pedri bol vyhlásený za najlepšieho hráča zápasu. Pedriho štatistiky v zápase proti Rayu: hodnotenie podľa Sofascore: 7,9 (najvyššie hodnotenie ex aequo so Szczesnym) 90…
27 dní
Yamal najlepším hráčom zápasu proti Deportivu Alavés
0
Barcelona vyhrala nad Deportivom Alavés 1:0 po góle Roberta Lewandowskeho, za najlepšieho hráča zápasu bol zvolený Lamine Yamal. Štatistiky Lamina Yamala v zápase proti Deportivu Alavés: Hodnotenie podľa Sofascore: 7,7 (najvyššie: Pedri - 8,2) 90 minút 73 kontaktov s loptou 1 presný…
články
1133
prečítaní
Neymar: Real mi ponúkol bianko šek, ale ja som celým srdcom chcel Barçu, chcel som hrať s Messim
1017
Flick požiadal Frenkieho de Jonga o presvedčivejšie výkony v defenzíve
1016
OFICIÁLNE: Roque odchádza z Barcelony do Palmeiras!
937
Pokračujú rokovania medzi Barcelonou a Neymarovým okolím o návrate Brazílčana do klubu
578
Messi, Suarez, Alexia a Henry spolu v jednej reklame [VIDEO]
573
CIES: Real a Barcelona na čele klubov, ktoré vychovali najviac hráčov pôsobiacich v TOP5 ligách
559
Ronald Araujo: Mal som veľa príležitostí odísť z Barcelony, ale chcel som zostať a veril som, že prídu dobré časy
554
Defenzívna formácia Barçy je druhá v Európe, čo sa týka podielu na strelených góloch
540
Hansi Flick oslavuje narodeniny s Decom, Thiagom a Echevarriom; tréner natočil motivačné video pre Fatiho [VIDEO]
506
Barcelona v marci oznámi dve významné predĺženia zmlúv
nové
komentáre
Isak je nadšený záujmom Barcelony, ale jeho prestup bude náročné zrealizovať
"preco by klub, ktory ma neobmedzene financie predaval top hraca, s ktorym ma podpisanu zmluvu do…"
1.3.2025 11:36
3
komentárov
Andrei Ratiu je kandidátom na posilnenie pravej strany obrany Barcelony
"To nie je hráč hodný 25m 😂😂😂 prosím dosť ... to aj ten Vanderson vyzerá oproti nemu lepšie za také…"
1.3.2025 11:28
1
komentárov
Ferran Torres: Chcel by som sa na jeden deň stať žralokom
"Keď si o sebe myslí že je žralok nech je ,ale zatiaľ má málo, len zopár zubov .Keby mu raz v…"
1.3.2025 10:59
3
komentárov
OFICIÁLNE: Roque odchádza z Barcelony do Palmeiras!
"Prišiel, skúsil, odišiel. Z nového fenomena len ročný výlet."
1.3.2025 00:30
4
komentárov
Pokračujú rokovania medzi Barcelonou a Neymarovým okolím o návrate Brazílčana do klubu
"Vela ludi tu a aj na zahranicnych forach pise argument, ze ako nahradnik by bol dobry. No uz vidim…"
28.2.2025 22:42
20
komentárov
Neymar: Real mi ponúkol bianko šek, ale ja som celým srdcom chcel Barçu, chcel som hrať s Messim
"No a po pár letech pak utekl do PSG."
28.2.2025 17:02
3
komentárov
Prihlásenie
Nick:
Heslo:
Zabudol som heslo / Mám problém s prihlásením.