Ak ma Pep chut prestavat ten team tak si ten priestor zasluzil. City sa 10 rokov ani nesnivalo o tom co dosiahli, a nech mi nikto nehovori o tom ze je to kvoli peniazom. Kolko minul Arsenal, United, Chelsea?
Hovori sa o odchode De Bruyneho, Gunda, Grealisha, Walkera, Edersona, Stonesa a dalsich. Nahradia ich novy hladni hraci.
Za me je vyhorelej, jede na Real a ma 1% sanci na vyhru. A to neni jediny zapas. Mam ho rad, ale takhle polozenyho sem ho jeste nevidel. Kdyz neveri on, jak ma verit tym? Mel by si dat pauzu
Utumno.. Jasné, ale když tam jeli, Pep na tiskovce před zápasem řekl, že sance na postup City vidí na 1%. Samozřejmě to byla spíš strategie, jak sejmout z hráčů tlak, ale.. těžko říct, jak to v šatně zapůsobilo doopravdy.
Rozumiem a netvrdím, že nie, len som reagovať na komentá, ktorý vyznel ako keby za zápas ešte nekonal. A to s tým jedným percentom tiež nemám ako taktiku.
ja si myslim, ze s velkej casti za to moze jeho zenuska, ktora zrazu zistila, ze s Pepom to nie je ono, a pol jeho majetku by sa jej celkom zislo. a tato Pepova nepohoda sa premietla do satne + samozrejme prestarnuty kader, ktory uz ani nema taku motivaciu, kedze toho vyhrali uz vela.
kazdopadne city by bez Pepa zdaleka neboli to co su, aj s tymi hracmi co mali a ked ho vyhodia, tak sa to aj ukaze. osobne si myslim, ze nie su hlupaci, a ze Pepa podrzia. ma zvysok sezony na zohratie novych posil a najdenie noveho vetra do plachiet
Typická slovenská klasika. Z akého zdroja máš informácie o tom, že Guardiolova žena zistila, že už to s ním nie je ono a má zálusk na pol jeho majetku? Či si len prišiel vyliať kýbel sračiek a ideš ďalej?
ved ona poziadala o rozvod, tak asi ona zistila, ze to uz s nim nieje ono ... clanok poskytol Utomno - toto je bezna prax momentalne. myslis, ze preco Hakimi dal vsetko prepisat na mamu?
Reagujem na vetu o jeho ženuške, ktorá zrazu zistila…
Tak tá jeho ženuška s ním bola 30 rokov a dvadsať s ním chodila po celom svete, rovnako, ako aj ich tri deti. Keď predĺžil s City o ďalšie tri roky, mala toho asi dosť. A požiadala o rozvod. A neviem, či má zálusk na pol majetku. Je dosť sebestačná, rovnako ako aj ich deti.
Tak ona ako vyjadrenie dala že má toho futbalu už po krk a vadí jej že sa Pep viac venuje futbalu než rodine, mňa to po toľkých rokoch neprekvapuje. Pep je maniak na futbal, aj v sezónach keď sa im darilo bolo vidieť že je do toho ponorený nonstop, neviem si predstaviť ako to musí riešiť v sezóne ako je táto, keďže niečo podobné ešte nezažil. Však už na zápasoch je vidieť aký je zničený.
Podobné vyjadrenia tu boli aj na Alvesa, že dievčatko si z ničoho nič vymyslelo kauzu o znásilnení a pozrime sa.
Mne je to zvysoka jedno ako to vskutocnosti bolo. Ale ked uz to riesime tak prave to jeho posadnutie detailami a perfekcionizmus je to za co je najlepsie plateny trener na svete a vlastne multimilionar ktory moze zabezpecit generacie dopredu. To by si mala zenuska uvedomit.
Za tie roky ma Pep peňazí až dost. Nevidíme dnu, možno mu xkrat vyčítala že sa im malo venuje a šlo jej to už na nervy. Je ti prd platne že máš peniaze keď z toho druhého človeka nemáš nič.
Myslim si ze sa dostali do takeho bloku ako ked pep odchadzal z barcelony ze hra city je pomala nudna a predvidatelna. Kazdopadne aj napriek nevydarenej sezone moj nazor je ze city nema sancu najst lepsieho trenera. Pripadne to skonci ako chelsea posledne roky pride vela trenerov vela penazi sa minie a nic z toho..
Podľa mňa Pepa Guardiolu len využívali , mal by odísť aby sa zbadali , tréner jeho kvality nemá vôbec žiadny problém robotu mať . Nie som si istý , či budú vedieť ešte niekedy v budúcnosti zopakovať výsledky dosiahnuté s Pepom.
Myslím si, že City už má svoju zlatú éru za sebou, Pep im dal, čo mohol, ale zdá sa mi, že už ich iba ťahá dolu. Je čas na zmenu a v prípade Pepa to môže byť krok správnym smerom, veď prišiel do Barci, Barca pod ním prežila zlatú éru s vínimočnou generáciou, prišiel do Bayernu, tiež to nebolo zlé a teraz pod ním aj City zažilo zlatú éru, takže ľutovať nie je čo, iba poďakovať a posunúť sa.
Ak ma Pep chut prestavat ten team tak si ten priestor zasluzil. City sa 10 rokov ani nesnivalo o tom co dosiahli, a nech mi nikto nehovori o tom ze je to kvoli peniazom. Kolko minul Arsenal, United, Chelsea?
Hovori sa o odchode De Bruyneho, Gunda, Grealisha, Walkera, Edersona, Stonesa a dalsich. Nahradia ich novy hladni hraci.
Podla mna spravna otazka znie - chce sa Pepovi?
Ktereho trenera LFC myslis, ze si znicil karieru?
kazdopadne city by bez Pepa zdaleka neboli to co su, aj s tymi hracmi co mali a ked ho vyhodia, tak sa to aj ukaze. osobne si myslim, ze nie su hlupaci, a ze Pepa podrzia. ma zvysok sezony na zohratie novych posil a najdenie noveho vetra do plachiet
Tak tá jeho ženuška s ním bola 30 rokov a dvadsať s ním chodila po celom svete, rovnako, ako aj ich tri deti. Keď predĺžil s City o ďalšie tri roky, mala toho asi dosť. A požiadala o rozvod. A neviem, či má zálusk na pol majetku. Je dosť sebestačná, rovnako ako aj ich deti.
Podobné vyjadrenia tu boli aj na Alvesa, že dievčatko si z ničoho nič vymyslelo kauzu o znásilnení a pozrime sa.