Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-02-22 12:34:34
Nikoho lepsieho aj tak nenajdu.

Ak ma Pep chut prestavat ten team tak si ten priestor zasluzil. City sa 10 rokov ani nesnivalo o tom co dosiahli, a nech mi nikto nehovori o tom ze je to kvoli peniazom. Kolko minul Arsenal, United, Chelsea?

Hovori sa o odchode De Bruyneho, Gunda, Grealisha, Walkera, Edersona, Stonesa a dalsich. Nahradia ich novy hladni hraci.

Podla mna spravna otazka znie - chce sa Pepovi?
jirkam Premium
2025-02-22 12:46:03
Je to na něm, ha bych byl za odchod,ať si úplně nezničí kariéru. Viz trenér Lpoolu
2025-02-22 13:08:06
ja si myslim, ze s velkej casti za to moze jeho zenuska, ktora zrazu zistila, ze s Pepom to nie je ono, a pol jeho majetku by sa jej celkom zislo. a tato Pepova nepohoda sa premietla do satne + samozrejme prestarnuty kader, ktory uz ani nema taku motivaciu, kedze toho vyhrali uz vela.
kazdopadne city by bez Pepa zdaleka neboli to co su, aj s tymi hracmi co mali a ked ho vyhodia, tak sa to aj ukaze. osobne si myslim, ze nie su hlupaci, a ze Pepa podrzia. ma zvysok sezony na zohratie novych posil a najdenie noveho vetra do plachiet
2025-02-22 13:24:12
Myslim si ze sa dostali do takeho bloku ako ked pep odchadzal z barcelony ze hra city je pomala nudna a predvidatelna. Kazdopadne aj napriek nevydarenej sezone moj nazor je ze city nema sancu najst lepsieho trenera. Pripadne to skonci ako chelsea posledne roky pride vela trenerov vela penazi sa minie a nic z toho..
2025-02-22 13:50:22
Podľa mňa Pepa Guardiolu len využívali , mal by odísť aby sa zbadali , tréner jeho kvality nemá vôbec žiadny problém robotu mať . Nie som si istý , či budú vedieť ešte niekedy v budúcnosti zopakovať výsledky dosiahnuté s Pepom.
2025-02-22 14:26:56
Myslím si, že City už má svoju zlatú éru za sebou, Pep im dal, čo mohol, ale zdá sa mi, že už ich iba ťahá dolu. Je čas na zmenu a v prípade Pepa to môže byť krok správnym smerom, veď prišiel do Barci, Barca pod ním prežila zlatú éru s vínimočnou generáciou, prišiel do Bayernu, tiež to nebolo zlé a teraz pod ním aj City zažilo zlatú éru, takže ľutovať nie je čo, iba poďakovať a posunúť sa.
2025-02-22 15:50:40
Spanielska reprezentacia.