bože, však mu to pedri s yamalom priniesli na zlatej tácke, uklonili sa, povedali, nech sa páči, pán lewandovski, už to tam len nejako doťuknite, ak nie, nič sa nestane, hrať budete ešte päť rokov
Lewa bol najväčší tragéd, že jeden nejako ulepil, nebyť Yamala, ani sa nedostane k lopte. Ešte aj komentátor skonštatoval, že keby ho nefaulovali, ani nevie, že tam Lewa je. Keby hral od začiatku napr. Torres, verím, že by tých gólov mohlo padnúť viac, pretože by sme nehrali o jedného menej. A tí, čo tu stále spomínate jeho skóre, odrátajte si penalty, ale aj s nimi, nieje dôležitá jeho výška, ale to, že sa presadil iba v polovici zápasov, aj to bola väčšina iba v prvej polke sezóny, tak si tu už nemaľujte ružovučké naivné sníčky a pozrite sa realite do očí. Celé mužstvo maká, aby ten trulo niečo ulepil do brány.
Nebyť Pedriho, Yamal sa nedostane k voleju, nebyť súperovho obrancu, Yamalov volej sa nestane prihrávkou na voľného Lewu. Môžeme sa takto hrať donekonečna, ale načo? Nikto si nič nemaľuje, Lewa urobil, čo sa o neho očakáva, rozhodol gólom zápas. Tak aspoň po takých zápasoch by mohla kritika utíchnuť. Veriť v Torresa môže každý koľko chce, o tom, čo by bolo keby, sa nedá rozumne diskutovať.
Dnes dal gol typicky pre typicku 9-tku.Bol tam kde mal byt v dany moment.A to je nieco co musis mat v sebe,inak nemas sancu dat za karieru cca 700golov ako lewa.Neskutocny hrac.Hocikto kto pride po nom bude mat podstatne horsie cisla.A zas budes plakat a stale dookola.
Som presvedceni ze nieje ani top 10 strikerov na svete, goly co dava on momentalne su bud penalty alebo velmi raritne strely tap in, mimo toho je uplne nulovy, myslim ze vacsina top strikerov by zahrala ovela lepsie
to je hádam jeho úloha byť tam, kde má byť -- aspoň raz za zápas -- keby tam bol častejšie, dostával by viaceré prihrávky, keď tam nie je, nie sú ani prihrávky
Dnes od teba stacilo aj toto💯⚽👌....nabehol si tam kde mal.Taky Ferran by si tam nenabehol lebo to nema v sebe a ak by si tam aj zbehol,urcite by si nedal pozor ns offside ako Lewa...
neporovnávaj,, prosím ťa s ferranom, ale s nejakým futbalistom -- a to si, preboha, už nemá aspoň raz za zápas nabehnúť, mám len stáť a potulovať sa, čo robí väčšinu zápasov?
Na ten ofsajd si nedal ani tak pozor, ako to, že obranca urobil krok trochu skôr a bol tam o možno štvrť šľapy pred Lewom. Nerob z neho génia, keď nebyť geniálneho Yamala, čo posiela milimetrové centre, Lewa by sa k lopte ani nedostal. Sa idete posrať z niekoho, o kom už aj štatistiky a odborníci vypovedajú, že jeho dopad na hru je prakticky nulový (to sa bavme o efektivite, o podiely na akciách, o driblingoch, o stratách lopty,...) a ostatný chalani musia kvôli nemu makať raz toľko.
xdiko ja sa nejdem z neho posrat .Ja som tiez jeho kritik lebo zacina byt ako Suarez na konci kariery,vsetko sa od neho odraza ako od radiatora a konci pri nom.Ja som poukazoval na vcerajsi zapas,ze stacilo byt tam kde bol a aj ked hral zle,svoju ulohu si splnil a mame 3body.A vidiet,ze sa vyznas😀,ked tu ides "onanovat" nad Yamalovim
akoze centrom pred golom.No len skoda,ze to Yamal strielal na branu🤦
Hovorí sa, že takéto zápasy keď ti to až tak nejde vyhrávajú tituly tak prestaňme všetci hejtovať a buďme radi, že sme to ukopali a znížili stratu na real
akoze centrom pred golom.No len skoda,ze to Yamal strielal na branu🤦