Súhlasím ze by mali vinici platiť, tak poďme sa pozrieť na obdobie počas Francesca 😀 kralovsky alebo diktatorsky klub koľko toho dostal počas jeho éry nezasluzene.... títo fanusici RM sú taky jak Fico nevidím nepočujem keď ide o sebareflexiu .....
Xavito, nedá mi to. No keď už si spomenul, že Fico nemá sebareflexiu. Tak, čo taký Matovič, Naď, Lipšic, Heger, Remišová, Kolíková a ďalší z ich partie, zvlášť počas ich vládnutia? Neťahajme sem politiku, toto nie je správne miesto. Ďakujem. A peknú nedeľu prajem všetkým culés🍻
@ quentin: podľa toho, koho si vypísal, je jasné , koho si volil.. Ja by som len doplnil tvoj zoznam : Blaha, Danko, Huliak, Kali starší a mladší, Nastrelený vlas, Gašparkovia, Žigovci, a ako správne píšeš, komentár má obmedzenie na dľžku a vymenovať tu všetkých vlastizradcov a zlodejov by mi trvalo hodiny....
Vlastne by stačilo ak by bol nejaký test gramotnosti, porozumiena textu pred tým ako dostaneš volebné právo a hneď by si sa ty, my aj tvoja rodina mala lepšie..
Nečakal by si na vyšetrenie pol roka, teba a tvoje deti by nevyseteovali vyhoreni doktori ktorí, tvoje deti by dostali lepšie vzdelanie ako si ho dostal ty ..... ale nie radšej budeme všetci na rovnakom dne, lebo tvoji pani si vytvárajú rit zlatým papierom
😀😀😀 pan vie aj niečo iné ako urážať? Lebo nebyť tých liberálov do teraz by ta niekto bicoval... my nemôžeme za to ze nechápete významu slov, napriek tomu stále máme trpezlivosť vysvetľovať lebo sme si vedomí ze priestor kde žijeme je spoločný...
XAVITO svoj liberalny fasizmus si zober so sebou na zapad, toto je stred. Nie vychod, nie zapad, ale stred. Pochopil si? Kde boli su aj budu iba 2 pohlavia. A mimochodom kto nas bicoval?
Pan by rád čerpal výhody ale nechce povinnosti.... ani slova nevieš používať tieto slová sa navzájom vylučujú 😀 podstata liberálizmu je dopriať slobodu každému... ak poznáte viac pohlaví prosím vas poucte ma lebo ja poznám len tiež 2 a viacerých vas asi nik rozumny presvedciat nebude okrem Fica 😀.... pan by mohol vytiahnuť kompas lebo nič ako stred neexistuje 😀 pre východ sme západ pre zapad sme východ pre juch sme sever pre sever sme juh 😀 pánovi sa zachcelo hlúposti, panovi doprajeme ale neobmedzujte nás tym
Xavito, osobne sa divím, že si už nedostal ban od adminov. Hoci, možno s Tebou súhlasia a ak aj s Tvojou rétorikou, tak je naozaj zvláštne, že predošlý režim Ti bol po vôli. Možno máš sklony a si masochista. Hold, je to len a len Tvoja súkromná vec.
Xavito, a posledná vec, súhlasím s Tebou, že veľa ľudí nevie, čo je pravicová alebo ľavicová vláda. Na druhej strane, Slovensko je špecifikum v tom, že jediná čistokrvná strana sklamala. Pre mňa to znamená jediné, hľadať menšie zlo. To som aj urobil a hnevám sa. Ty si očividne zo spektra opačného. Ale od nich iný program ako dať preč Fica nebolo počuť. Tak kto tu je teda populista?
Osobne sa divím ze mi pan chce dávať ban za názor, kde som neurazal, síce je polutovania hodne moje vysvetľovanie kde bol náznak povýšenia ale to plynie z frustrácie ktorú prežívam keď vidím ze ľudia ako vy dokážu obhájiť pre svoje vlastné svedomie neobhajitelne.
Režim bol naposledy komunistický, od vtedy tu máme zvolenú vládu demokratický, tak pan sa nemusí diviť lebo komunizmus mi fakt nebol po vôli ani chuti.
Pan spomína lavicu a pravicu, tak teda ja som laviciar, čiže nemám až tak ďaleko od tej vašej sociálne demokracie. Čistokrvné strany sa vyznačujú tým ze jej členovia poslúchajú na slovo svojho vodcu, šéfa, bossa.( npr. Smer) to není zrovna demokratické skôr také autokraticke a hadam ze ani panovi sa by nepacilo zit ako v severnej Koreii. Menšie zlo, toto ma baví už od Mečiara. Ak strana vykazuje ze ide meniť veci k lepšiemu systematicky nie populisticky ako to Slováci majú po chuti tak je hneď zla. Áno, som z iného spektra to spektrum sa nazýva zdravý rozum, klamarovi neverím, populistu ignorujem a zlodejov odsudzujem. Vlastné čistá personálna charakteristika smeru, ktorá tu vládla polovicu existnecie republiky, kde sa obohatili len ich známi a ľud bol rad lebo videl Roba keď prišiel do regiónu kde mu aj cestu spravil pan starosta. Mohli by sme sa tu baviť dlho, mohol by som vám vyvrátiť aj všetky lži, vlastné uz u zopar jedincov sa mi to podarilo ze pochopili ale len do momentu keď ich opäť nezhlotol algoritmus fb, kde len vaša bublina pise a hovorí pravdu. Som z toho smutný, a frustrovaný lebo niet vam inej pomoci kým spolocne neokusime najhlbšie dno ku ktorému nás tiahnete a nám ostatným neostáva nič iné ako čakať a potom postaviť túto republiku a ludi v nej opäť na nohy aby sme sa mali všetci lepšie. Ako to volo po meciarovi a neskor to bude aj po ficovi. Škoda len toho času, ten už nikto nikomu nevráti.
XAVITO 1. nema zmysel na sportovej stranke vypisovat o politike. Ty nikdy nepresvedcis mna a ja Teba. 2. Na SK nikdy nebol komunizmus, ale socialny kapitalizmus (vsetko vlastnil stat) on o vsetkom rozhodoval, to je pravda. 3. Ty si ho nikdy nezazil (max. ako dieta) ale sa stavim, ze cela tvoja rodina bola v 89-tom s klucami na namestiach, aby si vyhulakala "demokraciu" a slobodne volby. 4. Tie tu boli pred vyse rokom a dokonca predcasne. To znamena pockajte si este 3 roky a vyhrajte ich. Nie ulicou a s argumentami ako "lebo Fico, Rusko, Putin, Trump, severny Kim, atd." uz je to trapne. Aha najnovsie, ze ideme vystupit z EU diktaturi. Musim sa smiat, pretoze prave Fico bol ten ktory snival o jadre, bol to on ktory nas dostal to shengenu a prijal euro. Z EU reichu sa vytupit neda, sme v nom silne zakotveny, iba ak sa rozpadne (v com dufam) 5. Ked nam toto tu ma vladnut tak zbohom Slovensko https://www.youtube.com/...
Dosť rozdiel je v tom, že na MS v Kórei bolo to čudné rozhodovanie v prospech domácich dosť vidieť, zatiaľ čo pri kauze Negreira stále chýbajú nejaké dôkazy, že to Barcu zvýhodnilo.
Xavito, že nebyť takých ako som ja, že ľudia na Slovensku by sa mali lepšie? To vážne takto? Si normálny? Iný ako Tvoj názor nie je správny? Ty si fakt vymetený slniečkársky fašista! Len zo svojej komory vypisuješ hlúposti! Dávaj na front do prvej línie, Ty ochranca práv!
Bleskovky
1 deň
Yamal najlepším hráčom zápasu proti Deportivu Alavés
Zbytočný článok podľa mňa.....
Nečakal by si na vyšetrenie pol roka, teba a tvoje deti by nevyseteovali vyhoreni doktori ktorí, tvoje deti by dostali lepšie vzdelanie ako si ho dostal ty ..... ale nie radšej budeme všetci na rovnakom dne, lebo tvoji pani si vytvárajú rit zlatým papierom
Režim bol naposledy komunistický, od vtedy tu máme zvolenú vládu demokratický, tak pan sa nemusí diviť lebo komunizmus mi fakt nebol po vôli ani chuti.
Pan spomína lavicu a pravicu, tak teda ja som laviciar, čiže nemám až tak ďaleko od tej vašej sociálne demokracie. Čistokrvné strany sa vyznačujú tým ze jej členovia poslúchajú na slovo svojho vodcu, šéfa, bossa.( npr. Smer) to není zrovna demokratické skôr také autokraticke a hadam ze ani panovi sa by nepacilo zit ako v severnej Koreii. Menšie zlo, toto ma baví už od Mečiara. Ak strana vykazuje ze ide meniť veci k lepšiemu systematicky nie populisticky ako to Slováci majú po chuti tak je hneď zla. Áno, som z iného spektra to spektrum sa nazýva zdravý rozum, klamarovi neverím, populistu ignorujem a zlodejov odsudzujem. Vlastné čistá personálna charakteristika smeru, ktorá tu vládla polovicu existnecie republiky, kde sa obohatili len ich známi a ľud bol rad lebo videl Roba keď prišiel do regiónu kde mu aj cestu spravil pan starosta. Mohli by sme sa tu baviť dlho, mohol by som vám vyvrátiť aj všetky lži, vlastné uz u zopar jedincov sa mi to podarilo ze pochopili ale len do momentu keď ich opäť nezhlotol algoritmus fb, kde len vaša bublina pise a hovorí pravdu. Som z toho smutný, a frustrovaný lebo niet vam inej pomoci kým spolocne neokusime najhlbšie dno ku ktorému nás tiahnete a nám ostatným neostáva nič iné ako čakať a potom postaviť túto republiku a ludi v nej opäť na nohy aby sme sa mali všetci lepšie. Ako to volo po meciarovi a neskor to bude aj po ficovi. Škoda len toho času, ten už nikto nikomu nevráti.