Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Jasna cervena karta po zakroku na Mbappeho.To sa musi uznat.No napriklad v superpohari nenal dohrat Camavinga a Vinicius a tiez dohralu.Takze urcite sa zhodneme aj s fans Realu,ze rozhodcovia v Spanielsku je jedna velka tragedia.
Za zmienku este stoji to, ze CA na tlacovke prskal siru na rozhodcov a nespravodlivost voci celemu svetu. Uplne opravnene. Ked to vsak robi trener Barci je v lepsom pripade plačko, v horsom pripade "Barca nevie prehravat"(trener Getafe). S VARom je rozhodovanie urcite spravodlivejsie ako bez neho, ale zatial ho nikto nenakalibroval.
Tieto chyby rozhodcov strašne dávajú dole úroveň LaLigy. Bez ohľadu na to v neprospech ktorého mančaftu sú pískané alebo nepískané.
Nechcem sa vyjadrovať k zápasu, pretože som ho nesledoval, ale výsledok ma prekvapil a mám z neho veľkä radosť. Či už rozhodcovia urobili v zápase chyby v neprospech Realu alebo nie (čo sa však podľa madridistov stáva v každom zápase) Real stratil tri body, čo je pre nás dobrá správa a zápas sa aj napriek sťažnostiam Realu opakovať nemôže. Takže výborná správa.
ten zakrok bola jasna cervena. ale zase tieto chyby rozhodcov ovplyvnili skoro kazdy zapas kde barca stratila body. to co sa dialo v zapase celta vigo- real o tom nikto nehovori. proste bolo to nezvladnute ale realu sa to stava ovela menej ako barce