Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-02-02 08:20:46
Jasna cervena karta po zakroku na Mbappeho.To sa musi uznat.No napriklad v superpohari nenal dohrat Camavinga a Vinicius a tiez dohralu.Takze urcite sa zhodneme aj s fans Realu,ze rozhodcovia v Spanielsku je jedna velka tragedia.
2025-02-02 09:11:44
Za zmienku este stoji to, ze CA na tlacovke prskal siru na rozhodcov a nespravodlivost voci celemu svetu. Uplne opravnene. Ked to vsak robi trener Barci je v lepsom pripade plačko, v horsom pripade "Barca nevie prehravat"(trener Getafe). S VARom je rozhodovanie urcite spravodlivejsie ako bez neho, ale zatial ho nikto nenakalibroval.
2025-02-02 09:25:30
Tieto chyby rozhodcov strašne dávajú dole úroveň LaLigy. Bez ohľadu na to v neprospech ktorého mančaftu sú pískané alebo nepískané.
2025-02-02 10:00:39
Nechcem sa vyjadrovať k zápasu, pretože som ho nesledoval, ale výsledok ma prekvapil a mám z neho veľkä radosť. Či už rozhodcovia urobili v zápase chyby v neprospech Realu alebo nie (čo sa však podľa madridistov stáva v každom zápase) Real stratil tri body, čo je pre nás dobrá správa a zápas sa aj napriek sťažnostiam Realu opakovať nemôže. Takže výborná správa.
2025-02-02 10:01:36
ten zakrok bola jasna cervena. ale zase tieto chyby rozhodcov ovplyvnili skoro kazdy zapas kde barca stratila body. to co sa dialo v zapase celta vigo- real o tom nikto nehovori. proste bolo to nezvladnute ale realu sa to stava ovela menej ako barce