araujo dodrbe ofside liniu a potom dviha ruky na rozhodcu. keby sa sustredil na hru, tak ten polkrok na viac ked namiesto toho reklamoval ofside mu mohol stacit na zakrok
suhlasim. minimalne si to zasluzilo vacsiu rotaciu sezona bude snad dlha a sil bude treba. pozitivne z dnesneho dna je, ze Real bude hrat dva zapasy viac
Lewandowski uz len na lavicke dufam bude, to sa fakt neda uz s nim, palia ma oci ked ho vidim hrat. A ten druhy gol co sme dostali ako ja fakt nerozumiem ze taketo goly dostavame furt. Uplne zbytocne, krby lewandowski nebol najvacsi motak a bol by tam mensi motak torres tak by vyhrali
Lewu potrebujeme čerstvého, ako na začiatku sezóny. Preto dnes nenal hrať, takisto 70% základnej zostavy. Yamal celý zápas, to je čistý hazard.. Flick to skrátka posral.
Bro lewu potrebujeme hlavne na sedacke, nevladze, nema ziadny dotyk vsetky sance kazi, torres tam hra lepsie, a to je uz co povedat ked torres je lepsi
No zostali sme druhi o nic nam v podstate neslo akoze celkovo som spokojny aj so zapadom aj so zakladnou castou ligy majstrov. Som zvedavy koho porazime v dalsom kole
Zas je na vine Vojto v bráne ty šašo? To ze Araujo dodrbe offside pascu a dvíhal ruky na rozhodcu a nechal útočníka bežať na bránu aj to je chyba Vojta?
Gejza, ty trol, keď budeš nabudúce niekomu odpovedať, skús ten zápas najskôr pozerať. Zase bol spomalený, zmetkoval a nakoniec dostane jasle... To je paródia na brankára. Na druhej strane brankár lieta od tyče k tyči a u nás len komediant. A toho druhého šaša v predu, čo netrafí prázdnu bránu, dúfam že Flick dostane rozum a Poliakov už nebude stavať do základu.
Dreváka Peñu vieme ale speňažiť, pokiaľ bude chytať, navyše túto sezónu podával solídne výsledky, ale keď bude na lavičke, cena mu pôjde iba dolu. Gejzinko, treba používať mozoček. Poliačika máme len do konca sezóny, z neho žiadne prachy nebudú.
Prachy nebudú ani z Peñu bude sa tu držať zubami nechtami aj keby dochytal túto sezónu akurát padneme za 4 miesto a papa LM budúcu sezónu ak ju tento rok nevyhráme
Yamal je ale neskutocny, tak strasne kreativny bez neho by to bolo trapenie velke a to je zle potrebujeme to lw tiez take sko yamal nech to kompenzuju, a hlavne alfa omega novy STRIKER PLSSS vyzeralo by to ovela krajsie so schopnym strelcom
Žreb osemfinále, štvrťfinále a semifinále: 21. februára 2025
Štvrťfinále: 8. / 9. apríla a 15. / 16. apríla 2025
Semifinále: 29. / 30. apríla a 6. / 7. mája 2025
Finále: 31. mája 2025