Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-01-25 08:34:50
Ja stále nechápem toho Fatiho, tvrdí že chce ostat novú šancu atď, ale od toho jeho zranenia už dostal dosť šancí a napadne to pripomína pripad Umtiti, začínam mať dojem ze Fatimu už nejde o to aby ostal v Barce a hral ale o prachy ktoré už nikde inde také neuvidí preto chce ostat, lebo je očividne zjavne ze Hansi s nim nepočíta aj keď sme tam sa mihne na ihrisku tak jeho výkon nie je ze bojujem o svoje miesto ale je to výkon ze som tam zúčastnený ale nič odo mňa nechcite a ak v takomto veku on chce stále dookola púšťať tie dristy ako veľmi chce byť v Barce namiesto slabšieho klubu kde by vkuse hral tak je jasné o co tu ide
2025-01-25 08:44:03
Chalani, možno mám sám taký názor, lenže mi to nedá. Už len ten nadpis, čo ďalej s Rashfordom. Akože, nemá nám to byť jedno? Takéto články by mala dávať stránku o United, my s tým čo máme? Nie je to náš hráč, to že sú nejaké špekulácie beriem, aké takých špekulácií je za prestupové obdobie koľkokrát, 50x a 30-40 hráčov a o každom tu bude jednom článok ? Beriem, že môžete napísať, že ak má nezaujíma článok, mám listovať ďalej. Lenže nemusím sa tomu článku vyhýbať, ak by tu ani nebol, nie? Berte to ako konštruktívnu kritiku, nie hejt, ďakujem 🫡
2025-01-25 13:48:03
Chlapci, chlapi. Kto nešportoval na vyššej úrovni nepochopí čo je to vracať sa po zranení čo je to postaviť sa brusičom ako Gerafe a pod. Rozhodcovia nechránia hráčov, pískajú pre koho chcú a Fati (a ďalší v jeho situácii) majú podvedome NECHTIAC v hlave : teraz som v riti, teraz ma nakopne, teraz, teraz, teraz ... A to vytĺcť z hlavy nie je jednoduché. Barca mu dala zmluvu nech mu pomôže, Flick to chce.
Hovorím to bez stanoviska či je dobrý alebo zlý hráč, reagujem na skutočnosť. A nadpis článku ? Ako mnohokrát uletený ...
2025-01-25 16:54:44
My musíme někoho přivést dopředu. Není tam žádná náhrada a doplatíme na to už na podzim to bylo vidět když jsme ztráceli ze v útoku mame jen dva stabilní hráče na kterých je spoleh.
2025-01-25 23:35:58
Pokud neodejde Fati nebo Víctor aspoň na hostování, tak bych ho ani nebral...