Ja stále nechápem toho Fatiho, tvrdí že chce ostat novú šancu atď, ale od toho jeho zranenia už dostal dosť šancí a napadne to pripomína pripad Umtiti, začínam mať dojem ze Fatimu už nejde o to aby ostal v Barce a hral ale o prachy ktoré už nikde inde také neuvidí preto chce ostat, lebo je očividne zjavne ze Hansi s nim nepočíta aj keď sme tam sa mihne na ihrisku tak jeho výkon nie je ze bojujem o svoje miesto ale je to výkon ze som tam zúčastnený ale nič odo mňa nechcite a ak v takomto veku on chce stále dookola púšťať tie dristy ako veľmi chce byť v Barce namiesto slabšieho klubu kde by vkuse hral tak je jasné o co tu ide
Fatimu se povedlo v jeho začátcích pár zápasů a jelikož fanoušci potřebovali nového hrdinu, tak v něm viděli nového Messiho a já nevím koho ještě..pravda je taková, že s vidinou, že nám roste novy Messi dostal obrsmlouvu, do toho se zranil a od té doby to má na párku, bere neskutečné prachy za nulový přínos pro tým, je líný a neudělá krok navíc..Fati už se do žádné světové fazony nikdy nedostane a my se ho nezbavíme dokud mu nevyprší smlouva.. smutné, když si pamatuju kolik nám za něj tehdy nabízeli, mít tak věšteckou kouli, tak mu dáme mašli a přibalíme chlebíčky..
Tak cital som ze Fetiho problem je momentalne hlava, Flcik mu zevraj povedal ze musi zacat hrat na zapasoch tak isto ako hra na treningoch cize asi by som povedal ze aj Flick vidi ze to niekde v nom este je ked to dokaze ukazat na treningu. Ak je to pravda tak nech to vyskusa do konca roka akoze rasfhord nech si ide restartovat karieru nikde inde my nie sme utulok pre smutnych hracov
Lenže tréning a zápas to sú dve veľmi rozdielne veci. Na tréningu ho nikto tak nenapadá a neatakuje ako v zápase napríklad kopáči z Getafe alebo Espanyolu. V zápase stačí že ho zroluje nejaký tvrdý obranca a jeho odvaha a tým pádom aj snaha je v prdely. Fati to má prvom rade veľmi rozhádzané v hlave a jeho psychika a odvaha v zápase je na nule. S tým nič neurobí ani Flick ani ďalšie tréningy. Fati potrebuje psychologickú opateru odborníka.
Chalani, možno mám sám taký názor, lenže mi to nedá. Už len ten nadpis, čo ďalej s Rashfordom. Akože, nemá nám to byť jedno? Takéto články by mala dávať stránku o United, my s tým čo máme? Nie je to náš hráč, to že sú nejaké špekulácie beriem, aké takých špekulácií je za prestupové obdobie koľkokrát, 50x a 30-40 hráčov a o každom tu bude jednom článok ? Beriem, že môžete napísať, že ak má nezaujíma článok, mám listovať ďalej. Lenže nemusím sa tomu článku vyhýbať, ak by tu ani nebol, nie? Berte to ako konštruktívnu kritiku, nie hejt, ďakujem 🫡
Chlapci, chlapi. Kto nešportoval na vyššej úrovni nepochopí čo je to vracať sa po zranení čo je to postaviť sa brusičom ako Gerafe a pod. Rozhodcovia nechránia hráčov, pískajú pre koho chcú a Fati (a ďalší v jeho situácii) majú podvedome NECHTIAC v hlave : teraz som v riti, teraz ma nakopne, teraz, teraz, teraz ... A to vytĺcť z hlavy nie je jednoduché. Barca mu dala zmluvu nech mu pomôže, Flick to chce.
Hovorím to bez stanoviska či je dobrý alebo zlý hráč, reagujem na skutočnosť. A nadpis článku ? Ako mnohokrát uletený ...
P. S. Nezabudnem ako tu bol ospevovaný ako nový Messi. Nezabudnem ako ho teraz mnohí posielajú do r... Čo keď a to stane novej hviezde ? Bude to rovnaké, ľudia tu (a na Slovensku) vedia byť riadne ..... (výraz nepíšem)
My musíme někoho přivést dopředu. Není tam žádná náhrada a doplatíme na to už na podzim to bylo vidět když jsme ztráceli ze v útoku mame jen dva stabilní hráče na kterých je spoleh.
Hovorím to bez stanoviska či je dobrý alebo zlý hráč, reagujem na skutočnosť. A nadpis článku ? Ako mnohokrát uletený ...