Najlepší a najspoľahlivejší SK/CZ informačný servis FC Barcelona
Zabudol si heslo?
Registrácia
Toggle navigation
Domov
FANZÓNA
FORCA SOCIO
Premium Fórum
Tipovačka
Kam na Barcelonu?
Fórum
Sekcie
PENYA
História klubu
Mužstvo
Kategórie
Eshop
Sezóna
Tabuľky
Kalendár
PODCAST
Účet
Členstvo
Registrácia
Prihlásenie
Zabudol si heslo?
Registrácia
Diskusia k článku
Ako vyzerá situácia s predĺžením zmlúv v Barcelone?
Pre pridávanie komentárov sa musíte
prihlásiť
alebo
registrovať
.
1
ABBA20az
2025-01-22 16:55:20
Ronald Araujo ,Pedri , Gavi ,Gerard Martin , Lamine Yamal sú už dlhší čas ťahúňmi FC Barcelona, bezpodmienečne im treba predĺžiť zmluvy .
0
leonidas129
2025-01-22 19:05:33
jo. tito hraci mozu za nas hrat este dlhe roky. uz len bude stacit nerobit hlupe nakupy a radsej setrit peniaze na world class hracov na posty, ktore budu potrebne, napriklad utocnik, dalsie lave kridlo, a ja by som posilnil aj laveho beka
2
rambla
2025-01-22 19:25:43
toho martina si si asi poplietol so svätým martinom, čo chodí na bielom koni
0
Kluk1922
2025-01-22 19:41:36
Abba20 no Martin rozhodne neni a nikdy ani nebude nas tahoun vtip roku :-D
Bleskovky
05:54
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Benfice
0
Aby Barcelona porazila Benficu, mnohí hráči museli počas celého stretnutia tvrdo pracovať. Oficiálne ocenenie pre najlepšieho hráča zápasu však mohol získať len jeden hráč. Ocenenie MVP získal Raphinha. Brazílčan strelil v tomto súboji 2 góly, pričom druhý zásah zabezpečil Blaugranas 3 body za…
11 dní
Raphinha najlepším hráčom finále Supercopa
0
Barcelona porazila Real Madrid až 5:2 a získala španielsky Superpohár! Ocenenie MVP nezískal nikto iný ako Raphinha! Raphinhove štatistiky vo finále proti Realu Madrid: Sofascore: 9,0 79 minút 2 góly 1 asistencia 34 kontaktov s loptou 15/18 presných prihrávok 4 kľúčové prihrávky 1…
08:03
Pedri najlepším hráčom zápasu proti Atléticu
0
Barcelona prehrala s Atléticom Madrid 1:2. Strelec jediného gólu Barçy Pedri bol vyhlásený za najlepšieho hráča zápasu Pedriho štatistiky v zápase proti Atléticu Madrid: Sofascore: 8,8 (najvyššie) 90 minút 0,37 xG 0,36 xA 95 kontaktov s loptou 63/71 (89%) 4 kľúčové prihrávky …
38 dní
Marko Dmitrović najlepším hráčom zápasu proti Leganés
0
Barcelona prehrala na domácom štadióne s Leganés 0:1 a najlepším hráčom zápasu bol vyhlásený brankár hostí Marko Dmitrović. Podľa portálu Sofascore bol na strane Barcelony najlepší Raphinha. Štatistiky Raphinhu v zápase proti Leganés: Hodnotenie Sofascore: 8,7 1 presná strela 1 nepresná…
články
3360
prečítaní
Po skončení zápasu Benfica - Barcelona musela v tuneli zasahovať polícia kvôli šarvátke!
2976
Benfica 4:5 FC Barcelona: Hodnotenie hráčov
2602
Robert Lewandowski pri akcii pred gólom Raphinhu: Bol som blízko situácie, takže som videl, že tam nebola penalta
2340
Benfica Lisabon 4:5 Barcelona: Gólové momenty
1934
Szczęsny: Načasovanie môjho zákroku bolo dobré, len Balde to jednoducho nepočul, to sa stáva
1673
Poznáme štvrťfinálové dvojice Copa del Rey
1590
Fati odmieta odísť z Barcelony, chce zostať do konca zmluvy
1580
Barcelona sa dohodla s Rashfordom na prestupe, má to ale háčik
1524
Dani Olmo je psychicky vyčerpaný
1467
Raphinha: Byl tohle nejlepší moment v mé kariéře? Nejspíš ano!
nové
komentáre
Palmeiras chce 80% práv na Vitora Roqueho
"Ak nejdeme brat Davida zadarmo , tak náhradníka pre lewu by som skúsil ďalšiu sezónu práve roqueho.…"
22.1.2025 22:35
1
komentárov
Tréner Benficy: Rozhodca sa neriadil rovnakými kritériami
"Boha tito treneri su tak neskutocne neobjektivny dpc, a ze hrali dobre😂😂tak ked getafe styl co…"
22.1.2025 20:49
10
komentárov
Henry: Byť Flickom, po včerajšku by som nebol šťastný. Nebol to dobrý zápas.
"Ako pre koho. Pre divákov a fanúšikov to bol mega dobrý atraktívny zápas."
22.1.2025 20:29
11
komentárov
Jamie Carragher o Szczęsnom: Vždy bol priemerný brankár
"FC Barcelona by sa mala pomaly poobzerať po kvalitnom mladom brankárovi ktorý by zodpovedal jej…"
22.1.2025 18:07
14
komentárov
Rozhodcovské kontroverzie v zápase Benfica - Barcelona
"Včera by som nevidel kontroverzie na strane rozhodcu, iba na strane oboch brankárov, v prípade…"
22.1.2025 17:59
2
komentárov
Benfica Lisabon 4:5 Barcelona: Gólové momenty
"Super obrat."
22.1.2025 17:31
245
komentárov
Prihlásenie
Nick:
Heslo:
Zabudol som heslo / Mám problém s prihlásením.