Viem, ze sme iba v polovici sezony, ale musim priznat, ze som sa vo Flickovi velmi mylil ked som povazoval za riskantny experiment priviezt nemecky hovoriaceho trenera bez skusenosti zo zahranicneho angazma. Ta kabina je zatial vedena uzasne, zareagovali dobre aj po tazsom obdobi koncom roka a vo velkych zapasoch mame zeleznu mentalitu. Vcera fanusik videl pravu DNA Barcelony. To sebavedomie s akym sme hrali hlavne prvy polcas som u nas nevidel roky. Vertikalita brutalna kazdy jeden hrac sa snazil po zisku lopty ist smerom na branu, co sme pred tym videli len u Messiho / MSN. Na organizaci celeho muzstva bolo vidiet, ze spolu uz hraju nejaky rok, menili si pozicie, nabiehali do priestorov, vyzeralo to prirodzene a uzivali si futbal. Dokonaly timovy vykon a kazdy hrac vratane striedajucich priniesol do hry svoju lepsiu verziu. Kazdeho divaka by nas vcerajsi vykon presvedcil kupit si listok na zapas.
já Hansi chtěl hned, potřebovali jsme nový impuls a dostat fyzičku tam, kde už dlouho není, klucí to v sobě měli, jen odcházeli fyzicky a hráli nesmyslně pomalu. Konečně po dlouhé době se na zápasy Barcelony opravdu těším a baví mě to - jen ta dál :.)
Presne bolo vidieť že nehral Lewa,nezavadzal ostatným,,nemuseli hrať len na neho,cez neho,,preto to všetko vyzeralo dobre,aj dopadlo dobre. Preto pisielam Lewa stále krowky predávať,aby nekazil stále hru,a nehral proti nám.
Hrdost. Jsem neskutečně hrdej na to jaký máme tým a jakým způsobem hraje. To co tenhle tým v letošní sezóně předvádí je fantazie. Samozřejmě jsou i zápasy, které nám úplně nevyjdou nebo zápasy jako s Atletama, kdy je mačkáme jako citron a oni nakonec ze dvou náhodných útoků vyhrajou, to je pak dost frustrující. Nicméně, způsob jakým Barca dominuje na hřišti je chvílema dechberoucí. A'T SE TO NĚKOMU LÍBÍ NEBO NE, MYSLÍM ŽE NÁVRATEM ARAUJA je náš tým ještě o parník silnější a sebevědomější.
Hrajeme způsobem, jaký nedokáže napodobit žádný jiný tým na světě. Drtivou většinu týmu znovu tvoří naši odchovanci a co je naprosto neskutečný, téměř ve věku týnagerů, jejichž individuální kvalita je na neuvěřitelný úrovni.
Araujo priniesol rýchlosť a väčšiu silu s tým ze umožnil koundemu väčší priestor a vedomie ze obrana je pokrytá, už len to chce skúsenosti od Martineza
Mne sposob nasej hry evokuje sposob hry spanielskeho narodaku z minuleho roku. Teda verim aj v uspechy a vysledky. Rovnako som ale zvedavy, ci sa zopakuje do konca sezony taky prepad ako posledne , alebo si udrzime takuto fazonu, pretoze toto je velmi narocny sposob hry. De Jong vo mne aj v tomto zapase vyvolava pocit najnebezpecnejsieho hraca pre vlastny tim. Je nepoucitelny. Vlasy mi stavaju dupkom, ked je jeden z poslednych pred nasou sesnastkou a sere sa tam s loptickou.....
Yamal je fenomén, úprimne a pocitovo, som z neho hotový. Neuveriteľné, čo dokáže 17 ročný chalan. Má neskutočnú túžbu zlepšovať sa, drieť pre tím, vyzerá byť mentálne na vysokej úrovni. Úroveň Lionela Messiho možno nedosiahne, to je extrémne náročné, ale verím, že napíše históriu a stane sa legendou Barcelony.
Hrajeme způsobem, jaký nedokáže napodobit žádný jiný tým na světě. Drtivou většinu týmu znovu tvoří naši odchovanci a co je naprosto neskutečný, téměř ve věku týnagerů, jejichž individuální kvalita je na neuvěřitelný úrovni.