jo ale do zadu je nepouzitelny, je to flakac a vypustac ak nedostane presnu loptu. a vacsinu zapasu si len vykluskava. Preco sa asi Manchester chce zbavit svojho zlateho chlapca ked zacinaju novy projekt s Amorimom? Pzori ako Raphinha maka dopredu ako dozadu toto ti rashford nebude robit. Ako hostovanie do konca sezony povedzme nech sa ukaze ale za ma jednoznacne Raphinha na lavo je lepsi ako hocikto koho mozeme teraz v zime doniest.
Zmena prostredia kvalitný káder a tréner mu môže pomôcť a povedzme si Fati je nepoužiteľný hráč pre barcelonu a vyklusavac ako si to spomínal pri rashfordovi
V United ho nechcú ale ja by som ho na hostovacku zobral ved aspoň bude čas na to sa ukázať hoci tam bude nejaká normálna opcia na kúpu ale isto nie povinná a ano v Man to flaka mam pocit ze sa na to vysral ale ako sa tu píše Hansi ho chce a plus zmena trénera a hlavne prostredia mu môže pomôcť tak uvidí sa a keď nebude makať na tréningu a všade pod Hansim veľa nebude hrať podľa mňa
podla mna by to bol krok dozadu. v manchesteri mal dobre casy, alebo priemerne casy. nieje to hviezdny hrac. podla mna barca by mala kupovat len takych.
nepresadil sa ani v pomerne slabom utoku, ktory manchester teraz ma. asi na tom nieco bude
radsej pockat - nasetrit na super strelca ako lepit zostavu takymito hracmi
Som fanúšik Barcelony aj United... Úprimne,Rasfhford nehrá v United,lebo Amorim má nejaké nároky na hráčov,aj čo sa týka prístupu,snahy, bojovnosti... Nemyslím, že Flick má v tomto menšie nároky, skôr naopak... Takže v Barcelone tento hráč nemá šancu, neverím, že by sa až tak radikálne zmenil...
Vadia mi tieto klamlivé nadpisy.
nepresadil sa ani v pomerne slabom utoku, ktory manchester teraz ma. asi na tom nieco bude
radsej pockat - nasetrit na super strelca ako lepit zostavu takymito hracmi