Najlepší záber na toho zmrdackeho rozhodcu ako schádzal z ihriska tváril sa ako keby mu niekto topánky obstál si isto hovoril keby som piskol ako som mal po 9 minútach tak real by šiel do šatne 3:1 so sancou
V prvom zápase na to bolo treba dva polčasi, teraz stačil jeden a je 4-0 ... Kde bol podľa RM najlepší hráč na svete? Nejak som ho nevidel. Jediné čo som o ňom za celú sezónu počul bolo plakanie pri zlatej lopte a potom jeho posledná ČK
Dnesok ma utvrdil v tom, ze Arauja POTREBUJEME. Zjedol zatial Viniho aj s Mbappem. Kvoli jednej chybe ho z nášho klubu nemôžeme pustiť, ked ďalších 99 veci urobi správne!
Tam nejde o hru. Ale o to ze deco a laporta majú už naplánované co s tými € . Taha si chcú doniesť a tie peniaze co ma dostať araujo dajú jemu + zarobía € . Vobrc ich netrápi športový projekt
Jj ale za stavu 5 :1 ..aj tak dali z tej "akcie" gol ..ale jasne je lepší jak pena . Ten priamy by vojto chytil..ale ze červenú nemá aj real po toľkých fauloch to nechapem
Proč tam pořád zůstává Lewandowski??!! Promiňte ale v této fázi ničím nepřispěje, nic neuběhá, balón nepodrží. Lamine je mnohem platnější hráč schopný udělat rozdíl. Nechápu tohle střídání stejně jako u prohry s PSG
Mrzi ma ta červená, lebo som si istý, zeby sme este videli vela peknych nasich ofenzivnych akcii a možno aj nejaké góly. Ale oslabenie zvládnuté perfektne.
Real dnes nemal šancu oninproste nemali kondíciu ubehat zápas a to mali o jedenho hráča viac viac ako polhodinu Oto je cennejšie co dnes barcelona ukázala.
Tak dnes som mal min. 2 príspevky ohľadne Arauja. V nich som upozorňoval na to, že momentálna dvojica našich stopérov nemôže celú jarnú sezónu odohrať bez toho, aby sme mali kvalitnú náhradu v prípade neúčasti niektorého stopéra v zápase. A Araujo túto úlohu môže splniť. Dnešný zápas mi dal za pravdu, a tým, ktorí ho chceli okamžite predať, musia uznať, že Araujov predaj by bola momentálne samovražda! Rutinovane zapadol do zápasu a v obranných činnostiach bol bezchybný!
Dnesok ma utvrdil v tom, ze Arauja POTREBUJEME. Zjedol zatial Viniho aj s Mbappem. Kvoli jednej chybe ho z nášho klubu nemôžeme pustiť, ked ďalších 99 veci urobi správne!
Teraz fakt sa budeme trast o výsledok