Lukáši nemůžeš sem dávat takové překlady článků z Munda, které narušují poslední šířenou fabulaci hlavního madridského trola Nosferatu2000 alias jano_1987, že v předpisech LL a RFEF je že není důležité předložit v termínu všechny náležité a požadované dokumenty a podepsané smlouvy, ale hlavní prý je, že finanční plnění bylo provedeno po tomto termínu 🤦♂️😂 Pro méně chápavé samozřejmě že je to úplná blbost, ale najdou se tací co mu to tady zase žerou, aniž by si prověřili ty předpisy nebo alespoň přečetli článek od novináře který to udělal. Samozřejmě že po kauze Liberto nastala úprava těchto předpisů, ale rozhodně ne v tomhle znění. Nedělám si iluze a je mi jasné, že ten trol do minuty zase přijde s dalším nesmyslem. Vzhledem k počtu jeho negativních komentářů zde nemá rodinu, manželku či přítelkyni, opravdový sport, kterému by věnoval čas, možná ani práci, ALE má fakt fantazii 🎩 Tak Jano dostůj své pověsti a pojď ... zase něco z "renomovaného" deníku Marca 😂
Ja si počkám až na finálne rozhodnutie. Ani Tebas nie je tak blbý, aby nezaregistroval hráča, ak sa splnili pravidlá. Ale tunajšia väčšina fans vidí za všetkým Pereza a španielsku vládu, ako všetci nenávidia Barcelonu a idú jej po krku...
Nosferatu2000 alias jano_1987 - Chlape pro tebe už je tím největším ponížením, že sem na tohle fórum jako fanoušek baletek musíš chodit 😂 Jen pár otázek mimo téma. Proč si měníš přihašovací jména ? Stydíš se za něco ? Je možné osobní setkání s tebou ?
Hanuman Keď sa stretnete , tak "Hráškovi" dones nejaké silnejšie lieky na hlavu .Vybavíme aj keby bol potrebný "papierový recept".Nech dá "číslo" diagnózy.
Nie som Jano, nie som ani fanúšik Realu. Kritizujem to, čo sa mi nepáči na spôsobe ako sa klub správa. Nie som zaslepný fanatický fanúšik ako väčšina diskutujúcich tu. Tak isto nemám dôvod sa s niekým stretávať. Raz keď som bol mladší, tak som tú chybu spravil. Frajer mal asi malého vtáka, tak potreboval 4 kamošov a každý mal po ruke predlžovač penisu vo forme teleskopu. Stálo ma to 6 zubov, musím nosiť ortézu pri športe, 9 zlomených rebier, zlomené obe ruky. Doma mám ženu a 2 deti, nemám dôvod riskovať stretnutia z ďalších debilom.
Ak súhlasíš s tým, čo súčasné vedenie predvádza, prosím, tvoj názor, neberiem ti ho. Ja si informácie overujem z viacerých zdrojov. Žena kedysi 5 rokov pracovala v Anglicku ako ekonomická riaditeľka pre 3. ligový futbalový klub. Takže mám dosť dobrý predstavu, ako funguje ekonomika klubu, aké sú pravidlá, termíny atď. Sorry, ale 90% prispievateľov tu ani nevie, čo to je amortizácia, rozdiel prečo sa Olmo mohol kúpiť, keď bol drahší ako Nico Williams, netušia ako funguje platový strop, myslia si, že zmluvy sa dajú rušiť len lusknutím prsta, hráč je otrok vlastnený klubom atď. Možno ti to príde v pohode. Mne nie. Ale tu sa konštruktívna kritika nenosí. Buď slepo fandíš, alebo si madridista.
Nosferatu2000 alias jano_1987 - Jsi bývalý nick jano_1987, nebo píšete některé příspěvky ze stejného zařízení a adresy (možná podobně postižený bratr ...). Jsi zaslepený fanoušek baletek a rozhodně nejsi fanoušek Barcy. O to horší je, když o tom ani nevíš. Přesnou diagnózu ti určí lékař. V žádném případě si svoje příspěvky neověřuješ a jenom já jsem tě tady v minulosti 3x usvědčil z prokazatelné lži a úmyslné fabulace vždy v neprospěch Barcy a prospěch baletek. Většina fabulací čerpáš z promadridského deníku Marca a trváš na nich i přes to, že jsou několika zdroji prokazatelně vyvráceny. Nemám tolik času jako ty, tak pominu tu omáčku a nesmysly okolo a jdu k té nejpodstatnější věci. Pakliže máš doma opravdu ženu a 2 děti, tak se jim sakra chlape věnuj, místo desítek nesmyslných příspěvků denně sem na fórum ! To je totiž to nejdůležitější a nějaká Barca nebo Real by ti v porovnání s nimi měla být úplně u prdele ! A nebo zase jen kecáš ...
Nosferatu2000 alias jano_1987 - Ještě dodatek. Naše současné vedení rozhodně nedělá všechny věci správně, právě naopak některé věci dělá velmi špatně a navenek to působí až amatérsky. Ale na druhou stranu je to vždy o tom jaké mají možnosti a co jim zanechal za pěkné dědictví ta krysa Bartomeu. Jsem na ně naštvaný, ale velebit baletky kvůli tomu rozhodně nebudu.
Nosferatu2000 alias jano_1987 - Hele nedá mi to ... Můžeš mi napsat v jakém 3. ligovém klubu tvoje "údajná žena" 5 let pracovala jako ekonomická ředitelka ?! Samozřejmě píšeš vždy a všude jen samou pravdu a ověřené informace ... U svého profilu zde na webu uvádíš věk 24 let, tak mne napadá, že to jsi toho na ten svůj věk stihl docela dost myšleno svatbou a dvěma dětmi, pakliže jsou tvoje. To ne že by to nebylo nemožné 😉 Jen jak prohlásila moje žena by jsi byl trochu raritka. A prý se mám na tebe už vysrat a jít spát ... Tak jí poslechnu.
Ak súhlasíš s tým, čo súčasné vedenie predvádza, prosím, tvoj názor, neberiem ti ho. Ja si informácie overujem z viacerých zdrojov. Žena kedysi 5 rokov pracovala v Anglicku ako ekonomická riaditeľka pre 3. ligový futbalový klub. Takže mám dosť dobrý predstavu, ako funguje ekonomika klubu, aké sú pravidlá, termíny atď. Sorry, ale 90% prispievateľov tu ani nevie, čo to je amortizácia, rozdiel prečo sa Olmo mohol kúpiť, keď bol drahší ako Nico Williams, netušia ako funguje platový strop, myslia si, že zmluvy sa dajú rušiť len lusknutím prsta, hráč je otrok vlastnený klubom atď. Možno ti to príde v pohode. Mne nie. Ale tu sa konštruktívna kritika nenosí. Buď slepo fandíš, alebo si madridista.