Takže Juventus môžeme vylúčiť, ten nemá na to financie, snáď niekto z Premier league.
Nestaval by som ho, lebo sa zraní a prestup padne a potom nepredĺži zmluvu a odíde grátis.
50 milliónov je strašne málo. Ak stále Maguire 87, De Ligt 85, tak za Arauja by som žiadal minimálne 60-65. A nech mi nikto nehovorí, že musíme predávať. Proste nemusíme, lebo zjavne sme na pravidle 1:1 a kľudne by som ho tu držal do konca zmluvy ak nepríde zaujímavá ponuka, nakoľko prišiel za 5 miliónov. Bodka.
Lebo Maguire mal tiež rok pred koncom zmluvy, navyše v Anglicku je dôležité, aby si mal v tíme dostatok hráčov so statusom home grown, je to podmienka v PL. De Ligt tiež nešiel rok pred koncom zmluvy.
Barcelona predávať nemusí! Ak si si nevšimol, tak na pravidle 1:1 už sme. Nič nemusíme. 1,5 a 2 roky moc veľký rozdiel nie je. De Ligt nikdy ani nemal kvalitu akú ma Araujo. 70+m je u Arauja obhájiteľná cena.
Ešte stále nie sú registrovaný aspoň na ďalšiu sezónu Olmo, Victor a Roque (je pravda, že má byť 2 roky na hosťovaní). Ak sa nepredá Lenglet, tak môže byť zase problém, že platový strop je plný.
Máš plno adeptov na odchod a aj tých s veľkým platom. Teraz odíde tuna Lenglet a Garcia. Peniaze máme za Minguezu a Todiba, najneskôr v lete predáme/sa zbavíme FDJ, Fatiho a Ferrana. Lewovi sa znižuje plat v poslednej sezóne. O Olmovu registráciu v lete sa absolútne nestrachujem.
Lebo Fati už nám je doslova na nič. Aj hráči z B-čka zahrajú viac než on. O FDJ sa hovorí, že ak nepredĺži, ani neprestúpi teraz v Januári, tak ho čaká 1,5 roka na tribúne. Ferran je asi najväčší otáznik, keďže doteraz vždy odmietal, ale ani on to nedokáže večne, lebo zmluva sa mu kráti.
Po prve 50mil je smiesne. Po druhe vobec nerozumiem ako si moze klub dovolit predat Arauja v polovici sezony. To je snad zbozne prianie, ze nam Inigo s Cubarsim budu hrat na tejto urovni bez zranenia do konca sezony.
Garcia nehra na urovni Cubarsiho a Iniga. Christensen je s velkym otaznikom dlho nehral. Araujo ako jediny je schopny nahradit Cubarsiho / Iniga. Ak sa presunie na stopera Kounde nemame RB. Proste blud predavat Arauja v polovici sezony, ibaze by to on sam chcel.
Mňa len prekvapuje ako hráč, ktorý sa prezentoval tým ako miluje klub a chce byt kapitánom, ktorý bojoval ako drak v každom zápase a chce s nami vyhrať trofeje, tak sa zľakne konkurencie. Ak to je ten hlavný dôvod, tak to je na zaplakanie, každý tím, ktorý chce mať najvyššie ambície musí mať šírku v kádri. On sa s týmto prístupom ďaleko nepohne pravdepodobne..
Avšak ak sú tam iné dôvody ako napr nezhody s vedením, tak by som sa nečudoval. 😂
Nestaval by som ho, lebo sa zraní a prestup padne a potom nepredĺži zmluvu a odíde grátis.
Avšak ak sú tam iné dôvody ako napr nezhody s vedením, tak by som sa nečudoval. 😂