Priorita by mala byť udržať Arauja,keď odíde bude to najväčšie sklamanie, ktoré mi toto vedenie pripravilo. A to som im ochotný odpustiť toho dosť veľa.
Akože po messim určite druhý najväčší fail.
Martinez ma svoje roky , christensen by sa mohol predať aj tak je visc zraneny ako araujo . Tah sa sem nehodí. Garcia tu nepatrí a mal by sa predať. A Obrana sa mala stavať na araujo+cubarsi
Martinez zaskok pokym môže a pripadne tam môže suplovat kounde. Preto by som šiel po voľnom hráčovi ako je TTA a nie Tah pre boha. Ale pustiť arauja ako sme sa zhodli, bude veľký fail
Ardit, v hodne vecech souhlas, ale fakt jsi napsal TAA? Ten borec je v obrane totalni katastrofa a to nemyslím skrz zapas ted s utd, ale celkove, borec vzdy v obrane horel vic jak ten papir..
Teraz citam, ze mu Liverpoopl ponuko novu zmluvul okolo 90 mega na 5 rokov, co je asi 18 za sezonu. Co mu dame cast novej tribuny?
Barca ma teraz uplne ine problemy a on sem nepride hrat za 25 gastracov a 1500 v hrubom mesacne...
Popravde za mňa odíde, ale nejako mi to prekážať nebude. Keď hrá je to náš najlepší stopér, ale predĺženie zmluvy je v nedohľadne a jeho história zranení je veľká. Je tam Pau, ktorý je nedotknuteľný a vyzerá to tak, že príde Tah, Inigo vie tiež ešte potiahnuť ďalšiu sezónu, Kounde je v prvom rade stopér, ktorý keby príde za neho náhrada na pravú stranu, tak sa presunie na stopérsku pozíciu. Za Arauja môžeme dostať kľudne 80 miliónov €.
Tah miesto arauja sa mi zda ako fail vedenia zo sportoveho hladiska. S inigom súhlasím. Aj s koundem.preto miesto taha by som sa snažil podpísať TAA . A máme hneď RB pokryté aj CB
Je to tak, že v kľúčových zápasoch nás nepodržal a navyše každú sezónu je mimo cca 4 mesiace. Plusom je, že na ňom vieme aj slušne zarobiť. Ak nepôjde, fajn, ale ak ano, tak nech za dobre peniaze.
Takže Araujo sa bojí konkurencie 17-ročného Cubarsího a 34-ročného Martineza? Potom nech radšej ide do iného klubu. Vraj jeden z najlepších stopérov na svete, ale asi má naložené v gatiach. Hosťovačka s povinnou opciou na prestup za 70 miliónov by bola fajn.
on sa tusim este nevysporiadal s tou hrubkou proti PSG. Nechce bojovat o miesto v zakladnej zostave a nechce ani rokovat o novej zmluve. Ak odide, bude to velka skoda.
Je to tak, že v kľúčových zápasoch nás nepodržal a navyše každú sezónu je mimo cca 4 mesiace. Plusom je, že na ňom vieme aj slušne zarobiť. Ak nepôjde, fajn, ale ak ano, tak nech za dobre peniaze.
Araujo je poměrně zvláštní případ. Skvěle fyzicky připravený a to i rychlostní, ale z dost tragickou rozehrávkou a dost často chybějící. Nechce se mi to přiznat, ale pokuď přijde Tah zadarmo a za Arauja by přišlo 70+ tak asi není v naší situaci co řešit- Cubarsí,Inigo,Tah, Christensen. Peníze potřebujeme hlavně na křídlo a hrot.
Iba chcem poznamenať ze nebolo by vhodné zvalovat jeho predaj na vedenie, keď ma rok do konca zmluvy a sam tu nechce byť... 50m.+ by bolo top, predá sa Christensen a mame peniaze aj na ďalšieho mladého talentovaného stopéra...
Martinez ma svoje roky , christensen by sa mohol predať aj tak je visc zraneny ako araujo . Tah sa sem nehodí. Garcia tu nepatrí a mal by sa predať. A Obrana sa mala stavať na araujo+cubarsi
Martinez zaskok pokym môže a pripadne tam môže suplovat kounde. Preto by som šiel po voľnom hráčovi ako je TTA a nie Tah pre boha. Ale pustiť arauja ako sme sa zhodli, bude veľký fail
Barca ma teraz uplne ine problemy a on sem nepride hrat za 25 gastracov a 1500 v hrubom mesacne...