Nastup do zapasu brutalny, prvych 15 min zimomriavky po tele a keby Raphinha nezahodil 2 tutovky je 3:0 a po zapase. Potom vsak prislo asi najhorsich cca 25minut tejto sezony, prakticky bez uspesnej prihravky, bez zalohy, bez efektivneho pressingu ako keby nam dosiel dych. Medzi nasimi fulbekmi a kridlami je asi 30m priestoru neviem ci Raphinha s Yamalom nevladzu dozadu, ale nasich fulbekov prakticky neustale precisluju 2 hraci Atletica a je zazrak, ze sme este neinkasovali. Lewa je asi jediny hrotovy utocnik, ktory si nevie prikryt loptu. V nasej zalohe nieco vazne nefunguje, Casado mal asi 10dotykov s loptou a neviem na com fici. Z Sceszneho aspon vyzaruje klud a zatial nas pekne drzi. Snad to do 2. polcasu fixnu lebo je nepochopitelne akoze dokazeme z minuty na minuty cely tim prepnut on / off.
Jasne, kto iny ako Ardit :)) Naloz tomu Flickovi co sa donho len zmesti :)) Uz ked sme bohuzial nevypadli, tak aspon za zle striedania :) Dal ale hrat tvojho oblubeneho de jonga tak ta dufam aspon tym potesil. Keby nie toho ofsajdu, de jong si mohol pripisat aj nadhernu asistenciu :))
Keby niet toho ofsajdu, tak lopta ide na koundeho ,nie ? To ,ze ho chcem vidieť hrať skôr ako garciu neznamená ze je môj obľúbenec 😀
To ,ze som nechcel olma tak isto neznamená , ze by som de jonga teraz nepredal
To , že som chcel vidieť nekoho iného, nie je kritika na flicka , vôbec som to tak nebral
Araujo mohol dostať minúty pred el clasicom podľa mňa, je to stopér ,ktorého mám rád
Torre si podľa mňa zaslúži minúty
A fati proste len by som chcel aby hral ako kedysi , nemusí ho tam vôbec tlačiť , ale rad by som ho videl hrať za nás dobre
Ale opakujem. K flickovi žiadna kritika , iba moje osobne veci
A toho arauja mal dat hrať aby postupne zbieral minuty a cítil sa doceneny aspoň v hre , keď nie v zmluve .
ak odíde,za mňa to bude ďalší fail od laportu a deca . Véd martinez ma svoj vek , christensen je viac zraneny ako araujo a Tah sa mi sem vôbec nehodí
keby nie toho ofsajdu tak lopta ide na kundeho??? Jeho prihravka bola zachytena takze na kundeho by nesla ci ofsajd alebo neofsajd. Skor si mal napisat ze keby nie ofsajdu, tak uznaju gol. Arauja by som aj ja rad videl, ale zda sa ze chce ist het. Citi sa nedoceneny? Mal dlhe zranenie a inigo-cubarsi funguju spolu velmi dobre, takze tazko ocakavat ze trener bude menit nieco co funguje. Takto sa o miesto v zostave nebojuje. Co sa tyka nedocenenia v zmluve, tak ani tam araujo nechce rokovat. Jeho pristup sa mi vobec nepaci ani po sportovej stranke ani po financnej. Tazko vinit laportu a deca ked hrac nechce bojovat o miesto v zakladnej zostave a nechce ani rokovat o novej zmluve.
Zapas dobry, prvych 15m skoro jak za starych dobrych cias. Potom sme opadli. Druhy polcas sme zas zacali dobre, raphina dnes mohol kludne dat hattrick,mal by si dobit zasobni.., inak v medzihre tam mal zopar zbytocnych strat ale vykon solidny. Lewa by sa fakt mal prebrat lebo snim hrame o hraca menej. Yamal, okrem golu tam mal par dobrych zableskov, ale prislo mi ze este nehral uplne fit.
Raphinha absolutne hrozivy vykon. Spolocne s Lewym, ktoreho nastastie vystriedali. Ak budu tito dvaja premienat vylozene sance mame sancu na vsetky tituly, ak sa nezobudia prist mozeme o vsetko. Je chyba hovorit o tomto time ako nekonzistentnom ked sa nase zapasy tuto sezonu lamu hlavne na vykonoch tychto 2 hracov vpredu. Dlhodobo nam to drzi zatial skvela obrana a zlaty Pedri. Frenkie je fyzicky spat vo forme, ale mentalne o 2 levely pomalsi ako zvysok timu, snad sa este chyti.
Raphina az tak hrozivy nebol podla mna. Ano nemal svoj den, ale kludne mohol mat hattrick, keby tie situacie riesil s chladnou hlavou. Velakrat tam riesil situacie laxne na 1 dotyk, pritom si to mohol spracovat a potiahnut. Taze taky priemer. Ale s lewom suhlasim. MvP jednoznacne pedri.
Akoze Rapha v prvom polcase "len" zahadzoval vylozene sance, ale v druhom vypadol dokonca aj z medzihry co nezvykne a pokazil snad 90% prihravok. Naozaj sa mi nezda, ze by som ho za dnesny zapas hodnotil prehnane negativne, nevyslo mu naozaj nic. Akoze vyhrali sme takze kaslat na to, ale ked bude spolu s Lewym takto vo finale zahadzovat sance ako posledne zapasy tak to bude niektorych fans aj fyzicky boliet. Pricom si myslim, ze v nich hlavny problem nie je, ale v tom ze nemame vpredu dostatocnu sirku kadru a vsetko tahaju oni. Som presvedceny, ze keby sme mali za nich dobru nahradu mali by konzistentnejsie vykony.
Máme zatiaľ najlepšieho strelca LA ligy odchovanci zdobia každý zápas len svojou prítomnosťou a čo chcem viac ? Nič dívať sa na to ako sa budú zdokonaľovať ďakujem ...
Vyhrali sme ? Vyhrali🤣 Aj keď Wojtík 2x podbehol loptu ale to nevadí , zabehal si,zachytal si 🤣🤣Nečudujem sa Lewovi a Wojtíkovi , v tom dusne majú aj mladý čo robiť nie to veteráni 🤣 To niesu ťavy
Potrebujeme lepsiu build up play.
To ,ze som nechcel olma tak isto neznamená , ze by som de jonga teraz nepredal
To , že som chcel vidieť nekoho iného, nie je kritika na flicka , vôbec som to tak nebral
Araujo mohol dostať minúty pred el clasicom podľa mňa, je to stopér ,ktorého mám rád
Torre si podľa mňa zaslúži minúty
A fati proste len by som chcel aby hral ako kedysi , nemusí ho tam vôbec tlačiť , ale rad by som ho videl hrať za nás dobre
Ale opakujem. K flickovi žiadna kritika , iba moje osobne veci
ak odíde,za mňa to bude ďalší fail od laportu a deca . Véd martinez ma svoj vek , christensen je viac zraneny ako araujo a Tah sa mi sem vôbec nehodí