Veľmi úsmevné. Keď dostal dve žlté a následne červenú lewandowski, schytal ešte dodatočný trest v súčte troch vynechanych zápasov za "neuctu voči rozhodcovi" pri schádzani z ihriska. A potom sú tu prípady, keď niekto neudrzi nervy, agresívne fyzicky oplaca a ešte po udeleni karty sa ide púšťať do rozhodcu. Tam nebola žiadna neucta??? Odsudzujem všetky formy rasizmu ale keď sa k tomuto chlapcovi, čo to nemá v hlave v poriadku, budeme chovať ako ku chránencovi, myslím si, že to naberie presne opačný efekt a urážky sa budú stupňovať. Ale ved nie môj problém
Tu nie je problémom Vinco... ten je teraz nepodstatný! Tu treba riešiť ten meter, prečo sa posudzuje inak ako bežní hráči... a potom prečo sa naši hráči posudzujú inak ako bežní hráči....
Tak to má byť, veď po zaslúžene červenej karte len vyštartoval po rozhodcovi, ako by ho chcel zafackať čiže dva zápasy sú až až. To keby si po tej karte poškrabal nos, tak to by bola iná káva, to už by bolo na žalár pomaly.... koniec sarkazmu
Aj keď som fanúšik Realu tak toto je svinstvo. Fakt ma už nebaví to jeho teatrálne divadlo a jeho chovanie, toto je výsmech každému inému hráčovi ktorý dostal za menšie kraviny vyššie tresty. Vini je skvelý hráč ale to čo predvádza nerobí ani moja dvojročná dcéra keď sa hnevá. Ozaj smutné od LaLigy a ich disciplinárnej komisie 🤮
Všetci riešia Viniciusa... Že nízky trest, ako keby tam došiel a išiel mlátiť brankára Valencie kladivom a kopal do neho na zemi, pritom do neho len strčil a áno kartu mal dostať. Ale nikto nerieši to, že za rovnakú vec Dimitrievski nedostal ani len žltú kartu, pritom mal dostať minimálne žltú. Keďže by to bola jeho 2 žltá, mal ísť dole. Tak isto aj za to teatrálne filmovanie.
Niekto do vás strčí, vy strčíte do neho, vy dostanete červenú kartu, on nič. Jasne že vypeníte.
Čo som čítal vyjadrenie, tak pri rozhodovaní sa brala do úvahy celá situácia. V realite je jedno, či dostane 2 zápasový, alebo 4 zápasový trest. Pre niektorých ľudí by aj tých 10 či 12 zápasov bolo málo. Rozhodcovia zápas nezvládli v tomto pripade.
Samozrejme to neospravedlňuje správanie sa Viniciusa. Ale často sme svedkami, že do Viniciusa sa hráči navážajú, okopávajú ho, strkajú, ťahajú za dres a je to tolerované. Ak spraví niečo také on, hneď sa píska. Každý má len jedny nervy. Niekto lepšie, niekto horšie. A netýka sa len Viniciusa.
Mňa udivuje, že niekto tvrdí, že je v poriadku strčiť do niekoho odzadu, ale keď ten niekto vám to vráti, že do vás strčí, tak to už v poriadku nie je.
Nosferatu a tie nadávky Viniciusa smerom k rozhodcovi pri odchode z ihriska po červenej karte? Aj to bolo v poriadku? Keby ho tam dvaja nedržali tak toho rozhodcu chytí pod krk
Nosferatu, tentokrát Vinca neobhajuj, urobil kktinu za ktorú MUSÍ niesť následky a to čo predviedol pri odchode z ihriska mu pre jeho šťastie nezarátali (aj keď jednoznačne mali)
Video kde je vidieť že Dimitrievski doňho nestrčil ale potiahol za dres. :-)
Vinicius/hráči chceli pokutový kop na čo reagoval Dimitrievski a potiahol Viniciusa za dres aby vstal a hral ďalej. To Viniciusa naštvalo a udrel/strčil do Dimitrievskeho. Samozrejme Dimitrievski spadnúť nemusel.
Nosfe, diskusia tu je primarne o veci dvojiteho metra ked ide o postihy - ak Lewa dostal 3 zapasy a Flick 2 zapasy tak nie je mozne, ze Vini odide po tomto so stopkou na 2 zapasy. Nech to postihuju ako chcu, ale nech je to ferove ku vsetkym. Suhlasim, ze Viniho provokuju viac ako inych hracov, ale Vini tomu ide slusne povedane naproti pravidelne takmer v kazdom zapase dlhodobo. Samozrejme odsudzujem akekolvek rasisticke utoky, no toto nebol ten pripad. Prekvapuje ma, ze sa zas nevytiahol pripad Negreira :)
Ferenc, tvrdím niekde, že Vicius nemal dostať kartu? Nie. Tvrdím, že nemal dostať trest? Nie.
Tvrdím len to, že Dimitrievski strčil do Viniciusa, Vinicius do Dimitrievskeho. Vinicius dostal červenú kartu, Dimitrievski nič. Tiež by som vynadal rozhodcovi za rovnakej situácie. Nič viac, nič menej. Chápem, že veľa ľudí ľudí nasiera jeho správanie sa, mňa tiež. Ale to neznamená, že treba kvôli tomu strácať objektivitu.
Ak keby Vinicius dostal 4 zápasy, sú ľudia, ktorým to bude málo. Aj keby dostal 12 zápasov, stále sa nájdu ľudia, ktorí budú tvrdiť, že mal dostať viac. Aj keby ho zajtra ukrižovali, tak sa nájdu ľudia, čo budú tvrdiť, že je to málo a mali ho predtým bičovať.
Ja osobne byť Ancelottim, nechám ho sedieť pár zápasov, ak mieni pokračovať takto ďalej. Byť Perezom, ak sa neukľudní, tak pokuty.
Energy : https://youtu.be/... sekunda a len žltá karta a to sa ešte rozbehol predtým , 1:22 a bez karty. https://youtu.be/... hneď začiatok a dostal len žltú, ak sa dobre pamätám. Aj ďalej vo videu nájdeš horšie veci a červené karty za to nešli. A to nie je útok na Gaviho, ale otázka na rozhodcov, že prečo taká hra je v poriadku, resp. max na žltú a Vinicius za to dostal červenú. Nič viac, nič menej.
Jen pro zajímavost, jak by si ty tresty rozdělil ty od dejme tomu 1 do 5 zápasu v případech Flick, Lewa a teď Vini? Myslím a to seriózně, že by bylo dobré to vědět? 🤔🤙
Nosfe, nikto tu neriesi karty hraca A a hraca B, vsetci komentujuci tu riesia kontext Viniho trestu v porovnani s trestami inych (Lewa, Flick) vo vztahu k tomu, ci je take rozhodovanie ferove a spravodlive. Analyzovat si samozrejme mozes co chces, ale nenazyvaj to objektivitou, ked si vyberas co sa ti hodi, ine argumenty ignorujes a ramcujes celu diskusiu whataboutizmom ("pozrite sa na Gaviho") alebo pokrytecky ("aj keby Vini dostal 12 zapasov vzdy sa najdu ludia, ktori budu tvrdit, ze si zasluzi viac"). Aky trest si Vini zasluzil ja neviem, ale ked vidis, za co a ako potrestali Lewyho a Flicka tak sa trochu rozum pozastavuje.
Cule: hráč A 3x sotil súpera a dostal za to 1 žltú kartu, mimo hry s loptou. Hráč B spravil to isté raz a dostal červenú. Ale niekto tu dookola bude hovoriť, že problém je hráč B, že dostal malý trest, ale to isté robí aj hráč A dostal za to isté max žltú kartu a nemáme sa na to pozerať. Obaja robili to isté, teda trest má byť rovnaký.
Lewa, Flick aj Vinicius majú trest za úplne rôzne prehrešky. Takže sa to nedá porovnávať.
Nosfe po prve nikto tu nehovori o hracovi A a hracovi B, vid vyssie co pisem. Po druhe ak tvrdis, ze sa neda porovnavat lewa, flick, vini lebo ide o rozne prehresky tak neporovnavaj ani dimitrievskeho a viniho lebo ich prehresky su takisto rozne wtf :) ako ti napisal Ferenc vyssie hajis tu neobhajitelne + Seky ti dal rozumnu otazku ale pokrytecky si sa jej vyhol ("neda sa to porovnavat"), ale mudrujes ci mal Dimitrievski dostat cervenu alebo 2 zlte o com tuto debatu (okrem teba) vobec nikto nevedie.
Nosferatu: sami fans realu uznaju ze vini mal dostat viac jak dostal a odsudzuju jeho spravanie, len ty to nechapes.
Za druhe lewa dostal cervenu po druhej zltej a poskrabal si nos a dostal az 3 zapasy. Flick len mavol rukov a dostal 2. A teraz si to porovnaj s vinim. Pridu ti tieto tresty rovnocenne???
Jako vážně tu budě někdo zpochybnovat výše trestu vs Flick a Lewa :D To je konec toto. Jeden mávne rukou dostane 2 zápasy druhý si po kartě směrem k rozhodčímu poškrábne nos a ušklíbne dostane 3. A pak tu máme šaška co napálí brankařovi, protože je nedospělí idiot co se nechá vyprovokovat z každého hovna a místo aby se tomu pousmál v té chvíli tak mu napálí(Jedno jakou silou nebo ne). Aby na to následně vystartoval s řevem na rozhodčího a dostane míň jak Lewa a stejně jako Flick? :D To je fakt šílený ten metr v La lize. Ostuda šílená.
Vidím, že máte problém s chápaním písaného textu. Ale dobre, vaša hra. Ak Vinícius dostal redku a 2 zápasy, koľko mal dostať Gavi, za to čo predvádzal v tých videách? Tam ste nejak spokojný s trestami. Takže dvojaký meter.
Ja to chápem, vy to nechcete chápať. Pokiaľ viem, Lewa do nikoho nesotil, tak nebudem porovnávať trest Lewu s trestom za sotenie. Už som to minimálne 3x napísal, ale stále to zrejme je mimo chápanie.
Taze lewa co dostal cervenu za druhu zltu a sa len pousmial a poskrabal si nos, tak dostane 3 zapasy distanc a vini co chyti brankara za krk a strci ho, nasledne vyskoci po rozhodcovi jak zmyslov zbaveny, dostane len 2 zapasy, je podla teba fair???!!! To nemozes mysliet vazne.!!!S tebou sa fakt nema zmysel bavit.
V podstate hovoris, ze ked nekomu zlomim nohu a dostanem distanc len na 1 zapas a druhy dostane 3 zapasy za pousmianie, tak to nemozem porovnavat lebo to nieje to iste...ak niesi troll, tak to v hlave nemas v poriadku.
Vidím že si stále idete svoje. Ale viete čo je zaujímavé? Keď Piqué držal Viniciusa za krk, nikto z vás nekričal červená karta a X zápasový dištanc, nedostal ani kartu. Keď Gavi zozadu sotil súperov, boli ste ticho, keď na nich skúšal likvidačné fauly, boli ste ticho. Väčšina situácii sa obišla bez karty, max zo žltou kartou. Tiež ste boli ticho. Ale áno, máte pravdu. Vinicius dal jasný zákerný likvidačný zákrok, mal dostať doživotie. Kam sa hrabe Gavi so svojími zákrokmi na Viniciusa. Keď nabudúce Gavi zoberie súpera zozadu lakťom cez obličky, alebo šmýkačka hrotmi napred na členok, či lýtko, sotí niekoho zozadu alebo do neho v plnej rýchlosti vrazí zboku a nedostane ani žltú kartu, tak sa dúfam spýtate, že ako je možné, že Lewa dostal 3 zápasový dištanc za úsmev podľa vás, ale šmýkačka na achilovku hrotmi napred si nezaslúžila ani žltú kartu. Ale len žltú kartu. Som zvedavý, či budete mať gule na to to priznať.
To kebyže spraví hraf Barcelony že mu prepne ako vinckovi hrickovi titulky šalejú v španielsku a trest na 6 zápasov vyjadrenia ligy by boli porovnateľné s usmrtením človeka 😂😂clowni 🤡🤡🤡
Oplacanie na cervenu,spravne rozhodnutie.Stopka na 2 zapasy za atak na rozhodcu?Vysmech.Ale to nevadi.V kazdom zapase by som mu sepkal do uska ze je neger a o hraca zakazdym menej.Neymar bol kreten a placko ale Vinicius je z inej galaxie.Toho nenavidia uz aj fanusikovia Realu.Cim dlhsie bude v reale smradit tym lepsie.
Chranena zver 🤣🤣🤣 takto to vypada, ked su vo vedeni La Ligy ci RFEF sami madridisti...krasny dvojaky meter, hocijaky iny hrac by vyfasoval 4 zapasovu stopku
Aspoň sa potvrdilo, že RFEF a všetky španielske futbalové orgány drží pod palcom Pérez zo svojimi miliónmi. Toto rozhodnutie len potvrdilo kde je španielsky futbal z hľadiska objektívnosti rozhodovania a rozhodovania o výške trestov. Čistá pérezovská mafia.
Tu je vidiet rozdiel medzi realom a barcou. Flick za smiesne slova/gesto dostane 2 zapasy a vini co chyti supera pod krk a po cervenej reaguje na rozhodcu jak zmyslov zbaveny tiez len 2 zapasy. Toto malo byt minimalne na 4 zapasy
Niekto do vás strčí, vy strčíte do neho, vy dostanete červenú kartu, on nič. Jasne že vypeníte.
Čo som čítal vyjadrenie, tak pri rozhodovaní sa brala do úvahy celá situácia. V realite je jedno, či dostane 2 zápasový, alebo 4 zápasový trest. Pre niektorých ľudí by aj tých 10 či 12 zápasov bolo málo. Rozhodcovia zápas nezvládli v tomto pripade.
Samozrejme to neospravedlňuje správanie sa Viniciusa. Ale často sme svedkami, že do Viniciusa sa hráči navážajú, okopávajú ho, strkajú, ťahajú za dres a je to tolerované. Ak spraví niečo také on, hneď sa píska. Každý má len jedny nervy. Niekto lepšie, niekto horšie. A netýka sa len Viniciusa.
Vinicius/hráči chceli pokutový kop na čo reagoval Dimitrievski a potiahol Viniciusa za dres aby vstal a hral ďalej. To Viniciusa naštvalo a udrel/strčil do Dimitrievskeho. Samozrejme Dimitrievski spadnúť nemusel.
Hráč výborný, každý by ho chcel ale hlava nie je v poriadku :-)
Tvrdím len to, že Dimitrievski strčil do Viniciusa, Vinicius do Dimitrievskeho. Vinicius dostal červenú kartu, Dimitrievski nič. Tiež by som vynadal rozhodcovi za rovnakej situácie. Nič viac, nič menej. Chápem, že veľa ľudí ľudí nasiera jeho správanie sa, mňa tiež. Ale to neznamená, že treba kvôli tomu strácať objektivitu.
Ak keby Vinicius dostal 4 zápasy, sú ľudia, ktorým to bude málo. Aj keby dostal 12 zápasov, stále sa nájdu ľudia, ktorí budú tvrdiť, že mal dostať viac. Aj keby ho zajtra ukrižovali, tak sa nájdu ľudia, čo budú tvrdiť, že je to málo a mali ho predtým bičovať.
Ja osobne byť Ancelottim, nechám ho sedieť pár zápasov, ak mieni pokračovať takto ďalej. Byť Perezom, ak sa neukľudní, tak pokuty.
Energy : https://youtu.be/... sekunda a len žltá karta a to sa ešte rozbehol predtým , 1:22 a bez karty. https://youtu.be/... hneď začiatok a dostal len žltú, ak sa dobre pamätám. Aj ďalej vo videu nájdeš horšie veci a červené karty za to nešli. A to nie je útok na Gaviho, ale otázka na rozhodcov, že prečo taká hra je v poriadku, resp. max na žltú a Vinicius za to dostal červenú. Nič viac, nič menej.
Lewa, Flick aj Vinicius majú trest za úplne rôzne prehrešky. Takže sa to nedá porovnávať.
Za druhe lewa dostal cervenu po druhej zltej a poskrabal si nos a dostal az 3 zapasy. Flick len mavol rukov a dostal 2. A teraz si to porovnaj s vinim. Pridu ti tieto tresty rovnocenne???