jednoznacne luis diaz. leao ani zdaleka nema taku vydrz a pressing ako luis diaz + je ovela golovejsi ako leao a este ma aj lepsi dribling. Takze za mna suverene luis diaz je lepsi hrac ako leao a aj vhodnejsi pre nas je to podobny typ ako rapinha kdezto leao ma podla mna blizsie k ferranovi len je rychlejsi :D
Ja osobne by som bral Diaza, Leao je dobrý hráč má dobrý dribling a rýchlosť Luis je síce pomalší ale gólovejsi za mňa najväčší rozdiel medzi nimi je v tom ako brania v tom má navrch Luis
Leao by bol konecne typicke LW(co sme od neymara nemali), co by brusilo lajnu a vedelo by rozbit lajnu proti tymom co su zalezeny v 10 pred 16tkou. Je rychlejsi, fyzicky zdatnejsi, lepsi dribling, ma tych plusov daleko viac, diaz akurat lepsie brani a je golovejsi, ale to by bol v liverpoole aj ferran...taze ideal nasetrit balik na Leaa do leta, priniest taha a jonathana davida zadarmo. A keby sa postasti aj nejame LB/RB....
Nosferatu: v zime nepride ale radsej pockat do leta a kludne tych 70m za nho dat ako kupovat teraz v zime nejaku zaplatu na LW.
Myslíš že, že Barcelona ma dostatočne veľkú rezervu, aby vedela kúpiť Leao za 70+ miliónov a dala mi aspoň 10 miliónový plat? To isté Tah a David? V 2025 končí zmluva Martinez, Martin, 2026 končí zmluva Lewa, Christensen, Pena, FDJ, Garcia, Araujo, Gavi, Pedri, Astralaga, Torre, Fort, Yamal a Bernal. Nehovorím, že všetkých tých, čo som vymenoval treba podpísať, ale aj ich treba vyriešiť a každý kto by mal ostať, bude chcieť vyšší plat.
Nosferatu resp jano: tí co maju ostat sa zmluva predlzi. Christensen,garcia a asi aj FdJ je mozne ze v lete odidu, tam sa uvolni miesto na platy ostatnym. Hlavne fdj by pokryl vecsinu z nich. Tah and david nejaky extra plat brat nebudu aspon nie hned od zaciatku. A tych hracov z becka, sak martin ci fort niesu ak viem oficialne hraci acka. A beru drobne. Taze na jednu velku posilu v lete peniaze budu, ak sa hlavne vratime k pravidlu 1:1 jak sa pise. LW je pre nas nevyhnutnost
Sa predĺži? Len tak?
Potrebuješ 4 stopérov. Martinezovi končí zmluva po sezóne, 2026 končí zmluva Garcia, Christensen, Araujo. Cubarsi bude mať 18 budúci rok a bude potrebovať novú zmluvu, stará je do 2027. Ostáva ti teda len Domingez, tiež zmluva do 2027. Možno príde Tah? Je to isté? Samozrejme, je tu ešte Lenglet, ktorý kto vie, či si nájde hosťovanie budúci rok. Navyše Kounde má tiež zmluvu 2027. Ok, Lewa sa nepredĺži, ale stále tu bude ešte budúcu sezónu, ale kto na hrot? David? Bude voľný len toto leto. Po tom pruseri s Olmom, Roque a Victorom, akú má istotu že neskončí ako oni? Alebo aj Tah. Aké záruky im môže dať klub?
Tých premenných je tam obrovské množstvo a hráčov čo musíš udržať je veľa. Garcia ak pôjde, za viac ako 10 miliónov to nebude, to máš 1 rok Pedriho zmluvy, čo potom? Christensen má rok do konca zmluvy, kľudne si môže povedať, že počká. Alebo že odíde, ale zadarmo. Gaviho plat. FDJ sa evidentne nikam nechystá. Alebo pôjde za veľmi symbolickú sumu. A neprekvapilo by ma, ak by ešte dostal za odchod zaplatené. 3 roky vkuse sa na neho kydalo. Druhý raz sa asi nevzdá ani centu. Arajo ktorý už raz bol obeťou nie sú peniaze, nedostaneš normálny plat. Teraz mu stačí čakať. Martinez mladší nebude, Garcia nie je konkurencia, proste dochádzajú stopéri. Je tu aj brankárska situácia. Pena chytá pomerne dobre. Ale jemu aj Astralsgovi končí zmluva 2026. Otázkou je, čo Stegen po zranení. A čo Pena? Má 25 a má na to chytať nejakom serióznom klube. Bude chcieť robiť 2? Ak áno, bude chcieť vyšší plat. Samozrejme, že tu visí aj zmluva u Yamala. Podľa toho, čo predvádzal Laporta doteraz, tak zrejme dostane niekde medzi 10-15 miliónmi. Atď.
Nikdy nemas nic iste. Chapem tvoj postoj a neberem ti ho. Tie smluvy do 27 sa nemusia predlzovat hned toho leto, ale staci aj na buducu jar ci leto. Z tych stoperov ak ostane cubarsi, Araujo, inigo popripade k nim dojde este ten tah tak to staci. Christensen i garcia mozu kludne ist. Zaruky niesu no, len verim ze laporta vie, ze ak toto s olmom a victorom dojebe tak skoncil. Tak dufam, ze daco vymysli
Zmluvy do 27 počkajú, ale musíš riešiť zmluvy čo končia 25 a 26. Lenže Cubarsi bude potrebovať novú zmluvu a bude chcieť viac peňazí. Araujo tiež bude chcieť viac peňazí, Martinez dajme tomu rovnako, Tah tiež bude chcieť nejaký plat. Len na týchto 4 hráčoch len na ich platoch to stúpne o nejakých 20 miliónov, možno aj viac, čo musíš nájsť v platovom strope.
Martinez končí po sezóne. Ak má pokračovať ďalej, asi bude chcieť nejaké peniaze. Teraz má že vraj 9,5 milióna za sezónu. To sú fungle nové peniaze, čo potrebuješ. Tah bude chcieť tiež niekde medzi 7-9 miliónmi. Araujo že vraj má miliónov, niekto tvrdí, že 7. Po 4 sezónach kde on ako hlavný stopér zarábal najmenej, len Garcia mal menší plat, myslíš, že keď mu povedia, že viac ako teraz nedostane a Tah dostane viac, že bude spokojný? Mimochodom, Cubarsi už teraz že vraj má 4 milióny za sezónu (predlžoval tento rok do 2027). Takže ak rátaš, že ostane štvorica Martinez, Tah, Araujo a Cubarsi, tak niekde na najbližšie 3 roky (ak Martinez dostane zmluvu ma kratšie, tak u neho menej) budeš musieť nájsť tie peniaze navyše, tých 20 miliónov je reálnych. Navyše máš tam zase problém, že Cubarsi po pol sezóne dostal milióny a Arajovi ponúkli keď prvý raz predlžoval po 2 dobrých sezónach 1,5 milióna.
Fiasko ako s Olmom a spol sa nesmie opakovať. A na to potrebuješ peniaze.
"Profil, ktorý Hansi Flick potrebuje, je hráč, ktorý bude prilepený na čiare do rozohrávky"
Ti novinari aj sleduju zapasy ci len flashscore? Pod Flickom hra lave kridlo od zaciatku sezony dost centralne praveze a vbieha bud do 16tky alebo medzi linie. Sirku tam zabezpecuju Balde ktory sa aj tak inak neda vyuzit.
Dobre ale stratime hraca blizsie k stredu, co sa bude pohybovat medzi liniami, precislovat supera a hlavne hraca co bude podporovat Lewu s nabehmi do 16tky. Toto vsetko robi Raphina a podla mna to funguje dost dobre.
Navyse, co potom s Baldem? Kde sa postavi on? Blizsie k stredu by vobec nebol platny.
Raphina ti pokryje vsetky strano od LW az po RW. A viem si ho predstavit na CaM/10tke. Proste LW je nutnost a nikto lepsi ako leao momentalne prr nas nieje. Sak yamal na druhej strane sa stahuje do stredu. Nam proste treba tahove lave kridlo. Balde by hral ked tak viac vzadu alebo viac defenzivne. Popripade by sme museli najst nove defenzivnejsie LB. Ale ten upgrade v pripade Leaa oproti baldemu by bol o 2 triedy lepsi. Sak Leao ma tie nabehy aj aj centre/prihravky do 16 100x lepsie jak balde
Praveze Yamal je viac na ciare ako Raphina. Logicky lebo ma aj lepsi dribling a hlavne je kreativnejsi z tej ciary. Ked si aj nahodou zbehne na stred tak je to v nejakej rychlej narazacke alebo sa chystat vystrelit. Primarne sa tam nepohybuje.
Neporovnavaj Leaoa s Baldem...alebo dobre...tak v sirke sa bude teda pohybovat lave kridlo (Leao), takze podporovat Lewu pohybom do 16tky bude musiet desiatka (na to by sa Raphina hodil) lenze tymto stratime kontrolu v zalohe kedze desiatka bude mat ofenzivnejsie ulohy, da sa to vyriesit tym ze LB (Balde) by doplnal zalohu lenze na to sa on vobec nehodi, jeho najlepsie vyuzijes prave vysoko na ciare lebo ma rychlost a dribling (skoda ze finalna faza je u neho slabucka). Na doplnanie zalohy by sa hodil Cancelo ktory na to mal schopnosti lenze ten tu uz nieje. A ako defenzivne LB sa ho tiez neoplati hrat.
Takze kludne nech Leao pride (ale nasmu vedeniu uz neverim ziadny navrat 1:1 ale nech) ale budu sa musiet podla toho prisposobit ine pozicie a bude s tym viac roboty este.
Mas pravdu ze yamal bol viac na ciare. Rapha hral tu 10, kde mal vecsiu volnost. Ale ked tam nehral on tak tam bol olmo, ktory je tiez ofenzivnejsi a rapha hral na LW s tym ze si zbiehal do stredu a za nim lajnu kryl balde, ale ja by som si fakt zelal LW lebo vypadne ti 1 z tej utocnej 3ky a sme v p. A Leao by bol pre mna ideal. Preto by som bral na LB niekoho noveho ako bol napr ten cancelo. Balde tam tiez v niektorych zapasoch moze hrat, podla toho aka bude formacia a priebeh zapasu.
Leao-rapha-yamal a pred nimi lewa/J.David by sa mi moc lubilo...a za nimi pedri/gavi-casado/bernal...😍😍
To je jasne ze niekto prist musi, len vravim ze ak pride nejaky driblujuci typ na ciare ako je Leao, Kvara, Williams tak musi prist okrem toho aj vhodne LB, ak Fort vraj v Bcku hraval ako ten inverted full back tak mozno on.
Akože čo sú toto zase za spekulacie? Pred par dnami sa nepidarilo zaregistrovat hraca, ktory tu je pol roka a teraz sa budu spominat svetove mena od +60 mil. Ti asi nebudu hrat zadarmo...
Bla bla to pocuvame uz 4 roky.. peniaze problem su, lebo sa vytvaraju len predajom buducich prijmov za sucasnu hodnotu. A o 15 rokov mozu mat tie prijmy uplne inu hodnotu ako teraz..
Tych 60 mil. sa este ani nevyplatilo. Mozno tak prva splatka a aj to islo z predaja inych hracov. Nemozes povedat, ze peniaze problem nie su, ked ma klub dlh cez 1 mld. Keby neboli tak teraz nemame take obštrukcie s platovym stropom.
Leao je z nich nejlepší, ale rozhodně nedojde, protože nemáme prachy. Salah je RW. Son prodloužil v Tottenhamu. Rashford je lenoch. Za mě v létě zadarmo Sané na LW...
TOP jméno bych bral hned. Sané ještě není za zenitem. Nemá ještě 30. Zrovna u Flicka si myslím, že by s ním něco udělat mohl. On je ve formě top křídlo... Spíš je problém FFP než peníze...
FFP jen tak nevyřeší, aby se do ní vešel plat na dejme tomu 5 let a ještě přestupová částka fakt nehrozí... To by museli rozprodat polovinu týmu... Nebo zvýšit strop.
Taky budu doufat, ale nedělám si iluze... Proti odchodu FDJ nic nemám. Ale nejprve bych se natrvalo zbavil hráčů jako Ferran, Fati, Roque, Lenglet a Romeu a až potom FDJ. Erica bych si radši nechal, protože při prodeji FDJ by nám zbyli tři hráči na DM(Bernal je zraněný). Chrise bych si rád nechal. Chtěl bych, abychom měli ten luxus 5 top stoperů v další sezóně. Ale není to nutnost, 4 stačí... Leao by měl dost podobný plat jako FDJ...
Z FdJ mozme ziskat najviac penazi plus sa zbavime jeho platu. Ak pride zadarmo tah, tak christensen by mohol do tych 20-30m dade do anglicka ist. To by sme mali cubarsi, araujo, tah a inigo co je podla mna ideal. S tym ze aj kounde je stoper. Ferran ako squad player nemusi byt zly, ale tiez by som ho za slusny peniaz predal. A hlavne este aj fatiho s tym jeho platom. Leao by az taky plat jak fdj podla mna nemal.
To je pravda. Mohl, ale nejradši bych si i ho stejně nechal... Ale není to nutnost. Kounde už je pro nás hlavně RB. Místo Ferrana bych bral Davida. Podle mě jo. FDJ nemá až zas tak extrémní plat...
Nosferatu: v zime nepride ale radsej pockat do leta a kludne tych 70m za nho dat ako kupovat teraz v zime nejaku zaplatu na LW.
Potrebuješ 4 stopérov. Martinezovi končí zmluva po sezóne, 2026 končí zmluva Garcia, Christensen, Araujo. Cubarsi bude mať 18 budúci rok a bude potrebovať novú zmluvu, stará je do 2027. Ostáva ti teda len Domingez, tiež zmluva do 2027. Možno príde Tah? Je to isté? Samozrejme, je tu ešte Lenglet, ktorý kto vie, či si nájde hosťovanie budúci rok. Navyše Kounde má tiež zmluvu 2027. Ok, Lewa sa nepredĺži, ale stále tu bude ešte budúcu sezónu, ale kto na hrot? David? Bude voľný len toto leto. Po tom pruseri s Olmom, Roque a Victorom, akú má istotu že neskončí ako oni? Alebo aj Tah. Aké záruky im môže dať klub?
Tých premenných je tam obrovské množstvo a hráčov čo musíš udržať je veľa. Garcia ak pôjde, za viac ako 10 miliónov to nebude, to máš 1 rok Pedriho zmluvy, čo potom? Christensen má rok do konca zmluvy, kľudne si môže povedať, že počká. Alebo že odíde, ale zadarmo. Gaviho plat. FDJ sa evidentne nikam nechystá. Alebo pôjde za veľmi symbolickú sumu. A neprekvapilo by ma, ak by ešte dostal za odchod zaplatené. 3 roky vkuse sa na neho kydalo. Druhý raz sa asi nevzdá ani centu. Arajo ktorý už raz bol obeťou nie sú peniaze, nedostaneš normálny plat. Teraz mu stačí čakať. Martinez mladší nebude, Garcia nie je konkurencia, proste dochádzajú stopéri. Je tu aj brankárska situácia. Pena chytá pomerne dobre. Ale jemu aj Astralsgovi končí zmluva 2026. Otázkou je, čo Stegen po zranení. A čo Pena? Má 25 a má na to chytať nejakom serióznom klube. Bude chcieť robiť 2? Ak áno, bude chcieť vyšší plat. Samozrejme, že tu visí aj zmluva u Yamala. Podľa toho, čo predvádzal Laporta doteraz, tak zrejme dostane niekde medzi 10-15 miliónmi. Atď.
Fiasko ako s Olmom a spol sa nesmie opakovať. A na to potrebuješ peniaze.
Ti novinari aj sleduju zapasy ci len flashscore? Pod Flickom hra lave kridlo od zaciatku sezony dost centralne praveze a vbieha bud do 16tky alebo medzi linie. Sirku tam zabezpecuju Balde ktory sa aj tak inak neda vyuzit.
Navyse, co potom s Baldem? Kde sa postavi on? Blizsie k stredu by vobec nebol platny.
Neporovnavaj Leaoa s Baldem...alebo dobre...tak v sirke sa bude teda pohybovat lave kridlo (Leao), takze podporovat Lewu pohybom do 16tky bude musiet desiatka (na to by sa Raphina hodil) lenze tymto stratime kontrolu v zalohe kedze desiatka bude mat ofenzivnejsie ulohy, da sa to vyriesit tym ze LB (Balde) by doplnal zalohu lenze na to sa on vobec nehodi, jeho najlepsie vyuzijes prave vysoko na ciare lebo ma rychlost a dribling (skoda ze finalna faza je u neho slabucka). Na doplnanie zalohy by sa hodil Cancelo ktory na to mal schopnosti lenze ten tu uz nieje. A ako defenzivne LB sa ho tiez neoplati hrat.
Takze kludne nech Leao pride (ale nasmu vedeniu uz neverim ziadny navrat 1:1 ale nech) ale budu sa musiet podla toho prisposobit ine pozicie a bude s tym viac roboty este.
Leao-rapha-yamal a pred nimi lewa/J.David by sa mi moc lubilo...a za nimi pedri/gavi-casado/bernal...😍😍
Asi si zapnem dakeho FM 🤣🤣