Aj keby bol vo všetkom ako Ronaldo tak by si ho tu fajčil ak by hral dobre, už by možno bol čas sa prestať tváriť, že CR bol nejaký úplný pahliak ktorého by si vo svojom klube nezvládol. Suarez bol správaním ešte horší a bol si s ním najlepší kamoš milý Leo tak načo sa tu hráš.
99,9% velkoklubov vrátane Barcelony by nechalo za seba hrať aj breivika ak by bol dobrý q fanúšikovia by mu fandili
CR je čistě přístupem, profesionalitou a pracovitostí jeden z nejlepších vzorů, co fotbal a možná i sport nabízí. Sice je to narcis s chováním dítěte, nemluvě o simulování a podobný výstřelky, čímž ho lze kritizovat a vyloženě ho díky tomu moc nemusím. No nejde mu neuznat, že to byl pan hráč a to právě díky tomu nastavení. Je příkladem kam se lze dostat, pokud máš píli, odhodlání a nikdy z toho neuhnes a nenecháš se strhnout okolím.. Třeba Leo je v tomto horší, protože talent od Boha se blbe aplikuje na druhé ač přístupem a oproti Cr i chováním je též super vzor.. ☺️
Ľudia zabúdajú, čo stvárali ľudia ako Suarez, Busquets, Neymar, Alves. Aj Piqué vedel byť zákerná sviňa. Zo súčasných hráčov je Gavi ako utrhnutý z reťaze. Keby to čo predvádza robil na ako súper proti Barcelone, tak už je tu vyhlasovaný za mäsiara. Aj svätý Messi mal svoje chvíľky, keď sa správal hajzel. Len na neho sa nesiaha.
Ti hráči všetci hrajú pod obrovským tlakom a keby Ronaldo nie je taký egomaniak ako bol, tak by nedosiahol ani polovicu z toho co dosiahol - lebo talentom na inych hráčov nemal.
Pointa - toto tvarenie sa, že za real hrajú debili a za Barcelonu svätci je absolútne hlúpe, oba kluby by vzali aj satana ak by vedel kopnúť do lopty. Toto idealizovanie si je hlúpe. Ak by hral ten kreten vinicius za Barcelonu, tak by ste jeho góly tiež oslavovali. Aj keď v kútiku duše by ste vedeli, že to je kar.
Fajčil, ale nebránil bych ho před kritikou... Nevím co znamená pahliak... Upřímně si myslím, že kdyby CR byl vychováván v Masii tak bude jako člověk úplně jinde. Prostě mám takový pocit... Tak Suarez byl chováním naprostý blázen(na hřišti), ale o něm jsem tu vůbec nepsal... V RM určitě...
Nějak tak jsem to myslel, akorát se mi to nechtělo rozepisovat Seky27. Akorát si nemyslím, že by Leo měl jenom talent. I on si to musel těžce odmakat. To stejné CR, který také měl velkou dávku talentu... Ale taky si to musel odmakat.
Suarez byl na hřišti blázen. Busquets s Neymarem simulovali, v čemž CR vynikal a bohužel to dělá snad každý... Pique byl provokatér, což se dá říci i o CR... Řekni mi situaci, kdy se Gavi od zranění zachoval jako utržený ze řetězu??? Gavi fauluje, ale nedělá žádné extrémy. On většinou je ten hráč, který šahá za záchrannou brzdu-tahání za dres a podobné fauly... Porovnávat chování Messiho a CR je celkem funny.
Zajímavý pohled Vladinko, možná že také na tom něco bude... Ale i CR má velkou dávku talentu. Protože bez talentu by z něho nic nebylo... A mohl by dělat co by chtěl. Nemyslím si, že by se Vinicius choval stejně kdyby hrál za Barcu a ne Real. Ale je taky dost možné, že by se u nás neprosadil...
Tak ten CR7 posledna trofej 2021 ale nataral toho v interviews o to viac za poslednu dobu.
Nie som fan Francuzskej ligy ale ako si vybral prave ich ligu, a ze saudska je lepsia, tak to bolo iba kvoli tomu, ze tam hral Messi. Nicomu inemu.
Kusok zo mna by mu aj prial zlato z MS za jeho karieru o rok a pol v USA ale ked vidim toto detinske spravanie, tak ma to okamzite prejde. Inac, co sa tyka profesionalizmu, suhlasim.
99,9% velkoklubov vrátane Barcelony by nechalo za seba hrať aj breivika ak by bol dobrý q fanúšikovia by mu fandili
Pointa - toto tvarenie sa, že za real hrajú debili a za Barcelonu svätci je absolútne hlúpe, oba kluby by vzali aj satana ak by vedel kopnúť do lopty. Toto idealizovanie si je hlúpe. Ak by hral ten kreten vinicius za Barcelonu, tak by ste jeho góly tiež oslavovali. Aj keď v kútiku duše by ste vedeli, že to je kar.
Nějak tak jsem to myslel, akorát se mi to nechtělo rozepisovat Seky27. Akorát si nemyslím, že by Leo měl jenom talent. I on si to musel těžce odmakat. To stejné CR, který také měl velkou dávku talentu... Ale taky si to musel odmakat.
Suarez byl na hřišti blázen. Busquets s Neymarem simulovali, v čemž CR vynikal a bohužel to dělá snad každý... Pique byl provokatér, což se dá říci i o CR... Řekni mi situaci, kdy se Gavi od zranění zachoval jako utržený ze řetězu??? Gavi fauluje, ale nedělá žádné extrémy. On většinou je ten hráč, který šahá za záchrannou brzdu-tahání za dres a podobné fauly... Porovnávat chování Messiho a CR je celkem funny.
Zajímavý pohled Vladinko, možná že také na tom něco bude... Ale i CR má velkou dávku talentu. Protože bez talentu by z něho nic nebylo... A mohl by dělat co by chtěl. Nemyslím si, že by se Vinicius choval stejně kdyby hrál za Barcu a ne Real. Ale je taky dost možné, že by se u nás neprosadil...
Nie som fan Francuzskej ligy ale ako si vybral prave ich ligu, a ze saudska je lepsia, tak to bolo iba kvoli tomu, ze tam hral Messi. Nicomu inemu.
Kusok zo mna by mu aj prial zlato z MS za jeho karieru o rok a pol v USA ale ked vidim toto detinske spravanie, tak ma to okamzite prejde. Inac, co sa tyka profesionalizmu, suhlasim.