Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Niečo na pobavenie, zbytočne aj komentovať...ďakujeme za spríjemnenie Vianoc 😃
Asi aj prveho aprila by to bola hlupost,sa cudujem ze to tu niekto vobec uverejni,ale cez sviatky treba fanúšikom chlieb a hry,asi mal odísť z Barcelony len preto,aby nejaky brankár bol spokojny,preco by to robil,ked tam bol spokojny,nikdy by sam neodisiel ak by funkcionari nenarobili dlhy,a hovorit o americkej lige ze je slaba,to uz davno neplati,myslim,ze mozno ma dnes uroven vyssiu ako argentinska
Je mi toho pana ozaj luto. Ale vek nezastavis,necudoval by som sa,ak by ho tesne po rozhovore stretli na ulici bez nohavic a hladal by cestu domov. Nech sa mu dari.
Nezabudnime na to, že to tento istý Hugo Gatti zosmiešňoval Maradonu, ktorý mu tak odpovedal, že mu dal 4 góly. 😂😂😂 Gatti je šašo, veľká huba a žiadne činy. Treba ignorovať.
Článok ako od posledného iq lúzera čo miluje Penalda...drahý autor, s týmto bežte na facebook, tam je podobných ako vy neúrekom...Krásne sviatky!
Toto je nejaky vianocny zart hej :D normalne som to usmevom cital
Skoda komentovat. Gatti nerozumies hre co sa vola fudbal.
Ze Messiho nikdy nekopali 🤣🤣🤣 keby Leo nemal nohy z ocele, tak len prepaty Ramos by mu sposobil nejednu zlomeninu...milujem takychto primitivov, co len Leovi zavidia...a co, ze nehral v inych ligach ? Bol verny a spokojny v Barcelone
podla tej jeho ,,logiky,, je najlepsi asi ibrahimovic lebo ten hral este vo viacerych ligach a velkokluboch :)
Takovou blitku jsem dlouho neslyšel...
K tomuto len jedno: tento dementný pánko zosmiešnil akurát tak seba...