Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Uz by ani nemal kupovat nabytok do toho baraku co stavia. ...
Keď pozerám zápasy V LA Lige, v anglickej lige, nemeckej lige, tak pri gólových situáciách ktoré sme si vypracovali, hráči pri strelení gólu vyzerajú uvoľnevší, je pravda majú i kus šťastia. Ale že naši ostrostrelci momentálne nič z toho, čo som obdivoval u iných............to je irónia futbalu.
Neviem niekedy maju nasi hraci plne usta profesionality a potom pride rozhovor s Lewym, kde povie, ze sa neciti po 3 dnoch od minuleho zapasu plne koncentrovany alebo Raphinha tusim po zapase s Leganes "ak by sme tvrdili, ze sme necitili unavu, klamali by sme". Viem, ze to neni jednoduche, ale boha, ked som profesional a necitim sa v top forme poviem to trenerovi a bud si 1 zapas odpociniem alebo sa necham vystriedat...Vytvarame si najviac golovych priletitosti, lebo pressujeme a behame jak sialenci a sucasne najviac sanci zahadzujeme podla mna presne z rovnakeho dovodu. Bezime maraton, nie sprint, ked sa hrac neciti na 100% nema hrat 90 minut. Leadership je super, pokial to pomaha timu. Strasne by som im zelal nieco velke vyhrat, nech ziskaju trochu pokoja na dusi, u takeho realu / interu / borrussie / atletica madrid clovek vidi, ze vacsinu zapasov urvu skusenostami, nie peknou hrou. Vzhladom na to, ze v podstate nemozeme privadzat hracov zvonku ma tento mlady tim brutalny potencial, este vyhrat nieco velke a verim, ze sa to zlomi.