Bohužel to je tak, když do přijmu dáš hromadu věcí, co ve finále se nerealizuje. Pak máš smlouvu velkou s bonusy ji rozprostřeš a zjistíš, že tvé fiktivní příjmy stále nejsou smazané.
Ta zmluva s nike podla mna je problem to ze tam mal byt podpisovy bonus uz neviem kolko ale nebude vyplateny naraz ale v priebehu celej zmluvy takze nedostaneme na supu tie peniaze a tym padom to tneto rok este nestaci keby sme ich dostali naraz tak by to stacilo
Je Olmo taka posila bez ktorej by sme boli horší? A kvoli takejto posile zbytocny risk
Snad to nejako este vyriesia a zaregistruju ho
Bol by to velky fail keby nie
50% zapasov vynechal(to neni nic necakane kedze v minulosti to je pravidelne u nho)
A ked si porovnam body minulu sezonu a tuto. Nepride mi ze sme sa nejako pohli a ze by sa stal nepostradatelny člen tímu
782 odohratych minut v dvoch hlavnych sutaziach, 7 kanadskych bodov, ktore rozhodovali castokrat o vysledkoch zapasu. Myslim, ze prave Olmove dobre vykony boli jednym z klucovych faktoroch, ktore nas doviedli na poziciu asi druheho najlepsieho timu v Europe, i ked podla teba sme sa nikam nepohli.
Nie sme na pozícii druhého najlepšieho teamu v Európe:D
Na začiatku mu išlo, po zranení ako sa vrátil tak katastrofa.
Chcel by som vedieť koľko prihravok/lôpt pokazil v zápase s leganes
Snad to nejako este vyriesia a zaregistruju ho
Bol by to velky fail keby nie
A ked si porovnam body minulu sezonu a tuto. Nepride mi ze sme sa nejako pohli a ze by sa stal nepostradatelny člen tímu
Na začiatku mu išlo, po zranení ako sa vrátil tak katastrofa.
Chcel by som vedieť koľko prihravok/lôpt pokazil v zápase s leganes