Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-12-17 15:49:12
Keď som to, napísal ja, to bolo kvikotu.A už si to všimli aj novinári.
2024-12-17 18:01:47
fakt ze mesiac a pol hraju v lige ako kopaniciari z hornej dolnej a nevedia odohrat poriadny presvedci zapas nema z mladymi hracmi ani z trenerom nic spolocne je to cele o kvalite hracov v muzstve fakt je bohuzial taky ze s vynimkou koundeho by si jediny z obrannej stvorice kounde balde martines coubarci nezahral zaklad ani v anglicku ani taliansku ani nemecku v ziadnom z top 5 klubov v lige hrat obrannu liniu na polovici ihriska moze vyjst nejaky ten stastny zapas ale ked supery pochopia je counter na to su vybiehajuci hraci z druhej vlny ktory nam posledny mesiac a pol davaju goly ako na beziacom pase a aj tak sa nic nemeni lebo sa bohuzial ani nic zmenit nemoze lebo ked chcete hrat zatiahnutejsi na to potrebujete vysokych silnych stoperov ktorych mi nemame neda sa nic robit o hracoch za zenitom znicenych zraneniami ktory sa uz nikdy nedostanu do formy a osobitnou kategoriou pre ferrana torresa a mate recept na katastrofu o to smutnejsie je na tom ze mali skvele rozohraty zaciatok sezony ale o to horsie ta sezona skonci bohuzial bez penazi sa moderny fotbal robit neda a nech si ktokolvek chce nahovar opak je naivny posledny klinec do rakvi tuto sezonu este nech pride zranenie pedriho a na zapasy uz ani nemusia chodit
2024-12-17 18:24:46
Zial je to aj o style hry muzstiev a nasej vysokej obranej linii.
Ak defenzivnemu timu vide jedna dve akcie, tak to zatvoria a zdrzuju, Hraju na hrane, brnkaju na nervy superovi. Zahraju to na offisde krajnych hracov, aby sa obrancovia zacali stahovat a z druheho sledu uteka ich rychly hrac dopredu po loptu. Zial toto sa neda zachytit. Lebo obrancovia tvoria offside pascu a idu vpred.

NIe tu ti nepomoze Van Dijk, ani nikto iny.

Nuz a potom ked ich rozhodca pusti, idu do toho drsne a hlavne so 6stimi hracmi v obrane
2024-12-17 18:41:38
Ma ciastocne pravdu,barca presla z prestarnuteho timu na velmi mlady,chyba tam vyvazenost,niecje to vsak jediny problém
2024-12-17 20:19:58
Ale ved klidek.Hrame podstatne lepsie ako pod Xavim.A na tom treba stavat.Vysledky pridu.
2024-12-17 21:45:28
Hrajeme hodně útočně a už se dalo přes 70 branek, ale v lize zahazujeme teď až moc a to nás stojí body.
2024-12-18 07:23:09
Směšné. Když jsme porazili Real, byli jsme nejlepší tým světa a teď jsme zase nuly. Slovenština má krásné slovo - sprostosti.
Uvidíme na konci sezóny, já se letos fotbalem bavím, ale asi nejsem správný fanoušek, nevadil mi ani Xavi.
Vyžaduji konzistenci na úrovni (nejen) sportovního vedení klubu.
Jestli má někdo, tak Laporta
2024-12-18 10:29:38
Opatrně na to slovo “Stačilo”. My v ČR jsme na něj teď velmi přecitlivělí. Raději volte něco jemnějšího, třeba gulag, Stalin, justiční vraždy, proletariát, nebo fronta na banány.
Děkuji ❤️