Jasně povedal, že chtěl mít vlastní rytmus a klid na přípravu. Bonucci se zaklíná posvátností a “pre dobro všech”. Na mě to působí jak z okresního přeboru, ten Bonucci. Nikoho se neptal, zda to chtějí, a valil to do všech.
Osobně jsem před zápasy vždy potřeboval vlastní tempo a atmosféru, jak Wojto, takže ho úplně chápu. A na řeči “pro dobro všech” jsem alergický.
ako vieš že sa nikoho nepýtal, ako vieš či to nemali zaužívané ešte pred tým než tam Wojto prišiel (myslím tím keď tam Bonucci hral prvý krát)? Možno to majú aj zaužívané ako klub že kapitán alebo ústredná postava v klube má motivačný predslov. Viem že nie každému to je po chuti ale troška rešpektu by neuškodilo a nie ešte sa tváriť ako vás to obťažuje.
Samozřejmě ani jeden z nás své teorie nějak zásadně nejsme schopni ověřit. Hodnotím jen jejich vyjádření a jeden z nich mluví konkrétně a o sobě a svých názorech a druhý používá obecné laciné fráze, přičemž hraje na city a pasivně agresivně naznačuje co ten druhý dělal dlouho na WC a že si pro sebe vychovával spoluhráče. Jeden je jasný a přímý, druhý uboze naznačuje a lítostivě říká, jak to dělal pro dobro ostatních a podle útočí nepodloženými náznaky. Jako sorry, ale takové manipulativní řeči a pozice oběti je typické populistické jednání.
Osobně jsem před zápasy vždy potřeboval vlastní tempo a atmosféru, jak Wojto, takže ho úplně chápu. A na řeči “pro dobro všech” jsem alergický.