A zasa, 30. minúta a z toho 10 minút sa nehralo lebo hráči Leganes sa pomaly už všetci prestriedali na zemi v smrteľných bolestiach... toto je plevel španielskej ligy !
Ročný rozpočet Leganes je na úrovni cca 30 miliónov. Skús to porovnať s cca 800 miliónmi, čo má k dispozícii Barcelona. Barcelona zároveň zožerie cca 25% príjmov z LaLigy. Takže nemusí sa ti to páčiť, ale proste aj to je taktika. Či nebodaj čakáš, že Leganes bude hrať otvorenú partiu s Barcelonou?
Ako nahle nevedie Barca, tak ostatne muzstva sa len valaju po zemi a rozhodcovia su v lepsom pripade slepi, v trochu horsom totalne zaujati a v najpravdepodobnejsom normalne kupeni... skoda, ze nemozeme hrat PL
Olmo určite. Lewa to snáď prelomi lebo 3 kusy mohol mat za prvý polčas , toľko sanci mu spoluhráči vytvorili .a aj krajnici beží dnes hraju dobre aj dobre lopty tam dali
Keby len dvoch, Pedri sto kontaktov s loptou do boku do zadu.Ziadna myšlienka, žiadny nápad,v predu ten telefoni stĺp, nedá gól, len keď sa od neho odrazí lopta.
Akoze lewa dost toho nedal dopice, ale ako leganes su najvacsi zebraci co som vzivote videl horsie ako getafe , uz mali byt zlte karty za to valanie neskutocne
Všetci tu píšu aká na hovno liga, ale ved naša chyba , že sa nedali tutovky a nemuseli sme sa na valanie pozerať.
Btw dnes krajni beci dobrý polcas , aj pekne lopty dali do 16ky
Ôk:D tak balde bol zlý tento polcas alebo co?
Podľa mňa dobre hrali krajnici beci obaja aj suportovali utok všetko dobre . Jedine co mi vadilo lewa že nemá 3 goly zapísané a olmo :D
Autor tebe a aj PS idiotom dam koment, ktory som ja osobne nevytvoril, ale pre progresivnych idiotov to mozno, ale iba mozno to nejako zaberie: Vynikajúce slová reportéra zo Skynews Australia, adresované mladým ľuďom, ktorí nedávno demonštrovali za klímu:
Ste prvá generácia, ktorá má klimatizáciu v každej triede, vaša výučba je založená na počítači, máte televízor v každej miestnosti, môžete používať elektronické prostriedky celý deň.
Namiesto chôdze do školy využívate všetky typy prepravy spaľovacích motorov. Mnohí z vás sú dokonca denne odvezení rodičovským taxíkom do triedy. Ste najväčším spotrebiteľom spotrebného tovaru v histórii ľudstva.
Všetci si vždy kupujete nové oblečenie, aby ste boli trendoví, aj keď minuloročné veci sú stále v pohode. Takmer nikto z vás si neopraví oblečenie, netušíte, ako vymeniť zlomený zips, nieto ešte, ako zaobchádzať so šijacou ihlou..
Váš protest bude oznámený digitálnymi a elektronickými prostriedkami. Telefón, tablet sú online 24 hodín. So všetkými elektronickými hračkami ste najväčším užívateľom energie.
Ľudia - pred protestom vypnite klimatizáciu alebo kúrenie, choďte do školy, vypnite telefóny, počítače, Xboxy, Playstation a prečítajte si knihu, urobte si vlastný sendvič, namiesto toho, aby ste si ho kúpili pripravený v plastovom obale.
Nič z toho sa nestane, pretože ste sebeckí, zle vycvičení, manipulovaní ľuďmi, ktorí vás využívajú a hovoria, že robíte ušľachtilú vec, zatiaľ čo sa bavíte a užívate si najbláznivejší západný luxus.
Zobuďte sa a držte rozmaznané ústa zatvorené. Pred protestom nájdite fakty a začnite zlepšovať svet pre seba a nevyhlasujte za páchateľov ľudí, ktorí celý život žili udržateľným spôsobom.
Vo svojom živote ste nič nedosiahli, všetko pre vás postavili ľudia, ktorí sú teraz v preddôchodkovom a dôchodkovom; veku alebo už dnes nežijú.... Vôbec by nezaškodilo, keby si to prečítal každý v každej rodine…"
Vypadá to dneska opět bledě. Nastoupili jsme na 20% a i když jsme to tempo pomalu zlepšili, tak prostě nedokážeme ty šance proměňovat a je to hrozná křeč. Většina týmu vypadá hrozně unaveně a vypadá to na další ztrátu s dalším tragickým týmem.
Je hotovo, absolutně nezvládáme zápasy kde by jsme měli brát body. Tohle nás připraví o titul. Lewa to je jistota, v mezi hře nezklame všechno se od něj odrazí, nenahraje, absolutně nepoužitelný a dnes ani ve vápně nedá tutovky.
Asi si nekoukal na zapas, bud nohama na zemi a realista, pokud si to sledoval tak už v poločase bylo jasné jak to dopadne. Napsal jsem názor jak poslední dobou dopadají takový zápasy a jak to dopadne, neumíme se vrátit do zápasu a hrajeme to s 11 hráči a tady to je, už je písknuto tak si spokojeny.
Nasa reakcia na gol je ohromna, ale sme neskutocni nervozni s loptou na kopackach. Za normalnych okolnosti by uz Leganes prehravalo aspon 3:1. Hracov obvidujem, ze nikto z nich nedostal za protesty zltu, lebo ten rozhodca je postava z nejakej antickej tragedie. Eric Garcia zatial super cita hru. U Lewu tolerujeme, ze je uplne marny do kombinacie, kym striela goly. Az ich prestane strielat aj z takych tutoviek ako ma dnes, stane sa pre tim na ihrisku pritazou. Verim, ze to otocime, az sa trochu upokojime a snad zacneme strielat aj z dialky.
Ved ta lopta lieta z jednej strany na druhu aj cez stred ihriska. Dali sme si asi 20 rychlych narazaciek pred pokutovym uzemim. Mame dostatocne tempo, tlak, aj sance, stred pola dokonale riadia Pedri aj Casado. Jedine co chyba su goly. Ak sa upokoja a budu hrat tak ako prvy polcas tak tam fuknu urcite niekolko golov, len musia premenit sance. A rozhodca nesmie byt curak a pustat fauly a zdrzovania bez zltej.
Výborne, ešte prehrať s Atlétmi a katastrofický scenár bude naplnený, miesto 6-bodového náskoku na čele po el clasicu pôjdeme do Nového roka na 3. mieste... takto si zbabrať výborne rozohratú sezónu...
Přesně tak promrhaly plno bodů v těchto zápasech. Mohli mít náskok a tak jen posrali nejen tento zápas. Jedna chyba se může dát, ale žádné góly. Listopad pokračuje v La Lize.
Balde a kounde su ready na 3. Ligu, a tie centre tykkt🤣🤣🤣🤣a tento zajeb**ny pomaly futbal hadzanarsky co hraju uz zopar rokov ako no shit hraju do zatvorenej obrany a nebedia si nic vytvorit ked sa ma kazdy hrac cas vratit
Lol pozeram ze rozhodnutie nezabijat cas na tychto klaunov a tuto dedinsku kopacinu bolo dobre treti zapas v lige co som nepozeral a radsej 2 hodiny hral Stalkera 2 aspon si clovek nemusi zrat nervi z hentymi zufalcami real takymto tempom este moze prehrat aj dalsie el clasiko a ligu aj tak vyhra :D
Prosim vzdajme sa domacich zapasov a odohrajme ich na ihriskach superov:D Strasne nervozny vykon, nepremenene tutovky. Ked real vcera prehraval 2:0 tak si divak hovori nie ci, ale kedy to otocia. My nevieme na domacom ihrisku otocit vysledok 0:1 a hraci to to citia, preto su taki nervozni, ked prehravaju. Dnes ma najviac potesil Fermin, ten chlapec ma IQ 100000, ked ako PRVEHO HRACA napadlo v 88. minute vystrelit na branu spoza sestnastky a ziskal aspon rohovy kop.
Tie striedania boli na p..u. Gavi je zrelí na predaj. Neviem prečo tam nedal FDJ. Treba ho vyštvať. Jebo Laporta. Ideme ďalej. Škoda tych šancí v prvom polčase
Keby som tam bol ja tak napalim tomu rozhodcovi. Obraz dnesneho futbalu technicky tim nema sancu ked dojde banda buranov ktory len sacu a rozhodca im to nehava s usmevom na tvari. Nehovorim ze sme hrali dobre ale ked da nedari a este aj rozhodca zvyhodnuje braniaci tim tak sa s tym neda nic spravit. Takyto stym piskania je grc.
flick out. ale ne, robim si srandu. az je tazke uverit, ze podavame taketo vykony po tom dominantnom a jednostrannom futbale, ktory sme predvadzali na zaciatku sezony
Promrhaly plno bodů v předchozích zápasech. Mohli mít náskok a tak jen posrali nejen tento zápas. Jedna chyba se může stát, ale žádné góly. Listopad pokračuje v La Lize.
Toto nie je o nicom inom,ako o nastaveni mentalnej stranky.Proste maju na haku La ligu a sustredia sa a ziju len pre LM. Potrebujeme prachy a tam ich je viac a mam pocit,ze aj samotni hraci to vnimaju tak,ze LM je to najviac.La liga je az druha.Som zvedvy,ako sa vykaslu na CDR. Hansi by mal viac rotovat team. Ak hrali v Dortmunde jedni,dne smali hart uplne ini hraci. Prehrat s Leganes dokaze aj Bcko.
Bleskovky
4 dni
Yamal najlepším hráčom zápasu proti Deportivu Alavés
Btw dnes krajni beci dobrý polcas , aj pekne lopty dali do 16ky
Podľa mňa dobre hrali krajnici beci obaja aj suportovali utok všetko dobre . Jedine co mi vadilo lewa že nemá 3 goly zapísané a olmo :D
Ste prvá generácia, ktorá má klimatizáciu v každej triede, vaša výučba je založená na počítači, máte televízor v každej miestnosti, môžete používať elektronické prostriedky celý deň.
Namiesto chôdze do školy využívate všetky typy prepravy spaľovacích motorov. Mnohí z vás sú dokonca denne odvezení rodičovským taxíkom do triedy. Ste najväčším spotrebiteľom spotrebného tovaru v histórii ľudstva.
Všetci si vždy kupujete nové oblečenie, aby ste boli trendoví, aj keď minuloročné veci sú stále v pohode. Takmer nikto z vás si neopraví oblečenie, netušíte, ako vymeniť zlomený zips, nieto ešte, ako zaobchádzať so šijacou ihlou..
Váš protest bude oznámený digitálnymi a elektronickými prostriedkami. Telefón, tablet sú online 24 hodín. So všetkými elektronickými hračkami ste najväčším užívateľom energie.
Ľudia - pred protestom vypnite klimatizáciu alebo kúrenie, choďte do školy, vypnite telefóny, počítače, Xboxy, Playstation a prečítajte si knihu, urobte si vlastný sendvič, namiesto toho, aby ste si ho kúpili pripravený v plastovom obale.
Nič z toho sa nestane, pretože ste sebeckí, zle vycvičení, manipulovaní ľuďmi, ktorí vás využívajú a hovoria, že robíte ušľachtilú vec, zatiaľ čo sa bavíte a užívate si najbláznivejší západný luxus.
Zobuďte sa a držte rozmaznané ústa zatvorené. Pred protestom nájdite fakty a začnite zlepšovať svet pre seba a nevyhlasujte za páchateľov ľudí, ktorí celý život žili udržateľným spôsobom.
Vo svojom živote ste nič nedosiahli, všetko pre vás postavili ľudia, ktorí sú teraz v preddôchodkovom a dôchodkovom; veku alebo už dnes nežijú.... Vôbec by nezaškodilo, keby si to prečítal každý v každej rodine…"
Keď nerátam precouchovanu ososunu
Tak celta 2 , betis 2 , lás palmas 3 , leganes 3 ...krásnych 10 bodov