Na margo Rafinu, pri detailnom zabere vyzeraju nasi hraci totalne vycerpani. A co sa zapasu tyka, neviem ako ostani, no musel som prepnut a rozpozerat Juventus, pretoze sa na to pod chviliou uz nedalo pozerat...
Podla mna co sa tyka vykonu celeho timu to katastrofa urcite nebola, ak vyhras v Borussii tak si nemohol hrat katastrofalne. Velmi dobre zvladnuty vykon hlavne mentalne, pressovali a behali vsetci opat ako jeden tim. Navyse sa ukazala kvalita niektorych jednotlivcov, ked vedeli vyuzit jednu prilezitost (napr. Olmo zapas nic moc ale asistencia pri 1. gole super a nastartoval nas, Ferran 2 strely 2 goly, Lamine...). Za stavu 2:2 sme mali ale velke stastie a nehrali sme dobre, ta trojica striedanych sice brutalne napadala po celom ihrisku ale dost chaoticky a Borussia hrozila, Baldeho uz radsej spominat nebudem:D Cubarsi hra od augusta skoro kazdy zapas a dufam, ze na tu chybu vdaka vyhre rychlo zabudol.
nevidel som zapas, pozrel som si highlity dnes. mali sme ovela viac cistych sanci. borusiu sme takmer k nicomu nepustili dostali sme goly po smiesnej penalte a jednej chybe, ked ofsajdova pasca nevysla.
navyse sme prvy tim v LM, ktory tam vyhral tusim od 2021 cize suhlasim s Culem, ze ked sa vyhra v Dortmunde, tak sme museli predvist dobry vykon
Ja si myslim ze uz mame (a myslim tym aj seba) v sebe hlboko ze timu neverime, nehovorim ze neopravnene. Ale keby bol takyto zapas za xaviho iniestu a messiho tak by ma ani na moment nenapadlo ze by sme ho prehrali. Teraz som sa obaval az dokonca ze stratime body. Pritom Borussia nie je vobec lahky super a ked ma dobry den moze porazit kohokolvek. Ze to bol vlastne brutalny zapas mi doslo az po konci zapasu. Potom som si uvedomil ze sme vlastne zahrali paradny zapas plny napetia so skvelym koncom. Takze aj trochu chapem tych co boli frustrovani pocas zapasu. Ale hlavy hore este sa mame vela co ucit ale smerujeme k lepsim casom 😊
Někteří FANS, jsou trošku kokoti, omlouvám se za ten výraz, ale asi to nelze jinak napsat... pak už mě jen napadá, že hra pod Xavim se jim líbila více a bavila je... :-(((
navyse sme prvy tim v LM, ktory tam vyhral tusim od 2021 cize suhlasim s Culem, ze ked sa vyhra v Dortmunde, tak sme museli predvist dobry vykon
Často fakt nechápu, jaké tady někteří máte nereálná očekávání.