musi aj Lewa oddychnut. cakaju nas narocne a dolezite zapasy. snad vyjde zapas a nebude musiet naskakovat v 60 minute aby to zvratil. i ked je fakt, ze Ferran to je ako za trest.
ked tam vidim Penu je mi mierne nevolno. neviem cim presvedcil Flicka, ze je jednozcancou jednotkou a Wojta by ani nemal dostat sancu. pripomina mi to Xaviho, ktory pchal Romea kazdy zapas, aj ked ten to neskutocne hnojil a sam priznal, ze nehral dobre.
neberte to ako hejt. podla mna sa Pena o dost zlepsil, ale stale si nemyslim, ze by to stacilo na barcu.
podla mna Flick caka na prvy zapas pohara a tam nastupy Sczesny, ale ja by som ho chcel vidiet skor.
uplne suhlasim vidim to podobne. Na druhej strane ako pises Pena nechyta nic moc, ale zlepsuje sa a ked sa hrac zlepsuje neni uplne v nasom zaujme ho teraz posadit na lavicku :D. nas problem posledne zapasy nebol Pena, ale cely tim, ktory polavil v intenzite. Trochu mi je luto Koundeho musi byt rad, ze je furt v zaklade, ale sezona neni ani v polovici neviem jak ma ten hrac podavat top vykony v aprili-juni.
Lewa hraje pořád, tak potřebuje taky oddech a Ferran může být lepší při napadání. Navíc se aspoň trošku rozehraje a bude se nám ještě hodit, protože je problém, když nemáme za koho střídat Raphinhu a Yamala a cpát záložníky na křídlo je špatné. Já nevím proč, ale dneska Torresovi věřím.
neberte to ako hejt. podla mna sa Pena o dost zlepsil, ale stale si nemyslim, ze by to stacilo na barcu.
podla mna Flick caka na prvy zapas pohara a tam nastupy Sczesny, ale ja by som ho chcel vidiet skor.