Nepochybně je to ovlivněné integrací hráčů z lavičky, případně ze zranění, do zavedeného systému. Ale jiná cesta není. Čím dříve si tím projdeme, tím lépe.
Nemůžu se však zbavit dojmu, že de Jong mi v tomhle systému opravu nesedí a připadá mi, že to není nic pro něj. Ten bezmyšlenkovitý styl držení míče mu vyhovoval daleko více, přičemž přímočare on hrát umí. Má ještě velké rezervy, je mu 27 a má z něj být hotový hráč, tahoun týmu v nejlepších letech.
Hrozne chybeli Casado s Baldem. Casado umi dat dlouhy krizny balony, zrychlit hru a to bohuzel Gavi neumi, posouvac micu neumi. Bez Baldeho hrajeme bez leveho kridla. Urcite je potreba LW koupit
Gavi hra strasne defenzivne myslim prihravky len na najblizsieho hraca dozadu alebo do boku negativna intuicia a kreativity, preto casado pedri a olmo su idealny tam a nikto iny
Nemůžu se však zbavit dojmu, že de Jong mi v tomhle systému opravu nesedí a připadá mi, že to není nic pro něj. Ten bezmyšlenkovitý styl držení míče mu vyhovoval daleko více, přičemž přímočare on hrát umí. Má ještě velké rezervy, je mu 27 a má z něj být hotový hráč, tahoun týmu v nejlepších letech.