Logika primitívov, toto. Hrať proti Barcelone a streliť jej gól je vždy radosť, lebo mu Barça toľko veľa dala. 🤦 Keď to porovnáme s takým Munirom, ktorý sa vždy ospravedlnil, keď nám strelil gól, čo sa dosť často stávalo, tak hneď vidno ten rozdiel v ľudskej kvalite.
To tiež beriem. No odporúčam si pozrieť jeho chovanie aj počas zápasu. Osobne si myslím, že vedel, čo robí, keď narazil do Baldeho, a tá jeho oslava gólu nemá s úctou nič spoločné. To je moje vnímanie, s ktorým sa môžeš ale nemusíš stotožniť.
Prečo je primitív? Už len za ten zákerný faul na Baldeho, tak isto chcel zastaviť aj Martina, ale ten sa mu naštastie vyhol...a celkove za jeho správanie po góle...nemám ho rád...
Áno najväčší problém bol rozhodca. Veľmi ovplyvnil zápas.ale to neobhajuje náš slabý výkon. Už som to písal viac krát, ale Gavi s Pedrim nemôžu hrať pivota.
Gavi nehral rok, daj mu cas, vidno na nom ze nehra tak agresivne ako pred tym neviem ci dospel alebo ma mentalny blok po zraneni, uvdime. A yamal tiez dosiel po zraneni a ma 17 tak co cakame ze nas vytrhne v kazdom zapase?
Ak sa na to pozriem nezaujato, dal pekný gól. Balde mal smolu, to že sa ti niekto postaví do cesty je úplne bežný faul a robia to aj naši a veľakrát za to nie je žltá.
Treba uznať kvalitu súpera, kým sa naši trápili v koncovke, oni dali dva krásne góly, naši len jeden.
Jediný rozdiel bol zasa rozhodca, ďalší chumaj čo obral Barcu o body. Koľkokrát hral real na hovno a vylízali ho z toho penaltami...
Nechápem prečo sa snažíš ospravedlniť úmyselný zákrok tým že to robia aj naši. Takže Rusáci mohli napadnúť Ukrajinu preto že Amíci napadli Afganistan ..... to je fakt logika
Treba uznať kvalitu súpera, kým sa naši trápili v koncovke, oni dali dva krásne góly, naši len jeden.
Jediný rozdiel bol zasa rozhodca, ďalší chumaj čo obral Barcu o body. Koľkokrát hral real na hovno a vylízali ho z toho penaltami...