Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-11-28 15:25:47
Toto si myslím, že je dobrá blbosť. V skupinovej fáze bolo málo dobrých zápasov, teraz je problém si vybrať, aký zápas budeš pozerať. Samozrejme, že tými ako Záhreb nikoho nezaujímajú, ale to bolo aj v skupinovej fázy, keď hrali tými z tretieho a štvrtého koša. Mne sa to celkom páči, skôr ma štve, ako sú hráči využívaný na biznis pre Uefu. Slabé tými budú postupne eliminované, rovnako ako minulé roky.
2024-11-28 15:55:44
Však aj Barça vyhrala s Bayernom 4:1 teda o 3 góly 😃 a to znamená že to je zle?
2024-11-28 16:17:53
1. Aj v ligach zacalo padat viac golov. (cim viac golov tym lepsie) a podalsie je zaciatok pockajme este chvilu a uz nebudu take vysledky lebo po polke sezony uz hraci nebudu taky akcny ako su na zaciatku
2. PSG a Real nie su nejako vysoko a na druhu stranu je tam Brest a Monaco to sa mi nezda ako dominancia. terz city remizovalo s Feyenordom 3:3 nemyslim si ze to bol neatraktivny zapas
3.A to ze treba skore, skor pridava na atraktivite lebo teraz nikto neodflakne zapas ked vyhrava ale ide bomby az dokonca. A posledne zapasy budu asi tiez atraktivnejsie lebo malokto bude mat nieco iste

Neviem kto tym ''kvazi odbornikom zaplatil tieto tendencne prispevky ale nesuhlasim s tym

Moj problem s tymto formatom je ze nehra kazdy s kazdym a tym padom jedna tabulka nie je objektivna. Ale kym sme treti tak som s tym ok 🤣
2024-11-28 16:56:01
Za mňa tento formát garantuje hlavne to že veľké kluby sa zaručene dostanú do vyraďovacej fáze ... Áno môžu dostať ťažší los ale nedá sa to porovnávať ako niektoré skupiny smeti LM pred zmenou .... A to bolo zaujímavé že niektory favorit mohol rovno vypadnúť .... Ešte by to možno malo zmysel keby nepostupovalo 24 klubov ale rovno len 16
2024-11-28 17:09:51
1/ Ligu majstrov skupinovú fázu tiež nesledovalo nejak extrémne veľa ľudí v starom formáte .
2/ nový formát, ľudia si zvykajú, treba počkať 2-3 sezóny.
3/ kluby chcú stále viac peňazí, a niekde ich treba brať
4/ pribudli síce zápasy zo súpermi ako Slovan, na druhú stranu, na také zápasy je možné nasadiť B klubu, ktoré je kvalitnejšie ako ako A klubov typu Bayern, Real atď.
5/ padá síce viac gólov, ale ľudia chcú vidieť góly, takže je to plus.
6/ ak sa pozrieme, z top tímov v Európe je veľa klubov mimo formy. Real sa nevie rozbehnúť, trápia ho zranenia, City hrá katastrofálne, Arsenal sa tiež trápi, talianske tímu sa masakrujú medzi sebou... Jediný o kom sa dá hovoriť, že má nejakú formu za túto sezónu je Bayern, Liverpool (aj keď sa občas to vyzerá strašne) a Baecelona (posledné zápasy nič moc, uvidí sa čo ďalej).
7) tento formát zaručuje, že veľké tímy majú väčšiu šancu sa kvalifikovať., skupiny smrti sú minulosťou. Dostanú 2-4 silnejších súperov a potom minimálne 4x potravu ako Slovan a podobný. Podľa Opty, že vraj na postup do vyraďovacej časti stačí 8 bodov a vtedy je 16% šanca nepostúpiť. 8 tímov postupuje priamo, o zvyšných 8 miest si to rozdajú kluby z 9.-24. miesta, čo je stále hrateľné pre veľké kluby. Za súčasnej koštalácie taký Bayern môže dostať Brest, PSV, Celtic, Feyenoord, Bruggy, Záhreb, čo by nemali byť veľký súperi v prípade 2 zápasu. Podľa Opty, čo simulovali 50 tisíc krát túto fázu, stačí 15 bodov aby mal tím v 73% zabezpečenú účasť v prvej 8 v prípade 5 výhier. 16 bodov (5 výhier a 1 remíza, alebo iná kombinácia značí skoro 100% šancu byť v TOP8.
2024-11-28 18:22:19
negativum -vsetkym pribudli zapasy so slovanom
pozitivum -slovanu pribudli zapasy so vsetkymi \
😝
2024-11-28 18:44:51
stary format sa mi pacil viac. Tento novy je o nicom a navyse je nefer pretoze sa uz nehraju dvojzapasy medzi klubmi. Nejaky klub moze chytit rovnocennych alebo lepsich superov na ich ihriskach a slabe muzstva zas len doma. Kvoli vonkajsim zapasom nemusi nazbierat dostatocny pocet bodov na lepsie umiestnenie.
2024-11-28 20:20:35
Mně se líbí...
2024-11-28 21:52:27
No podľa mňa je ten nový formát super